Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29708 29709 29710 29711 29712 29713 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kISaMur

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:35 pm

Kyoko Suomi
Autark
Nie do końca znam temat rozmowy, ale ponoć przy granicy znaków pod uwagę bierze się godzinę urodzin. Jak ustalić znak jak nie znam godzinę urodzin?

nie no, na pewno nie godzine.. godzine gdy chcesz ustalic ascedent (ascendent to znak zodiaku, który wschodził na horyzoncie w chwili Twojego urodzenia). czuje sie jak Wrozka Tamara xd
ogolnie godzina narodzin jest w ksiazeczce zdrowia Twojej (a przynajmniej w mojej jest).

wlasnie tez cos slyszalam ze potrzeba wiedziec o ktorej sie urodzilo.. i ta sie ustala
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 10:16 pm

wlasnie , mam pytanko. czy wie ktos czym sie ruznia evolving items bo niby to samo ale pewnosbi nie mam (chodzi mi o stopne, np 3rd generatio, 4th itd)

kISaMur

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 12:18 am

kISaMur
wlasnie , mam pytanko. czy wie ktos czym sie ruznia evolving items bo niby to samo ale pewnosbi nie mam (chodzi mi o stopne, np 3rd generatio, 4th itd)

Jeżeli itemek jest jeszcze ewoluujący i kupisz np fazę 4-tą, to od niej będzie się rozwijał. Jak kupisz bez tych faz w nazwie, to szybciej będziesz miała w pełni rozwinięty.
Nie wiem jak to jest gdy się kupuje fazy itemka, którego "ewolucja" jest zakończona, bo zawsze kupowałam te z pełną nazwą.
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:23 am

Karnaaa
Projekt

Dom... Konkretny użytkownik...
Kształt dla owego użytkownika...
Cholera, nie mam pomysłów gonk
Ah TY mój mały architekcie <3 Ucz się ucz, to zaprojektujesz twojej mamusi i tatusiowi domek heart

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 3:32 am

kISaMur

one sie niczym nie roznia, tylko ze 1st gen (jak w nazwie podano) jest wrzucany do kasz szopu najpierw. zalozmy, ze ewoluuje co 2 tyg. wtedy gdy ma sie odbyc pierwsza ewolucja, wchodzi do cash shopu generacja druga i ona ma pozy te, ktore pierwsza miala 2 tyg temu. kolejne 2 tyg pozniej - pierwsza generacja ma juz trzeci rodzaj poz (z wejscia do CS, z 2 tyg i teraz z tyg 4), druga generacja ma 2 (bo weszla tydzien pozniej i ma jakby opoznienie), a trzecia generacja pojawia sie dopiero w CS i ma jeden rodzaj poz.
mam nadzieje, ze jakos zrozumiale to wytlumaczylam smile
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 5:54 am

Rin_Youkai
Karnaaa
Projekt

Dom... Konkretny użytkownik...
Kształt dla owego użytkownika...
Cholera, nie mam pomysłów gonk
Ah TY mój mały architekcie <3 Ucz się ucz, to zaprojektujesz twojej mamusi i tatusiowi domek heart

Spoko xD

Ale określ się jednym słowem pod względem specjalizacji, hobby czy też wykonywanego zawodu ^ ^

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 11:49 am

O rany. Przesadziłam z jogą i sobie coś naciagnełam.
Zachciało sie prowadzic pokaz jogi na dzien sportu emo

Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 12:58 pm

Danuszka

Widzialam dzis tragedie. Kobieta wpadla po tramwaj. Przerajacy widok. Podziwiam moja przyjaciolke, ktora jest ratownikiem medycznym. Ona by nawet nie zamrugala a mi sie nogi lamaly i lzy polecialy

a mowia ze sport to zdrowie;P

no rzeczywiscie postrach i zgroza, a ja sie dzisiaj dowiedzialam ze moja kolezanka z klasy znalazla, jak otwierala rolety, zamarznietego czlowieka pod oknem...

kISaMur

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 1:42 am

Danuszka

Ja wzięłam się za joge 1 dzien i... już nigdy nie powtórzyłam XDD

Uuuu ;/ ja tylko raz widzialam, na ostatnim airshow jak ten samolot sie rozbił... byłam wstrząśnięta i wpadłam trochę w histerie , ale najbardziej zdziwili mnie ludzie ... bo po mniej więcej godzinie wrócili do korzystania z zabawy neutral Ja od razu się spakowałam i wróciłam do domu... a Ci dalej twardo korzystają z atrakcji............
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 2:42 am

Rin_Youkai
Danuszka

Ja wzięłam się za joge 1 dzien i... już nigdy nie powtórzyłam XDD

Uuuu ;/ ja tylko raz widzialam, na ostatnim airshow jak ten samolot sie rozbił... byłam wstrząśnięta i wpadłam trochę w histerie , ale najbardziej zdziwili mnie ludzie ... bo po mniej więcej godzinie wrócili do korzystania z zabawy neutral Ja od razu się spakowałam i wróciłam do domu... a Ci dalej twardo korzystają z atrakcji............
my mamy wymuszone rozne sposoby cwiczen na uczelni :B

jak jeszcze mieszkalam w krk to tez byl tam jakis airshow i samolot spadl niedaleko mojego mieszkania. cale szczescie, ze akurat nie bylam na spacerze

Danuszka

Newbie Lover

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 3:06 am

Danuszka
my mamy wymuszone rozne sposoby cwiczen na uczelni :B

jak jeszcze mieszkalam w krk to tez byl tam jakis airshow i samolot spadl niedaleko mojego mieszkania. cale szczescie, ze akurat nie bylam na spacerze
no to rok temu byl, mowilmy o tym samym zdarzeniu pewno

masakra jak mnie glowa napierdziela xp
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 5:40 am

Rin_Youkai

Niech ciebie głowa nie boli *masu masu*

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 6:01 am

BeeWolf
Rin_Youkai

To przez Ciebie... ninja
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 6:12 am

Rin_Youkai
BeeWolf
Rin_Youkai

To przez Ciebie... ninja

*:] podnoszę ciśnienie*

mrgreen mrgreen

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 6:16 am

BeeWolf

*:] podnoszę ciśnienie*

mrgreen mrgreen
jak padne to Ciebie za to obwinią ; >
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29708 29709 29710 29711 29712 29713 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games