Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29722 29723 29724 29725 29726 29727 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

KoganeTaiyou

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 3:31 am

*pojawia się jak Filip z konopi*
Ekhem, czy ja tu widzę jakiś romans ?
*tupie nóżką*
co to za deklaracje o oddawaniu serca? ;P
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 3:50 am

Cockatrice Daisuke
*tupie nóżką*

ja tu żadnego romansu nie widzę biggrin
no właśnie nie mogę oddać Pannie Sun serca, bo ma je już ktoś inny biggrin

niccolo12machiavelli

KoganeTaiyou

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 3:54 am

A ja nie oddam za nic na świecie :>
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 3:55 am

Cockatrice Daisuke
A ja nie oddam za nic na świecie :>

sam widzisz, jesteś najlepszym stróżem wink

niccolo12machiavelli

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 4:19 am

Cockatrice Daisuke
*tupie nóżką*

I tak nie mogłabym go wziąć wink
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 5:33 am

wezmę ze 2-3 kilo.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

niccolo12machiavelli

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 6:39 am

BeeWolf
wezmę ze 2-3 kilo.

widzę, że jestem w cenie biggrin
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 7:15 am

ja tam secondhenda nie chcem;P

kISaMur

niccolo12machiavelli

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 7:25 am

kISaMur

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!
no wiesz!?
szmateksy są zajebiste biggrin a jakie rzeczy tam można czasem znaleźć xD
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 8:05 am

niccolo12machiavelli
kISaMur

no wiesz!?

owszem nic przeciwko nim nie mam smile ale tu chodzi o cos bardziej osobistego, np nie kupilbys raczej majtasow tam, prawda?

kISaMur

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 9:20 am

kto wiee, może serducho z metką.
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 9:37 am

katemplujacy
kto wiee, może serducho z metką.

z metka sa najlepsze bo jestes tym pierwszym kto wnie wlaziXD, chociaz nie wiem czy powinnam tutaj dyskutowac o sercach bo raczej malo doswiadczenia mam:/ ale cos tam sie wyskrobalo w mozgu i sie tego staram trzymac neutral

kISaMur

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 10:33 am

niccolo12machiavelli

no wiesz!?

Tak, to prawda. Odkąd odkryłam jakie niesamowite rzeczy można tam znaleźć szkoda mi czasu i kasy na włóczenie się po sklepach. Niedaleko mojego miasta jest second hand (właściwie taka bardziej hurtownia) z rzeczami pierwszego gatunku: resztki kolekcji i odzież bez widocznych śladów używania. Upolowałam tam mnóstwo pięknych rzeczy (nowiutkie, pometkowane levisy, diesele, zwariowane t-shirty, skórzane torebki, a nawet raz się trafiły dwie apaszki McQueena) za które musiałabym normalnie zapłacić majątek, a żadna nie kosztowała mnie więcej niż 5zł. Second handy są super.
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 10:43 am

Omega Sun
niccolo12machiavelli

no wiesz!?

Tak, to prawda. Odkąd odkryłam jakie niesamowite rzeczy można tam znaleźć szkoda mi czasu i kasy na włóczenie się po sklepach. Niedaleko mojego miasta jest second hand (właściwie taka bardziej hurtownia) z rzeczami pierwszego gatunku: resztki kolekcji i odzież bez widocznych śladów używania. Upolowałam tam mnóstwo pięknych rzeczy (nowiutkie, pometkowane levisy, diesele, zwariowane t-shirty, skórzane torebki, a nawet raz się trafiły dwie apaszki McQueena) za które musiałabym normalnie zapłacić majątek, a żadna nie kosztowała mnie więcej niż 5zł. Second handy są super.

DOKŁADNIE! my z Bazylim chadzamy zwykle pod koniec miesiąca po ubrania dla niego (a potem ja kończę z nowymi bluzami, albo czymś). ja tylko spodni nie potrafię tam kupić, ale no cóż... nigdzie nie potrafię i łążę potem w jednych i tych samych.
i tak, zdarzyło mi się tam kupić majtki :p z zajebistym napisem "rock on" xD
nie no, ja tam kupuję wszystko i potem tylko piorę. Bazyl mnie z tym pilnuje, bo ja bym pewnie nawet tego nie robił >.>

niccolo12machiavelli

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 11:41 am

niccolo12machiavelli
Omega Sun
niccolo12machiavelli

no wiesz!?

DOKŁADNIE! my z Bazylim chadzamy zwykle pod koniec miesiąca po ubrania dla niego (a potem ja kończę z nowymi bluzami, albo czymś). ja tylko spodni nie potrafię tam kupić, ale no cóż... nigdzie nie potrafię i łążę potem w jednych i tych samych.
i tak, zdarzyło mi się tam kupić majtki :p z zajebistym napisem "rock on" xD
nie no, ja tam kupuję wszystko i potem tylko piorę. Bazyl mnie z tym pilnuje, bo ja bym pewnie nawet tego nie robił >.>

Mi właśnie najłatwiej jest upolować fajne spodnie, bo mają najbardziej zróżnicowaną rozmiarówkę i przez to jest mniejsza szansa, że ktoś sprzątnie mi sprzed nosa jakąś świetną parę.
Ogólnie znalazłam tam nie tylko ubrania: ale też np. fajny dywanik-pejzaż na ścianę, który każdy chce mi ukraść albo odkupić (kosztował mnie całe 2zł i żałuję, że nie wzięłam drugiego z tygrysami, ale wtedy myślałam, że ścianę mam w końcu tylko jedną, to po co mi dwa dywany), a ostatnio znalazłam wielkiego, słodkiego misia coca-coli.
Najfajniejsze jest to, że jadę, nazbieram cały worek fajnych, dziwnych rzeczy, a przy kasie okazuje się, że zapłacić muszę za to wszystko 30-40 zł biggrin Za to bym w sklepie nie kupiła nawet głupiego t-shirta.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29722 29723 29724 29725 29726 29727 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games