|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 9:35 pm
Kyoko Suomi Autark Nie do końca znam temat rozmowy, ale ponoć przy granicy znaków pod uwagę bierze się godzinę urodzin. Jak ustalić znak jak nie znam godzinę urodzin? nie no, na pewno nie godzine.. godzine gdy chcesz ustalic ascedent (ascendent to znak zodiaku, który wschodził na horyzoncie w chwili Twojego urodzenia). czuje sie jak Wrozka Tamara xd ogolnie godzina narodzin jest w ksiazeczce zdrowia Twojej (a przynajmniej w mojej jest). wlasnie tez cos slyszalam ze potrzeba wiedziec o ktorej sie urodzilo.. i ta sie ustala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 10:16 pm
wlasnie , mam pytanko. czy wie ktos czym sie ruznia evolving items bo niby to samo ale pewnosbi nie mam (chodzi mi o stopne, np 3rd generatio, 4th itd)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 12:18 am
kISaMur wlasnie , mam pytanko. czy wie ktos czym sie ruznia evolving items bo niby to samo ale pewnosbi nie mam (chodzi mi o stopne, np 3rd generatio, 4th itd) Jeżeli itemek jest jeszcze ewoluujący i kupisz np fazę 4-tą, to od niej będzie się rozwijał. Jak kupisz bez tych faz w nazwie, to szybciej będziesz miała w pełni rozwinięty. Nie wiem jak to jest gdy się kupuje fazy itemka, którego "ewolucja" jest zakończona, bo zawsze kupowałam te z pełną nazwą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 1:23 am
Karnaaa Projekt Dom... Konkretny użytkownik... Kształt dla owego użytkownika... Cholera, nie mam pomysłów gonk Ah TY mój mały architekcie <3 Ucz się ucz, to zaprojektujesz twojej mamusi i tatusiowi domek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 3:32 am
kISaMur wlasnie , mam pytanko. czy wie ktos czym sie ruznia evolving items bo niby to samo ale pewnosbi nie mam (chodzi mi o stopne, np 3rd generatio, 4th itd) one sie niczym nie roznia, tylko ze 1st gen (jak w nazwie podano) jest wrzucany do kasz szopu najpierw. zalozmy, ze ewoluuje co 2 tyg. wtedy gdy ma sie odbyc pierwsza ewolucja, wchodzi do cash shopu generacja druga i ona ma pozy te, ktore pierwsza miala 2 tyg temu. kolejne 2 tyg pozniej - pierwsza generacja ma juz trzeci rodzaj poz (z wejscia do CS, z 2 tyg i teraz z tyg 4), druga generacja ma 2 (bo weszla tydzien pozniej i ma jakby opoznienie), a trzecia generacja pojawia sie dopiero w CS i ma jeden rodzaj poz. mam nadzieje, ze jakos zrozumiale to wytlumaczylam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 5:54 am
Rin_Youkai Karnaaa Projekt Dom... Konkretny użytkownik... Kształt dla owego użytkownika... Cholera, nie mam pomysłów gonk Ah TY mój mały architekcie <3 Ucz się ucz, to zaprojektujesz twojej mamusi i tatusiowi domek heart Spoko xD Ale określ się jednym słowem pod względem specjalizacji, hobby czy też wykonywanego zawodu ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:49 am
O rany. Przesadziłam z jogą i sobie coś naciagnełam. Zachciało sie prowadzic pokaz jogi na dzien sportu emo
Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 12:58 pm
Danuszka O rany. Przesadziłam z jogą i sobie coś naciagnełam. Zachciało sie prowadzic pokaz jogi na dzien sportu emo Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy a mowia ze sport to zdrowie;P no rzeczywiscie postrach i zgroza, a ja sie dzisiaj dowiedzialam ze moja kolezanka z klasy znalazla, jak otwierala rolety, zamarznietego czlowieka pod oknem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 1:42 am
Danuszka O rany. Przesadziłam z jogą i sobie coś naciagnełam. Zachciało sie prowadzic pokaz jogi na dzien sportu emo Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy Ja wzięłam się za joge 1 dzien i... już nigdy nie powtórzyłam XDD Uuuu ;/ ja tylko raz widzialam, na ostatnim airshow jak ten samolot sie rozbił... byłam wstrząśnięta i wpadłam trochę w histerie , ale najbardziej zdziwili mnie ludzie ... bo po mniej więcej godzinie wrócili do korzystania z zabawy neutral Ja od razu się spakowałam i wróciłam do domu... a Ci dalej twardo korzystają z atrakcji............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 2:42 am
Rin_Youkai Danuszka O rany. Przesadziłam z jogą i sobie coś naciagnełam. Zachciało sie prowadzic pokaz jogi na dzien sportu emo Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy Ja wzięłam się za joge 1 dzien i... już nigdy nie powtórzyłam XDD Uuuu ;/ ja tylko raz widzialam, na ostatnim airshow jak ten samolot sie rozbił... byłam wstrząśnięta i wpadłam trochę w histerie , ale najbardziej zdziwili mnie ludzie ... bo po mniej więcej godzinie wrócili do korzystania z zabawy neutral Ja od razu się spakowałam i wróciłam do domu... a Ci dalej twardo korzystają z atrakcji............ my mamy wymuszone rozne sposoby cwiczen na uczelni :B jak jeszcze mieszkalam w krk to tez byl tam jakis airshow i samolot spadl niedaleko mojego mieszkania. cale szczescie, ze akurat nie bylam na spacerze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:06 am
Danuszka my mamy wymuszone rozne sposoby cwiczen na uczelni :B jak jeszcze mieszkalam w krk to tez byl tam jakis airshow i samolot spadl niedaleko mojego mieszkania. cale szczescie, ze akurat nie bylam na spacerze no to rok temu byl, mowilmy o tym samym zdarzeniu pewno masakra jak mnie glowa napierdziela xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 5:40 am
Rin_Youkai masakra jak mnie glowa napierdziela xp Niech ciebie głowa nie boli *masu masu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 6:01 am
BeeWolf Rin_Youkai masakra jak mnie glowa napierdziela xp Niech ciebie głowa nie boli *masu masu* To przez Ciebie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 6:12 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai masakra jak mnie glowa napierdziela xp Niech ciebie głowa nie boli *masu masu* To przez Ciebie... ninja *:] podnoszę ciśnienie* mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 6:16 am
BeeWolf *:] podnoszę ciśnienie* mrgreen mrgreen jak padne to Ciebie za to obwinią ; >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|