|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:19 pm
Rin_Youkai BeeWolf *pyk w pośladek* Się nie foszy. a więc to tak... masz mnie za taką i owaką... co to pykniesz w posladek i juz... wstydz sie... wstydz! *zadowolona* Zrobił bym więcej ale wiesz jak jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:25 pm
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf *pyk w pośladek* Się nie foszy. a więc to tak... masz mnie za taką i owaką... co to pykniesz w posladek i juz... wstydz sie... wstydz! *zadowolona* Zrobił bym więcej ale wiesz jak jest wink rolleyes yhm... jest zło i tyle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 4:07 am
MrrrrrrP.s Wilczku zmień ten awatar, bo wyglądasz mało sexi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 4:56 am
Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:21 am
Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Nie wiedzialam nic o ekranizacji Wow'a O.O ale na pewno bedzie ciekawie ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:28 am
Rin_Youkai Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Nie wiedzialam nic o ekranizacji Wow'a O.O ale na pewno bedzie ciekawie ; ) bo to nie jest ekranizacja wowa. tak sobie tylko ubzduralismy bo niektore sceny czy miejsca z alicji wygladaly podobnie. Ale swoja droga blizzard ma zamiar zrobic film o wowie .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:38 am
Danuszka Rin_Youkai Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Nie wiedzialam nic o ekranizacji Wow'a O.O ale na pewno bedzie ciekawie ; ) bo to nie jest ekranizacja wowa. tak sobie tylko ubzduralismy bo niektore sceny czy miejsca z alicji wygladaly podobnie. Ale swoja droga blizzard ma zamiar zrobic film o wowie .___. Aaaa XD To zmienia postać rzeczy ; p Uhhh mam tyle nauki >.< edit:/ ehhh.. jakoś tak mnie smęty biorą ;/ wszystko sux...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:51 am
Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Jak widziałam zwiastun to chciałam się wybrać ze względu na obsadę, ale dowiedziałam się, że w Polsce jest dubbingowany i jakoś mi to popsuło cały apetyt na ten film. Poczekam aż pojawi się na dvd. To jest czasem denerwujące: ktoś się postarał żeby dobrać dobrych aktorów, oni się starają dobrze oddać emocje a potem zagłusza ich lektor beznamiętnym głosem albo robią jakiś dziwny, nie zawsze udany dubbing (kto oglądał "Przyjaciół" w wersji z podkładanymi głosami wie o czym mówię...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:54 am
Omega Sun Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Jak widziałam zwiastun to chciałam się wybrać ze względu na obsadę, ale dowiedziałam się, że w Polsce jest dubbingowany i jakoś mi to popsuło cały apetyt na ten film. Poczekam aż pojawi się na dvd. To jest czasem denerwujące: ktoś się postarał żeby dobrać dobrych aktorów, oni się starają dobrze oddać emocje a potem zagłusza ich lektor beznamiętnym głosem albo robią jakiś dziwny, nie zawsze udany dubbing (kto oglądał "Przyjaciół" w wersji z podkładanymi głosami wie o czym mówię...). Jest też z napisami smile Ja mialam isc, ale Mojemu sie czytac nie chce, bo ma problemu ze wzrokiem, więc idziemy na dubbling... juz sie boje Pazury w roli Deepa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:00 am
Rin_Youkai Jest też z napisami smile Ja mialam isc, ale Mojemu sie czytac nie chce, bo ma problemu ze wzrokiem, więc idziemy na dubbling... juz sie boje Pazury w roli Deepa... O, to super. Czyli jednak można to obejrzeć słuchając Deepa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:06 am
Omega Sun Danuszka Byłam wczoraj na Alicji. Fajny film. Dałabym mu tak 8/10 Wciągająca historia. Postacie świetnie pokazane. Po prostu było piżeą! xD Ze znajomymo się śmialiśmy, że zekranizowali Wow'a :B Jak widziałam zwiastun to chciałam się wybrać ze względu na obsadę, ale dowiedziałam się, że w Polsce jest dubbingowany i jakoś mi to popsuło cały apetyt na ten film. Poczekam aż pojawi się na dvd. To jest czasem denerwujące: ktoś się postarał żeby dobrać dobrych aktorów, oni się starają dobrze oddać emocje a potem zagłusza ich lektor beznamiętnym głosem albo robią jakiś dziwny, nie zawsze udany dubbing (kto oglądał "Przyjaciół" w wersji z podkładanymi głosami wie o czym mówię...). Czasami polski dubbing zmienia sens zdania i film, czy serial jest bez senu .____. nie we wszystkich kinach jest dubbing, ale napewno jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:33 am
Gdzie można obejrzeć przyjaciół z dubbingiem? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:59 am
Autark Gdzie można obejrzeć przyjaciół z dubbingiem? o.O kiedyś byli w canal+, masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 7:04 am
Omega Sun Autark Gdzie można obejrzeć przyjaciół z dubbingiem? o.O kiedyś byli w canal+, masakra chciałbym to zobaczyć wink *googli* co u Omi słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 7:04 am
Autark Omega Sun Autark Gdzie można obejrzeć przyjaciół z dubbingiem? o.O kiedyś byli w canal+, masakra chciałbym to zobaczyć wink *googli* co u Omi słychać? a dobrze, w końcu chociaż dzień wolnego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|