|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:29 am
Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding Co... (zachwile zacznie mnie faczyć za coś czego nie zrobiłem stare ) Tylko niemów że coś ci niepasi... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:30 am
Aidanna Pisarz Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding emm co za frywolnosc haha... xp no co?! *teraz patrze raz na herubinka i raz na pisarza...* *macham lapka na porzegnanie* paaa Delisa emm cio? mam cos na twarzy? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:31 am
PAPA DELIS... whee wink heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:32 am
herubinek Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding Co... (zachwile zacznie mnie faczyć za coś czego nie zrobiłem stare ) Tylko niemów że coś ci niepasi... ... nie, czemu... *podchodze do niega na czterech lapkach i przewracam herubinka... fajny jestes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:34 am
Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding emm co za frywolnosc haha... xp no co?! *teraz patrze raz na herubinka i raz na pisarza...* *macham lapka na porzegnanie* paaa Delisa emm cio? mam cos na twarzy? surprised masz mucheeee!!! bzz, bzzz *schdze z herubinka i zdrapuje z pisarza muche,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:34 am
surprised eek ... eek surprised
( question )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:36 am
herubinek surprised eek ... eek surprised ( question ) komantaż doskonały blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek surprised eek ... eek surprised ( question ) jestem szczera... no co *wychodze na dwor i siadam kolo wody... rozmyslajac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding emm co za frywolnosc haha... xp no co?! *teraz patrze raz na herubinka i raz na pisarza...* *macham lapka na porzegnanie* paaa Delisa emm cio? mam cos na twarzy? surprised masz mucheeee!!! bzz, bzzz *schdze z herubinka i zdrapuje z pisarza muche, mucha? eem...interesujące surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie bumpuj stare bo cię wywalą z gildii stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:37 am
Aidanna herubinek surprised eek ... eek surprised ( question ) jestem szczera... no co *wychodze na dwor i siadam kolo wody... rozmyslajac* A to taka nowa zabawa... hehe^^... Ja też cie lubie 4laugh wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:37 am
Sayokun nie bumpuj stare bo cię wywalą z gildii stare niedawno bumpowałem i mi się pomyliło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:38 am
Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna Pisarz Aidanna aaaa... niewyglada jak motylko costam... wlasciwie to wagle niewyglada... *podbiegam do Delisy i strzepuje jej to z glowy... MASZ kosmite na glowie...(bez obrazy)* Podchdze do herubinka i patrze sie na niego.... blaugh 3nodding emm co za frywolnosc haha... xp no co?! *teraz patrze raz na herubinka i raz na pisarza...* *macham lapka na porzegnanie* paaa Delisa emm cio? mam cos na twarzy? surprised masz mucheeee!!! bzz, bzzz *schdze z herubinka i zdrapuje z pisarza muche, mucha? eem...interesujące surprised wracam do domu i siadam no swoim foteliku* *spogladam na pisarza... no cio?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:41 am
herubinek Aidanna herubinek surprised eek ... eek surprised ( question ) jestem szczera... no co *wychodze na dwor i siadam kolo wody... rozmyslajac* A to taka nowa zabawa... hehe^^... Ja też cie lubie 4laugh wink heart *patrze ze zdziwieniem... ty tak na serio czy na zarty mowisz... wkoncu ktos mnie polubil xp (no coment).... i znowu przewracam herubinka i patrze mu sie prosto w oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|