|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 7:22 am
Omega Sun Autark Omega Sun Autark Gdzie można obejrzeć przyjaciół z dubbingiem? o.O kiedyś byli w canal+, masakra chciałbym to zobaczyć wink *googli* co u Omi słychać? a dobrze, w końcu chociaż dzień wolnego heart a tak w ogóle to gdzie teraz pracujesz? *ogląda przerażony Przyjaciół z dubbingiem na youtube*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 7:43 am
Aidi, z dublingami jest roznie ja np uważam, że polska wersja językowa Madagaskaru jest lepsza od orginału 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 7:53 am
Rin_Youkai Aidi, z dublingami jest roznie ja np uważam, że polska wersja językowa Madagaskaru jest lepsza od orginału 3nodding Herkules po polsku wymiata 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 8:01 am
Autark Rin_Youkai Aidi, z dublingami jest roznie ja np uważam, że polska wersja językowa Madagaskaru jest lepsza od orginału 3nodding Herkules po polsku wymiata 3nodding oh już nie za dobrze nawet pamiętam ten film xp jaki film wywarł na was najwięcej emocji? smile u mnie wygrywa Gattaca, nic mnie tak nie wzruszyło jak to 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 8:02 am
Bajki ujda, ale filmy nie. Na Alicji nawet napisami nie mogli sie popisac bo byly bledy, albo wogole nie tlumaczyli. Przynajmniej takie wrazenie mialam. Mega to jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 8:07 am
Danuszka Bajki ujda, ale filmy nie. Na Alicji nawet napisami nie mogli sie popisac bo byly bledy, albo wogole nie tlumaczyli. Przynajmniej takie wrazenie mialam. Mega to jest biggrin ... cos na mnie nie zadziałało XD ugr,.. wracam do nauki ;x bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 8:20 am
Rin_Youkai Danuszka Bajki ujda, ale filmy nie. Na Alicji nawet napisami nie mogli sie popisac bo byly bledy, albo wogole nie tlumaczyli. Przynajmniej takie wrazenie mialam. Mega to jest biggrin ... cos na mnie nie zadziałało XD ugr,.. wracam do nauki ;x bye sluchawki trzeba miec :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 9:26 am
Danuszka Rin_Youkai Danuszka Bajki ujda, ale filmy nie. Na Alicji nawet napisami nie mogli sie popisac bo byly bledy, albo wogole nie tlumaczyli. Przynajmniej takie wrazenie mialam. Mega to jest biggrin ... cos na mnie nie zadziałało XD ugr,.. wracam do nauki ;x bye sluchawki trzeba miec :B mialam, ale swiadomosc, ze to tylko nagranie jest silniejsza ; ) Kuźwa dziś pół dnia leże w łóżku i ryczę ; | Ja pierdziele co się dzieje... może to ta pogoda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 11:14 am
Rin_Youkai Danuszka Rin_Youkai Danuszka Bajki ujda, ale filmy nie. Na Alicji nawet napisami nie mogli sie popisac bo byly bledy, albo wogole nie tlumaczyli. Przynajmniej takie wrazenie mialam. Mega to jest biggrin ... cos na mnie nie zadziałało XD ugr,.. wracam do nauki ;x bye sluchawki trzeba miec :B mialam, ale swiadomosc, ze to tylko nagranie jest silniejsza ; ) Kuźwa dziś pół dnia leże w łóżku i ryczę ; | Ja pierdziele co się dzieje... może to ta pogoda... tak po prostu czy cos sie stalo? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 11:40 am
Danuszka tak po prostu czy cos sie stalo? eek sama nie wiem... confused a co tam u ciebie Aiduś? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 11:58 am
Autark a tak w ogóle to gdzie teraz pracujesz? Hmm... trudno jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie "gdzie" wink Codziennie gdzie indziej- mam od poniedziałku do soboty zajęcia z dzieciakami (maluchami, gimnazjalistami i czasem dorosłymi).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 12:06 pm
Rin_Youkai Kuźwa dziś pół dnia leże w łóżku i ryczę ; | Ja pierdziele co się dzieje... może to ta pogoda... Ja zawsze zamiast ryczenia mam mega doła xD Zauważyłam, że ostatnio coraz częściej czuję się "zdołowana" a potem nastrój mi się zmienia na happy albo na odwrót xDDD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 1:52 pm
Rin_Youkai Danuszka tak po prostu czy cos sie stalo? eek sama nie wiem... confused a co tam u ciebie Aiduś? 3nodding mialam sie uczyc, ale sie lenie caly dzien emo i obmyslam plany na przyszlosc. kiedy wrocic do krakowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 10:59 pm
Kilka lat mnie tu nie było a gildia ciągle się trzyma. Nieźle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|