|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 3:31 am
Rin_Youkai Omiś :co do Kukusa to nie wiem czym mu podpadłaś, że aż tak Ciebie jedzie w p.m, ale ja robiłam już takie głupoty i nigdy do mnie nie wyraził się obraźliwie czy coś. Kukus wbrew pozorom jest bardzo wrażliwy możliwe, że go czymś dobitnie zraniłaś i nawet o tym nie wiesz wink Zakończyłam ten temat kilka stron temu i naprawdę mnie to nie interesuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 5:39 am
Jako że Nicco jest u mnie, to przyszliśmy się pochwalić, że mamy przepyszne naleśniki z dżemem truskawkowym i narobić wszystkim smaka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 6:02 am
Cockatrice Daisuke Jako że Nicco jest u mnie, to przyszliśmy się pochwalić, że mamy przepyszne naleśniki z dżemem truskawkowym i narobić wszystkim smaka whee Och, doskonale się Wam to udało wink A ja mam pytanie techniczne: adoptowałam "rybki" i nie umiem się nimi opiekować. Ten gość z tutoriala każe mi dekorować akwarium i nie chce mi pokazać następnego kroku. Wiem, że muszę karmić moje potwory, ale nie wiem jak często. Nigdzie nie jest napisane jaką temperaturę wody lubią moje rybki (dałam im średnią i pokazały się im serduszka- więc chyba jest ok). Nie wiem co jeszcze mogę zrobić- chyba są nieszczęśliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 6:14 am
Ja swoje karmię dwa, trzy razy dziennie, ale nie mam pojęcia ile trzeba smile moim stale rośnie poziom zadowolenia więc jest dobrze. Na początku im bardzo chciałem urozmaicić życie więc zmieniałem światło i temperaturę i muzykę i bardzo szybko mi towarzystwo padło więc zalecamy z Nicco trzymanie stałej temperatury i oświetlenia - światło dzienne, temperatura średnia. Nasze rybki najbardziej lubią z muzyki Reef riff oraz The Conch Song, wtedy zadowoleni są wszyscy w akwarium smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 6:20 am
Cockatrice Daisuke Ja swoje karmię dwa, trzy razy dziennie, ale nie mam pojęcia ile trzeba smile moim stale rośnie poziom zadowolenia więc jest dobrze. Na początku im bardzo chciałem urozmaicić życie więc zmieniałem światło i temperaturę i muzykę i bardzo szybko mi towarzystwo padło więc zalecamy z Nicco trzymanie stałej temperatury i oświetlenia - światło dzienne, temperatura średnia. Nasze rybki najbardziej lubią z muzyki Reef riff oraz The Conch Song, wtedy zadowoleni są wszyscy w akwarium smile Dzięki za poradę smile Myślałam, że muzyka jest dla odwiedzających i rybkom wszystko jedno smile Może to zadowolenie rośnie stopniowo. Na razie adoptowałam potwory, które mnie gnębią na ZOMGu, bo nie będzie mi tak szkoda jak umrą. Na tych słodkich rybkach byłoby mi ciężko eksperymentować smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 7:09 am
Hai, zadowolenie rośnie powolutku. Ja eksperymentami dojechałem do 7% xD obecnie powoli udało mi się dojść do 56% i nadal rośnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 7:25 am
Cockatrice Daisuke Hai, zadowolenie rośnie powolutku. Ja eksperymentami dojechałem do 7% xD obecnie powoli udało mi się dojść do 56% i nadal rośnie ^^ To może z czasem moje rybki się uszczęśliwią. Jak klikam na każdą z osobna, to mają wszystkie serduszka. Może powinnam im kupić więcej zabawek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 9:06 am
Co za dużo, to niezdrowo, panno Sun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 9:45 am
Omega Sun Cockatrice Daisuke Hai, zadowolenie rośnie powolutku. Ja eksperymentami dojechałem do 7% xD obecnie powoli udało mi się dojść do 56% i nadal rośnie ^^ To może z czasem moje rybki się uszczęśliwią. Jak klikam na każdą z osobna, to mają wszystkie serduszka. Może powinnam im kupić więcej zabawek. panno Sun, proszę dać im czas, na pewno się do pani przyzwyczają i będą panią kochały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:21 am
Skończył się dżem do naleśników sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:33 am
Wkręcil was ktoś dzisiaj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:36 am
@ Danuszka, nie, chwała bogom nie. chyba bym oszalał... nienawidzę tego dnia... jestem przeciwny robieniu mnie w konia. szczęśliwie spędziłem większość dnia u uka, więc było bardzo spokojnie.
@ Bazyli, zjadłeś już CAŁY słoiczek? przecież kupiliśmy cały-nowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:36 am
mnie kumpel po 2 piwach, że się przeprowadza. gratulacje dla niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:39 am
niccolo12machiavelli @ Bazyli, zjadłeś już CAŁY słoiczek? przecież kupiliśmy cały-nowy... Nie będę pokazywał palcami, kto go jadł ze mną i jeszcze 3 naleśniki wziął na drogę ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 10:45 am
Tez nie lubię. Mnie znajoma wkręciła, że zapomniała mi notatki wziąść na egzamin D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|