Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29750 29751 29752 29753 29754 29755 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:39 pm

Cockatrice Daisuke
Pierwsze Booty Grab na akwarium panny Sun biggrin

Och dziękuję smile A ja już wiem o co w tym chodzi. Wchodziłam na Wasze profile i zastanawiałam się dlaczego rybki się nie świecą, ale poszłam na forum akwariowe i tam udało mi się zagrać u jakichś obcych ludzików smile
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:40 pm

niccolo12machiavelli
mój kot natomiast ma dziś potworny dzień... jak tak dalej pójdzie to za karę wyląduje na dworze.

Jest wiosna, może chce iść na randkę a Ty go zamknąłeś w domu smile

Omega Sun
Captain

KoganeTaiyou

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:42 pm

Omega Sun

Och dziękuję smile A ja już wiem o co w tym chodzi. Wchodziłam na Wasze profile i zastanawiałam się dlaczego rybki się nie świecą, ale poszłam na forum akwariowe i tam udało mi się zagrać u jakichś obcych ludzików smile

tu jest taka fajna strona - http://dolphinmania.pandaandpenguin.com/monstermania/index.php?start=226 - można wyszukiwać akwaria, które właśnie świecą. W dobry dzień do ugrania 100k albo więcej biggrin
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:43 pm

Omega Sun

Jego kot to dziewczynka biggrin acz wołamy ją "Szatanie" biggrin

KoganeTaiyou

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:46 pm

Cockatrice Daisuke
Omega Sun

Jego kot to dziewczynka biggrin acz wołamy ją "Szatanie" biggrin

Dziewczynka też może chce iść na randkę smile

Dzięki za linka smile Śmieszna ta gierka w łapanie pieniążków. Udało mi się zagrać trzy razy i zarobić ponad 3000g, nie wiedziałam, że to tak działa smile
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:49 pm

Ja polecam Monsters, Nicco upiera się, że Dolphins są lepsze. Acz jak mam wenę i dobre akwarium, to można i 3k z jednej gry wyciągnąć biggrin dlatego tak lubię Booty smile

KoganeTaiyou

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:53 pm

Cockatrice Daisuke
Ja polecam Monsters, Nicco upiera się, że Dolphins są lepsze. Acz jak mam wenę i dobre akwarium, to można i 3k z jednej gry wyciągnąć biggrin dlatego tak lubię Booty smile

Grałam w takie z potworkami właśnie. Są ciekawsze od rybek - dziwniejsze smile
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:55 pm

Jeden grab 2,4k :B

Danuszka

Newbie Lover

opcy

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:57 pm

Cockatrice Daisuke
Ale żart powinien być ŚMIESZNY. Czy nikt już o tym nie pamięta? Przecież w tym nie ma nic śmiesznego ==;
no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych...
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 12:58 pm

opcy
no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych...

Tylko, że nie każdy jest starszym userem, bo dla mnie jako dla osoby nowej taki "dowcip" jest absolutnie nieśmieszny i tyle.

KoganeTaiyou

opcy

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:03 pm

Cockatrice Daisuke
opcy

Tylko, że nie każdy jest starszym userem, bo dla mnie jako dla osoby nowej taki "dowcip" jest absolutnie nieśmieszny i tyle.
bywa..

jak to mawiał taki jeden pan: "zdarza się.. nie mi, ale zdarza.."
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:03 pm

opcy
Cockatrice Daisuke
Ale żart powinien być ŚMIESZNY. Czy nikt już o tym nie pamięta? Przecież w tym nie ma nic śmiesznego ==;

Ostatni sushi error był z 5 lat temu. Nie sądzę aby chciało im się robić żart, który zrozumie tylko jakieś 5-10% użytkowników.

Omega Sun
Captain

niccolo12machiavelli

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:06 pm

o tak, delfiny zdecydowanie lepsze. tzn, ja po prostu wolę jak pieniądze spadają z góry, Miyu się wtedy wolniej wiesza.

a Szatan właśnie się położyła.
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:10 pm

Rozumiem, że to, że coś się co chwilę psuje albo wiesza albo nie wyświetla dzisiaj na Gai to też taki "żarcik" na dziś? *wzdycha*

KoganeTaiyou

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:15 pm

opcy

jak to mawiał taki jeden pan: "zdarza się.. nie mi, ale zdarza.."

mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29750 29751 29752 29753 29754 29755 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games