|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:02 pm
Danuszka Gdzie sie tak schodzilas? Ja sie dzis nameczylam robiac calosciowke na masazu. Sie mozna zmeczyc bardziej nic bieg 5km Mam swoją codzienną trasę do chodzenia: rano na pocztę z paczkami z allegro, potem chodziłam po sklepach by znaleźć czekoladowe zajączki (co wcale nie było łatwe mimo przedświątecznej pory, więc jak je już znalazłam to wykupiłam wszystkie), potem do dzieci, a one mieszkają i daleko ode mnie i daleko od siebie, a potem znów na pocztę, bo nie myślałam, że będzie taki popyt na biżuterię przed świętami więc zabrakło mi kopert. Poczcie też zabrakło kopert co mnie bardzo zdziwiło... Jeszcze byłam w księgarni by kupić sobie coś do czytania na święta. To taki mój codzienny rytm dnia: 2-3 godziny pracy i pół dnia łażenia. Uczycie się normalnego masażu, czy takich ekscentrycznych w stylu akupresura też?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:03 pm
Georgosza Omega Sun Georgosza hallo, ^^ gra ktos w Ether Saga Online? Ja nie gram- nie jestem na bieżąco z grami, ale może przybliżysz o co w tym chodzi? a bardzo fajny mmorpg, z azjatycką sweetasnia DS grafa, niesamowicie rozbudowana, dungi instancje, skille, 6 klass postaci, 70+ petow bojowych, mozliwosc latania, skille petow, i gra glownie nastawiony na questy, wiele questow powtarzalnych raz dziennie dajacych ogromne expy, masa broni, super system craftu itd. ogromna mapa, bardzo fajna specyfika postaci, gra sie nie nudzi poniewaz questy sa roznorodne oraz w przypadku gdy jest quest typu przebiegnij 132451345 mil to jest autorouter, on i lecisz na herbatke Brzmi bardzo skomplikowanie smile Poza tym pewnie wymaga zaangażowania, a mnie każda gra po pół godziny nudzi, więc to raczej nie dla mnie, ale może ktoś z gildii się zainteresuje Twoim opisem i się przyłączy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:07 pm
hm... można "zrobić" sobie item?
mnie pogoda zabija, a raczej to, co się dzieje z ciśnieniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:10 pm
Omega Sun Danuszka Gdzie sie tak schodzilas? Ja sie dzis nameczylam robiac calosciowke na masazu. Sie mozna zmeczyc bardziej nic bieg 5km Mam swoją codzienną trasę do chodzenia: rano na pocztę z paczkami z allegro, potem chodziłam po sklepach by znaleźć czekoladowe zajączki (co wcale nie było łatwe mimo przedświątecznej pory, więc jak je już znalazłam to wykupiłam wszystkie), potem do dzieci, a one mieszkają i daleko ode mnie i daleko od siebie, a potem znów na pocztę, bo nie myślałam, że będzie taki popyt na biżuterię przed świętami więc zabrakło mi kopert. Poczcie też zabrakło kopert co mnie bardzo zdziwiło... Jeszcze byłam w księgarni by kupić sobie coś do czytania na święta. To taki mój codzienny rytm dnia: 2-3 godziny pracy i pół dnia łażenia. Uczycie się normalnego masażu, czy takich ekscentrycznych w stylu akupresura też? Teraz już finiszujemy z masażem leczniczym/relaksującym/pobudzającym i chyba przerobimy szybko masaż sportowy w wybranych dyscyplinach. Potem limfatyczny zaczniemy. Na drugim roku będziemy ciągnać limfatyczny, akumpresura, aromaterapia i masaż segmentarny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:13 pm
niccolo12machiavelli hm... można "zrobić" sobie item? mnie pogoda zabija, a raczej to, co się dzieje z ciśnieniem... można połączyć kilka itemów żeby wyglądały jak zupełnie coś innego - to miałam na myśli smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:17 pm
Danuszka Teraz już finiszujemy z masażem leczniczym/relaksującym/pobudzającym i chyba przerobimy szybko masaż sportowy w wybranych dyscyplinach. Potem limfatyczny zaczniemy. Na drugim roku będziemy ciągnać limfatyczny, akumpresura, aromaterapia i masaż segmentarny. No właśnie, jak to jest z tą akupresurą- to ma jakieś naukowe podstawy czy to tylko takie wymysły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:22 pm
*przeciąga się i ziewa* dobraaaaaaaaaaanoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:27 pm
Omega Sun Danuszka Teraz już finiszujemy z masażem leczniczym/relaksującym/pobudzającym i chyba przerobimy szybko masaż sportowy w wybranych dyscyplinach. Potem limfatyczny zaczniemy. Na drugim roku będziemy ciągnać limfatyczny, akumpresura, aromaterapia i masaż segmentarny. No właśnie, jak to jest z tą akupresurą- to ma jakieś naukowe podstawy czy to tylko takie wymysły? Tego jeszcze nie wiem, bo to na II roku jest. Ale jeżeli nas tego uczą to musi mieć jakies podłoże medyczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:34 pm
