|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 10:58 am
mam dość, od ponad 20 godzin nie spałem, a przede mną jeszcze 11h dyżuru emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:04 am
cześć Rin. wiesz, w zasadzie to wszystko po staremu, lenistwo w weekend... no może poza Kukusem. on biedak długo nie spał... co Ty robisz w takim razie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:04 am
Kukus mam dość, od ponad 20 godzin nie spałem, a przede mną jeszcze 11h dyżuru emo ... to czemu nie spałes ? wahmbulance Nico: ja wróciłam właśnie z targów motocyklowych w Berlinie i jestem padnięta... ale szczęśliwa, dawno tak się nie ubawiłam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:06 am
Loooooooooooooooooooooooooodów! *marudzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:09 am
Rin_Youkai Kukus mam dość, od ponad 20 godzin nie spałem, a przede mną jeszcze 11h dyżuru emo ... to czemu nie spałes ? wahmbulance bo jestem w pracy od godziny 19 dnia wczorajszego i popierdzielam po mokotowie i dzielnicach przyległych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:17 am
Cockatrice Daisuke Loooooooooooooooooooooooooodów! *marudzi* to poproś kogoś by ci zrobił, kurde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:21 am
Kukus Rin_Youkai Kukus mam dość, od ponad 20 godzin nie spałem, a przede mną jeszcze 11h dyżuru emo ... to czemu nie spałes ? wahmbulance bo jestem w pracy od godziny 19 dnia wczorajszego i popierdzielam po mokotowie i dzielnicach przyległych. Uuu... Ty to się masz ; ) a spokojnie chociaż miałeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:21 am
walnij sobie kawkę, a jak już masz to drugą.
tak btw. tak na oko co ile godz. zdarza Ci się "akcja"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:51 am
Kukus Cockatrice Daisuke Loooooooooooooooooooooooooodów! *marudzi* to poproś kogoś by ci zrobił, kurde. może poprosić co najwyżej mnie. i ma obiecane jak się spotkamy. @ Rin opowiadaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 12:59 pm
Tylko kiedy my się spotkaaaaaaaaaaamy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:04 pm
The Prodigy - [Invaders Must Die #06] Warriors Dance Jak jest miśki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:28 pm
Nico: za dużo by pisac ; )
Bee : spiąco xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:40 pm
ee nie jest tak źle. herbatka daje rade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:42 pm
Rin_Youkai Nico: za dużo by pisac ; ) Bee : spiąco xp Nie mów tak, bo wiesz do czego prowadzi takie zachowanie młoda damo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:46 pm
BeeWolf Rin_Youkai Nico: za dużo by pisac ; ) Bee : spiąco xp Nie mów tak, bo wiesz do czego prowadzi takie zachowanie młoda damo. Hmmm ... Pomyślmy, do spania? ; ) Katemplujący: to ja nie wiem co Ty za herbatkę pijesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|