|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 2:47 pm
kISaMur hmmm np co to sa za cel sobie zalozyl beewolf? a nie wiem... udawałam mądrą mrgreen przy nim tak najlepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:04 pm
Omega Sun Wiosna idzie, a Ty nam tu śniegu naniosłeś smile Nie wiem, jak u szanownej Pani, ale u mnie śnieg za oknem leży biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:06 pm
Cockatrice Daisuke Omega Sun Wiosna idzie, a Ty nam tu śniegu naniosłeś smile Nie wiem, jak u szanownej Pani, ale u mnie śnieg za oknem leży biggrin U mnie też... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:19 pm
aaaach... ja tyż mam śnieg, bo lubię zimę, ale nie taką jak teraz. Najlepiej jakby było śniegu aż po dachy, albo wcale xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:21 pm
ichabot aaaach... ja tyż mam śnieg, bo lubię zimę, ale nie taką jak teraz. Najlepiej jakby było śniegu aż po dachy, albo wcale xp never... ma być już wiosna heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:51 pm
ja tez mam snieg za oknem>.< napadalo w przeciagu godziny..
ichus prawde mowisz zima the bestXD, ale wiosna moglaby juz przyjsc ostatecznie bo takie h@ju muju sie robi:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:52 pm
Rin_Youkai kISaMur hmmm np co to sa za cel sobie zalozyl beewolf? a nie wiem... udawałam mądrą mrgreen przy nim tak najlepiej mrgreen Czego się do mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:54 pm
BeeWolf Rin_Youkai kISaMur hmmm np co to sa za cel sobie zalozyl beewolf? a nie wiem... udawałam mądrą mrgreen przy nim tak najlepiej mrgreen Czego się do mnie ? *odpisała mu cos brzydkiego* o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:57 pm
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai kISaMur hmmm np co to sa za cel sobie zalozyl beewolf? a nie wiem... udawałam mądrą mrgreen przy nim tak najlepiej mrgreen Czego się do mnie ? *odpisała mu cos brzydkiego* o! Tak słodko, to możesz do mnie mówić brzydkie słowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:59 pm
BeeWolf Tak słodko, to możesz do mnie mówić brzydkie słowa. Ja nic nie będę robić *buntuje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:02 pm
Rin_Youkai BeeWolf Tak słodko, to możesz do mnie mówić brzydkie słowa. Ja nic nie będę robić *buntuje się* nie rób nic w takim razie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:05 pm
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak słodko, to możesz do mnie mówić brzydkie słowa. Ja nic nie będę robić *buntuje się* nie rób nic w takim razie :] Ooooooooooooh Ty Niedobry! w takim razie.. FOCH!~ burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:08 pm
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak słodko, to możesz do mnie mówić brzydkie słowa. Ja nic nie będę robić *buntuje się* nie rób nic w takim razie :] Ooooooooooooh Ty Niedobry! w takim razie.. FOCH!~ burning_eyes *pyk w pośladek* Się nie foszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 4:12 pm
BeeWolf *pyk w pośladek* Się nie foszy. a więc to tak... masz mnie za taką i owaką... co to pykniesz w posladek i juz... wstydz sie... wstydz! *zadowolona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|