|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:46 am
Ridsu revcat szeregowa dostajesz ostrzezenie.... panie szanowny towarzyszu generale... melduje iz zapoznalam sie z nagana i nie szeregowa lecz plutonowa smile to sie jescze okaze...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:49 am
Ridsu i nie szeregowa lecz plutonowa to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:50 am
revcat Ridsu panie szanowny towarzyszu generale... melduje iz zapoznalam sie z nagana i nie szeregowa lecz plutonowa smile ale musze napomknac bo nie byla bym soba ze to co przed chwila to byla sprzeczka rodzinna z generalem ozzwaldem... calkowicie niegrozna dla szeregow... jezeli chodzi o rekrutke wilkus pragne ze swej strony nadmienic ze dobry z niej czlek aczkolwiek roztrzepany. Co do pana generale to obiecuje poprawe... bardzo ze przyjeliscie do siebie nagane towarzyszko....aczkolwiek pomowie o tym jeszcze z Generalem Ozzwaldem....wszelkie sprzeczki rodzinne prosze zalatwiac prywatnie... tak jest towarzyszu generale... pragne zamelgowac ze bylam dzis na cmentarzu...i napotkalam na swej drodze pluton egzekucyjny 7latkow meczacych bialego kotka...rasy pers... melduje ze wykonalam atak obronny i uratowalam zycie kotu.... akcje obronna kota przyplacilam uszczerbkiem na zdrowju w postaci alergji skornej... ale akcja przebiegla pomyslnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:54 am
revcat Ridsu i nie szeregowa lecz plutonowa to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P. leeeeeeeeeeee crying buuuuuuuuuuu crying bo bede plakac crying ja tak nie chce ja juz grzeczna bede crying obiecuje crying tylko bardzo prosze mnie nie degradowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:56 am
Ridsu revcat Ridsu i nie szeregowa lecz plutonowa to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P. leeeeeeeeeeee crying buuuuuuuuuuu crying bo bede plakac crying ja tak nie chce ja juz grzeczna bede crying obiecuje crying tylko bardzo prosze mnie nie degradowac crying za pozno decyzja zostala podjeta i poki co jej nie cofne az do wyjasnienia sprawy z Generalem Ozzwaldem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:58 am
revcat Ridsu revcat Ridsu i nie szeregowa lecz plutonowa to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P. leeeeeeeeeeee crying buuuuuuuuuuu crying bo bede plakac crying ja tak nie chce ja juz grzeczna bede crying obiecuje crying tylko bardzo prosze mnie nie degradowac crying za pozno decyzja zostala podjeta i poki co jej nie cofne az do wyjasnienia sprawy z Generalem Ozzwaldem.... crying dobrze towarzyszu generale crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 7:35 am
Skostnielismy partyzany, jakies stopnie, wladza, regulamin. Bez urazy Kot, ale taki strasznie dlugi temat z "informacjami" dla partyzanow tam na samej gorze topikow, to juz chyba przesada. Oczywiscie doceniam ogrom pracy ktory w niego wlozyles, ale z drugiej strony juz coraz mniej czuje sie jak u siebie... tak mi troche nieswojo. zaczynam sie bac, ze zrobie cos wbrew zasadom...
a to juz zupelny absurd. Zasady? Na RP? Od kiedy? Przeciez miala byc wolna partyzantka, kazdy z kazdym i wszyscy za jednego. Przyjmiesz, wyrzucisz, zbanujesz, skruszysz orzecha. Niewazne, jutro jest nowy dzien. I tak mialo byc, a tu pewnego rana sie budze, patrze a moje ukochane partyzanty strasza sie regulaminem i terroryzuja nim ruskie kurtyzany! Co to ma byc!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 7:58 am
eee.... przemilcze jedna ze spraw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 7:59 am
oi oi oi ! ... co tu sie dzieje domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:03 am
jak porzadki to porzadki. takiem rzekl. howgh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:04 am
racqel jak porzadki to porzadki. takiem rzekl. howgh! Eee... ugabuga bardzo cicho ze jak ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:07 am
Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu... dla innych skonczylo by sie to nieweslolo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:09 am
Ozzwald Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu... dla innych skonczylo by sie to nieweslolo... dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:10 am
Ridsu Ozzwald Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu... dla innych skonczylo by sie to nieweslolo... dziekuje chyba nie jestes zla ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:11 am
Ozzwald Ridsu Ozzwald Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu... dla innych skonczylo by sie to nieweslolo... dziekuje chyba nie jestes zla ? nie nie jestem nie mam o co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|