Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 295 296 297 298 299 300 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy
Crew

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:46 am

Ridsu
revcat
szeregowa dostajesz ostrzezenie....

panie szanowny towarzyszu generale... melduje iz zapoznalam sie z nagana i nie szeregowa lecz plutonowa smile
to sie jescze okaze...... mrgreen
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:49 am

Ridsu
i nie szeregowa lecz plutonowa

to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P.

revcat

Owiec

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:50 am

revcat
Ridsu

panie szanowny towarzyszu generale... melduje iz zapoznalam sie z nagana i nie szeregowa lecz plutonowa smile ale musze napomknac bo nie byla bym soba ze to co przed chwila to byla sprzeczka rodzinna z generalem ozzwaldem... calkowicie niegrozna dla szeregow... jezeli chodzi o rekrutke wilkus pragne ze swej strony nadmienic ze dobry z niej czlek aczkolwiek roztrzepany.
Co do pana generale to obiecuje poprawe...

bardzo ze przyjeliscie do siebie nagane towarzyszko....aczkolwiek pomowie o tym jeszcze z Generalem Ozzwaldem....wszelkie sprzeczki rodzinne prosze zalatwiac prywatnie...

tak jest towarzyszu generale...
pragne zamelgowac ze bylam dzis na cmentarzu...i napotkalam na swej drodze pluton egzekucyjny 7latkow meczacych bialego kotka...rasy pers... melduje ze wykonalam atak obronny i uratowalam zycie kotu.... akcje obronna kota przyplacilam uszczerbkiem na zdrowju w postaci alergji skornej...
ale akcja przebiegla pomyslnie mrgreen
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:54 am

revcat
Ridsu

to wlasnie oficjalnie was zdegradowalem do szeregowca.....wyzsze stopnie naturalnie moga przyznawac tylko Generalowie...a z tego co widze nie ma szeregowej na liscie oficerow i podoficerow....tymczasem niech to bedzie dla towarzyszki nauka na przyszlosc...stopien nalezy szanowac a przedewszystkim Generalow nie wspomne i innych czlonkach R.P.

leeeeeeeeeeee crying buuuuuuuuuuu crying bo bede plakac crying
ja tak nie chce ja juz grzeczna bede crying
obiecuje crying
tylko bardzo prosze mnie nie degradowac crying

Owiec

revcat

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:56 am

Ridsu
revcat
Ridsu

obiecuje crying

za pozno decyzja zostala podjeta i poki co jej nie cofne az do wyjasnienia sprawy z Generalem Ozzwaldem....
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 6:58 am

revcat
Ridsu
revcat
Ridsu

obiecuje crying

za pozno decyzja zostala podjeta i poki co jej nie cofne az do wyjasnienia sprawy z Generalem Ozzwaldem....

crying
dobrze towarzyszu generale crying

Owiec

racqel
Crew

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 7:35 am

Skostnielismy partyzany, jakies stopnie, wladza, regulamin. Bez urazy Kot, ale taki strasznie dlugi temat z "informacjami" dla partyzanow tam na samej gorze topikow, to juz chyba przesada. Oczywiscie doceniam ogrom pracy ktory w niego wlozyles, ale z drugiej strony juz coraz mniej czuje sie jak u siebie...
tak mi troche nieswojo. zaczynam sie bac, ze zrobie cos wbrew zasadom...

a to juz zupelny absurd. Zasady? Na RP? Od kiedy?
Przeciez miala byc wolna partyzantka, kazdy z kazdym i wszyscy za jednego. Przyjmiesz, wyrzucisz, zbanujesz, skruszysz orzecha. Niewazne, jutro jest nowy dzien. I tak mialo byc, a tu pewnego rana sie budze, patrze a moje ukochane partyzanty strasza sie regulaminem i terroryzuja nim ruskie kurtyzany!
Co to ma byc!?
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 7:58 am

eee.... przemilcze jedna ze spraw...

Ozzwald
Vice Captain

BeeWolf
Vice Captain

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 7:59 am

oi oi oi ! ... co tu sie dzieje domokun
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:03 am

jak porzadki to porzadki.
takiem rzekl.
howgh!

racqel
Crew

BeeWolf
Vice Captain

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:04 am

racqel
jak porzadki to porzadki.
takiem rzekl.
howgh!

Eee... ugabuga bardzo cicho ze jak ?!
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:07 am

Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu...
dla innych skonczylo by sie to nieweslolo...

Ozzwald
Vice Captain

Owiec

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:09 am

Ozzwald
Skasowalem pare postow tylko z przyczyn by nam sie inni nie rozbrykali i nie poszli za przykladem Ridsu...

dziekuje
PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:10 am

Ridsu
Ozzwald

dziekuje
chyba nie jestes zla ?

Ozzwald
Vice Captain

Owiec

PostPosted: Mon Aug 29, 2005 8:11 am

Ozzwald
Ridsu
Ozzwald

dziekuje
chyba nie jestes zla ?

nie nie jestem nie mam o co
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 295 296 297 298 299 300 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games