|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:41 pm
Cockatrice Daisuke Nie, nie wsiądę na motor *profilaktycznie* nie zarzekaj się, bo myślę, że widok oldschool'owego naked'a pod jakimś atrakcyjnym chłopcem by cię mógł przekonać. mnie z pewnością przekonuje taka maszyna do spłukania się z oszczędności, tylko muszę ją odnaleźć i pokochać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:41 pm
niccolo12machiavelli Your Neglected Sex Toy niccolo12machiavelli Your Neglected Sex Toy Jedyny makijaż jaki zniosę na facecie to makijaż sceniczny. Poza tym, o nie, o nie! Kurcze facet to facet, a nie kobitka. ;c mnie się bardzo podobają u facetów (i nie tylko) pomalowane na czarno oczy. ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. no i czarne paznokcie (tak, tak, wiem, to takie "emo") @ Kukus - a widzisz, tak bym na to nie spojrzał... no ale faktycznie, wydają się drobniejsze. i urocze, tak, to prawda *kiwa głową* Ale chodzi Ci dokładnie o kreskę do oczu + rzęsy podmalowane ? Czy może któreś z nich tylko? chodzi mi o pomalowane na czarno powieki. tylko li wyłącznie. robią wspaniałe rzeczy z oczami... Ah, w ten sposób. c: Hm, w sumie to jeszcze zniosę :p Mi się strasznie marzy w przyszłości zrobić sobie coś takiego choć raz w życiu: Link do zdjęcia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:45 pm
niccolo12machiavelli koi, nie puściłbym Cię na motor. mógłbyś sobie coś zrobić... Tak, wiem, jestem ofiarą losu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:46 pm
tanktop musi być obcisły... inaczej nie jest takntopem. a na zakupy zapraszam >>TU<< lub >>TU<< w sumie nie ma różnicy, bo ona te sklepy należą do Extreme Solution Group
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:48 pm
Your Neglected Sex Toy Ah, w ten sposób. c: Hm, w sumie to jeszcze zniosę :p Mi się strasznie marzy w przyszłości zrobić sobie coś takiego choć raz w życiu: Link do zdjęcia wink woooo... fajne! bardzo klimatyczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:48 pm
Your Neglected Sex Toy Mi się strasznie marzy w przyszłości zrobić sobie coś takiego choć raz w życiu: Link do zdjęcia wink osobiście mnie się nie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:51 pm
Dobra, poddaję się - dobranoc biggrin i tak zaraz będzie 3:00 evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:51 pm
no nic, Panowie, uk trąbi na pójdzie spać, więc Was przeproszę. spokojnej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:52 pm
Każdy ma swój gust, przecież nikogo nie zjadę za to, że nie podoba mu się to co mi. razz Ewentualnie to: linklinklink (Tak, to ta sama osoba, gdyby ktoś chciał spytać smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:55 pm
Your Neglected Sex Toy Każdy ma swój gust, przecież nikogo nie zjadę za to, że nie podoba mu się to co mi. razz Ewentualnie to: linklinklink (Tak, to ta sama osoba, gdyby ktoś chciał spytać smile ) a spróbowałabyś tylko. może jestem jakiś zacofany, ale dla mnie makijaż służy podkreśleniu urody kobiety, a nie zamaskowaniu jej cech. od maskowania są farby wojskowe do twarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:59 pm
Wydaje mi się, że makijaż może być użyty w wielu celach, lekki o jakim wspominasz [o ile o takim mówisz], sceniczny jaki pokazuje na tych dwóch zdjęciach, ukrycie jakichś blizn i to by było chyba na tyle. Ah, zapomniałem jeszcze o blacharach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:03 pm
Your Neglected Sex Toy Wydaje mi się, że makijaż może być użyty w wielu celach, lekki o jakim wspominasz [o ile o takim mówisz], sceniczny jaki pokazuje na tych dwóch zdjęciach, ukrycie jakichś blizn i to by było chyba na tyle. Ah, zapomniałem jeszcze o blacharach. nie mówię jedynie o lekkim... w wielu sytuacjach pasuje również mocny makijaż, oczywiście korygujący również miałem na myśli, ale ogólnie ja uważam, że makijaż ma zdobić, a ten w moim mniemaniu szpeci, tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 8:29 pm
w pół do piątej a chłopcy już w łóżeczkach mrgreen chyba też się położe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 2:19 am
Your Neglected Sex Toy Każdy ma swój gust, przecież nikogo nie zjadę za to, że nie podoba mu się to co mi. razz Ewentualnie to: linklinklink (Tak, to ta sama osoba, gdyby ktoś chciał spytać smile ) wygląda niesamowicie! kto to jest? dzień dobry Gaiowicze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 2:27 am
hio.
makijarz sceniczny jest jak najbardziej okey. tymbardziej na scenie dżungli miejsciej użyty w różnorakich heppeningach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|