Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29731 29732 29733 29734 29735 29736 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kISaMur

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 12:47 pm

Cockatrice Daisuke
Proszę smile ja spróbowałem raz i dostałem to jajko, ale schrzaniłem wylęganie *ach ta moja niecierpliwość* i dostałem tylko 7k zadośćuczynienia biggrin

jakie jajko? z itemow jestem zielona wiec nie wiem o co cho.
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 1:14 pm

Przepraszam, ale nie pamiętam jak się to nazywało, a nie umiem tego teraz znaleźć

KoganeTaiyou

kISaMur

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 1:39 pm

Cockatrice Daisuke
Przepraszam, ale nie pamiętam jak się to nazywało, a nie umiem tego teraz znaleźć

nie problemu smile
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 1:40 pm

daisuke, wiesz co, boje sie o ciebie... jeszcze nam odlecisz, i co my zrobimy;P

kISaMur

KoganeTaiyou

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 1:50 pm

Spokojnie, jestem zbyt mocno przywiązany do swojego seme, żeby gdziekolwiek odlatywać smile
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:22 pm

Omega Sun
niccolo12machiavelli
słuchajcie, mam pytanie, może takie trochę ni w pięć ni w dziesięć... ale mi nie da spokoju, czy Edmund miał tę szramę na czole, czy dopiero teraz mu zrobili?

Miał ją od początku otwarcia sklepu - był jakimś żołnierzem czy coś w tym stylu i to ślad po kuli. xd

dziękuję ^^ bo dopiero dziś ją zobaczyłem Oo

niccolo12machiavelli

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:28 pm

Cockatrice Daisuke
Spokojnie, jestem zbyt mocno przywiązany do swojego seme, żeby gdziekolwiek odlatywać smile

esteto, esteto *gdera* ja po prostu muszę trzymać image. acz z drugiej strony, niedługo będę obrzydliwie bogaty, bo jak wykupię wszystko z wishlisty, to będę mógł już tylko gromadzić pieniądze *sknerus*

nigdzie beze mnie nie odlecisz :*
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:33 pm

Czy wiesz że... gaia ma 21,520,847 zajerestrowanych użytkowników z czego ponad 70% nie logowało się od ponad roku?

katemplujacy

Aged Lunatic

kISaMur

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:34 pm

niccolo12machiavelli
Cockatrice Daisuke

esteto, esteto *gdera* ja po prostu muszę trzymać image. acz z drugiej strony, niedługo będę obrzydliwie bogaty, bo jak wykupię wszystko z wishlisty, to będę mógł już tylko gromadzić pieniądze *sknerus*

biggrin
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:35 pm

katemplujacy
Czy wiesz że... gaia ma 21,520,847 zajerestrowanych użytkowników z czego ponad 70% nie logowało się od ponad roku?

eek

kISaMur

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:42 pm

katemplujacy

nie miałem pojęcia...

to znaczy, że jakby ich wywalić... to G. nareszcie przestałaby się wieszać! xD
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:44 pm

kISaMur
niccolo12machiavelli
Cockatrice Daisuke

biggrin

och nie, spokojnie, jeszcze jakiś czas tu zostaniemy (jestem materialistą, trzymają mnie tu pieniądze biggrin )

btw, świetnie wyglądasz

niccolo12machiavelli

Your Neglected Sex Toy

Shameless Helper

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:47 pm

katemplujacy

W tym z 7 moich mule accountsów, z których tak naprawdę nigdy nie korzystałem z czystego lenistwa.
rofl
PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:50 pm

Your Neglected Sex Toy
katemplujacy

W tym z 7 moich mule accountsów, z których tak naprawdę nigdy nie korzystałem z czystego lenistwa.
rofl

hm... jakich kont? do czego to służy?

niccolo12machiavelli

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 2:53 pm

niccolo12machiavelli
Your Neglected Sex Toy
katemplujacy

rofl

hm... jakich kont? do czego to służy?

Mule account to takie alternatywne konta danej osoby. Kiedyś na gai zarabiało się głównie na klikaniu linków z reklam sponsorów (nie było gier, nie dostawało się tyle kasy za posty itd), więc niektórzy tworzyli je, żeby zbierać więcej kasy. Mule służą też niektórym do udawania kogoś innego albo gadania ze sobą na forum aczkolwiek nie rozumiem do końca dlaczego to robią...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29731 29732 29733 29734 29735 29736 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games