Danuszka Tego jeszcze nie wiem, bo to na II roku jest. Ale jeżeli nas tego uczą to musi mieć jakies podłoże medyczne Pytam bo mam o tym książkę i tak mnie zastanawiało na jakiej zasadzie to działa, że jak ktoś sobie masuje np. palec u nogi to mu wyzdrowieją płuca.... Takie to trochę pokręcone, ale może ma jakiś sens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:54 pm
Omega Sun Danuszka Tego jeszcze nie wiem, bo to na II roku jest. Ale jeżeli nas tego uczą to musi mieć jakies podłoże medyczne Pytam bo mam o tym książkę i tak mnie zastanawiało na jakiej zasadzie to działa, że jak ktoś sobie masuje np. palec u nogi to mu wyzdrowieją płuca.... Takie to trochę pokręcone, ale może ma jakiś sens. Nie mam zielonego pojęcia. Jeszcze sie w to nie zagłębiałam. Niby tam dużo receptorów jest, Może to jakoś odziałowywyje na dystalne części ciała i jakos inaczej krew płynie, albo inny impuls idzie do mózgu, a ten inaczej homony wydziela. No nie wiem :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 3:54 pm
Danuszka Omega Sun Danuszka Tego jeszcze nie wiem, bo to na II roku jest. Ale jeżeli nas tego uczą to musi mieć jakies podłoże medyczne Pytam bo mam o tym książkę i tak mnie zastanawiało na jakiej zasadzie to działa, że jak ktoś sobie masuje np. palec u nogi to mu wyzdrowieją płuca.... Takie to trochę pokręcone, ale może ma jakiś sens. Nie mam zielonego pojęcia. Jeszcze sie w to nie zagłębiałam. Niby tam dużo receptorów jest, Może to jakoś odziałowywyje na dystalne części ciała i jakos inaczej krew płynie, albo inny impuls idzie do mózgu, a ten inaczej homony wydziela. No nie wiem :B To ucz się pilnie i jak się nauczysz to mi opowiesz i rozwikłam tę nurtującą mnie zagadkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:27 am
Georgosza, gra zapowiada się ciekawie, ja niestety nie mam czasu na takie gry (matura, sesja) w wakacje za to z chęcią wink osobiście mam na oku Requiem memento mori 3nodding Odkryłam w jakiejs starej nieużywanej płycie z polskimi balladami i wpadło mi w ucho ; ) Omiś :co do Kukusa to nie wiem czym mu podpadłaś, że aż tak Ciebie jedzie w p.m, ale ja robiłam już takie głupoty i nigdy do mnie nie wyraził się obraźliwie czy coś. Kukus wbrew pozorom jest bardzo wrażliwy możliwe, że go czymś dobitnie zraniłaś i nawet o tym nie wiesz wink Aidi: Linkin... Biedna Emka... xd Z Linkinem był problem, bo on nie potrafił się pogodzić z porażką, jeśli czegoś nie dostał to stawał się niemiły. To chłopak typu " Jak ze mną zerwałaś, to teraz wszystkim pokaże twoje nagie zdjęcia "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:41 am
Omega Sun katemplujacy Obrazuje: Gildia jest swoistym miejscem spotkań dosyć ciasnego kręgu... Kukus jest powiedzmy Twoim sąsiadem który zalazł Ci za skórę tym, że jego pies nas*ał na Twój piękny trawniczek, dlatego też dostał zakaz wstępu na ten teren. Tym samym pokazałaś, że gildię traktujesz jako własne miejsce do rozrywki, a czy się inni będą przy tym bawić to inna sprawa. Choć gildia straciła 1 osobe to i tak stanowiła nie mały procent z tych, którzy są dosyć aktywni. Nawet gdybyś go nieznosiła był do zniesienia, a tu robi się coraz nudna atmosfera. Ta gildia istnieje już 6 lat. Jak widać nadal żyje i ma się całkiem dobrze. Sugerujesz, że panuje tu ucisk i dyktatura, ale nikt nigdy nie wyleciał stąd bez wyraźnego powodu. Przez te 6 lat usunęliśmy na stałe 2 osoby (z czego jedna- Aidana została przyjęta ponownie mimo moich protestów i jest tu do dzisiaj- jak widać nie usunęłam jej mimo ówczesnej osobistej antypatii), to dość mała liczba jak na setki użytkowników którzy się tędy przewinęli. Nie rozumiem tylko dlaczego ci, którzy najbardziej krzyczą, że tu jest nudno i beznadziejnie uporczywie chcą tu wracać. Skoro tu jest tak nudno, to możesz iść do innej gildii lub założyć własną (gdzie nie będą sięgać moje niesprawiedliwe "rządy"), ale ze swojego moderatorskiego doświadczenia powiem Ci, że lepiej jest usunąć jedną kontrowersyjną osobę niż poczekać, aż jej sposób bycia wypłoszy sporą grupkę wartościowych rozmówców lub odstraszy nowych użytkowników, którzy będą woleli się nie odzywać niż narażać na osobiste pyskówki lub cudze specyficzne żarty. "CYCKI"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 2:44 am
*zaczepia* mrgreen Nie ma czyczków , bo dziś prima aprilis ,o !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|