|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:39 pm
Cockatrice Daisuke Pierwsze Booty Grab na akwarium panny Sun biggrin Och dziękuję smile A ja już wiem o co w tym chodzi. Wchodziłam na Wasze profile i zastanawiałam się dlaczego rybki się nie świecą, ale poszłam na forum akwariowe i tam udało mi się zagrać u jakichś obcych ludzików smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:40 pm
niccolo12machiavelli mój kot natomiast ma dziś potworny dzień... jak tak dalej pójdzie to za karę wyląduje na dworze. Jest wiosna, może chce iść na randkę a Ty go zamknąłeś w domu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:42 pm
Omega Sun Och dziękuję smile A ja już wiem o co w tym chodzi. Wchodziłam na Wasze profile i zastanawiałam się dlaczego rybki się nie świecą, ale poszłam na forum akwariowe i tam udało mi się zagrać u jakichś obcych ludzików smile tu jest taka fajna strona - http://dolphinmania.pandaandpenguin.com/monstermania/index.php?start=226 - można wyszukiwać akwaria, które właśnie świecą. W dobry dzień do ugrania 100k albo więcej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:43 pm
Omega Sun Jest wiosna, może chce iść na randkę a Ty go zamknąłeś w domu smile Jego kot to dziewczynka biggrin acz wołamy ją "Szatanie" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:46 pm
Cockatrice Daisuke Omega Sun Jest wiosna, może chce iść na randkę a Ty go zamknąłeś w domu smile Jego kot to dziewczynka biggrin acz wołamy ją "Szatanie" biggrin Dziewczynka też może chce iść na randkę smile Dzięki za linka smile Śmieszna ta gierka w łapanie pieniążków. Udało mi się zagrać trzy razy i zarobić ponad 3000g, nie wiedziałam, że to tak działa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:49 pm
Ja polecam Monsters, Nicco upiera się, że Dolphins są lepsze. Acz jak mam wenę i dobre akwarium, to można i 3k z jednej gry wyciągnąć biggrin dlatego tak lubię Booty smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:53 pm
Cockatrice Daisuke Ja polecam Monsters, Nicco upiera się, że Dolphins są lepsze. Acz jak mam wenę i dobre akwarium, to można i 3k z jednej gry wyciągnąć biggrin dlatego tak lubię Booty smile Grałam w takie z potworkami właśnie. Są ciekawsze od rybek - dziwniejsze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:57 pm
Cockatrice Daisuke Ale żart powinien być ŚMIESZNY. Czy nikt już o tym nie pamięta? Przecież w tym nie ma nic śmiesznego ==; no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:58 pm
opcy no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych... Tylko, że nie każdy jest starszym userem, bo dla mnie jako dla osoby nowej taki "dowcip" jest absolutnie nieśmieszny i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 1:03 pm
Cockatrice Daisuke opcy no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych... Tylko, że nie każdy jest starszym userem, bo dla mnie jako dla osoby nowej taki "dowcip" jest absolutnie nieśmieszny i tyle. bywa.. jak to mawiał taki jeden pan: "zdarza się.. nie mi, ale zdarza.."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 1:03 pm
opcy Cockatrice Daisuke Ale żart powinien być ŚMIESZNY. Czy nikt już o tym nie pamięta? Przecież w tym nie ma nic śmiesznego ==; no sam fakt ze pokazują błąd "sushi" jest przeca delikatnym łypaniem okiem dla userów.. przynajmniej tych starszych... Ostatni sushi error był z 5 lat temu. Nie sądzę aby chciało im się robić żart, który zrozumie tylko jakieś 5-10% użytkowników.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 1:06 pm
o tak, delfiny zdecydowanie lepsze. tzn, ja po prostu wolę jak pieniądze spadają z góry, Miyu się wtedy wolniej wiesza.
a Szatan właśnie się położyła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 1:10 pm
Rozumiem, że to, że coś się co chwilę psuje albo wiesza albo nie wyświetla dzisiaj na Gai to też taki "żarcik" na dziś? *wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|