|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 16, 2009 7:57 am
stranger12 Hehehe...így igaz Maci 3nodding csak mértékkel és tartózkodva..... mérték a vödör....tartózkodva az asztal alatt xd Van benne valami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 2:09 am
Figyelem. Egy haverom 2 érdekes halloweenhez köthető üzit kapott 2 új "NPC"-től, B. O. O. - tól és S. I. N. - től. Képeket is linkelt róluk nekem, én is belinkelem. Eléggé úgy tűnik, hogy 2 egymás elleni(?) csoport közül kell választani. Én visazont még nem kaptam ilyen üziket, ti kaptatok? Aki szeretné, hogy lefordítsam esetleg, szóljon és elküldöm PM-ben. És itt vannak a profil-linkek: B. O. O.; S. I. N.B. O. O.  S. I. N.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 2:24 am
én kaptam.... és a mule-om is... de nemtom mit kéne ezzel igazából kezdenem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 2:34 am
napsugar én kaptam.... és a mule-om is... de nemtom mit kéne ezzel igazából kezdenem... Én még mindig nem, fura... De megtaláltam a profilokat, ott csak kommentelni meg olvasni lehet. Lefordítottam a barátiom meghívóleveleit és a profilokon lévő szöveget is, amiből tiszta lett hogy 2 ellenséges tábor van, a BOO a jó a SIN a gonosz. És mindenkinek dönteni kell, hogy majd melyikbe kell belépni - igen, kiemelelik, hogy majd. Betegyem a lefordított szöveget?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 2:55 am
Na már megkaptam, ki-be kellett jelentkeznem meg talán a friends only PM-szűrőnek is köze lehetett hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 3:17 am
a szöveget értettem csak zat nem h hol kell jelentkezni... de már asszem felfogtam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 3:33 am
Én is kaptam, mindenki kapott. Igaz először egy picit megijedtem, hogy mi ez, mi van, majd rájöttem és a tartalék figuráimnál is természetesen kaptam. Szerintem ez egy előre demó 2féle leendő Halloween-es csoportról, melyekbe majd jelentkezni lehet később. De aki csak haveroktól fogad leveleket, az nem kap érdekes módon. Nekik érdemes legalább addig beállítani, hogy mindenkitől fogadjanak leveleket, így az újra bejelentkezés során megkapják. Obiliával 2-en oldottuk ezt meg, én tippeltem, hogy mi van, ha azért nem kapott először, mert csak haveroktól fogad(ott) leveleket és így is volt. Na mindegy, ez van, meglátjuk majd mi lesz. Obiliával ez lesz az 1. Halloween-ünk a Gaia-n csütörtöktől, már várjuk, főleg én. Igaz hallottam 1-2 havertól, hogy ilyen-olyan volt korábban, most is hasonló lesz, általában nagyszerű, meg hogy volt grombie potion 2005 Halloween-ján és hogy 2008 Halloween-jától létezik az 1. kékes dark elf potion.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 4:34 am
napsugar a szöveget értettem csak zat nem h hol kell jelentkezni... de már asszem felfogtam sweatdrop Szerintem még csak azt kérik hogy döntsd el hova jelentkezel hogy a "titkos homályos részletek" miatt izgatottabbak legyünk a halloween miatt. Szerintem később lehet majd jelentkezni, talán majd az event napján (22-én).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 4:47 am
Nekem ez lesz a 2. helovínem biggrin Tavaly mondjuk csak goldot, és egy ruhát szereztem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 5:24 am
Obilia! Szerintem is előre akarták jelezni, hogy milyen Halloween csoportok lesznek, melyek egyikébe jelentkezni lehet majd, addig pedig gondolkodhatunk rajta.
Womi! Azért a gold és az 1 ruha is valami. wink Gondolom lemaradtál a többi részéről, vagy nem voltál aktív, vagy pedig nem nagyon értél rá. Ez van, illetve volt, talán idén több időd és szerencséd lesz. Én már nagyon várom, főleg az infók alapján, meg hogy mi lesz az édesség vadászaton kívül, meg a díszítéseken kívül! smile Van már néhány hete 3 tervezett jelmezem, My Gaia/Avatar almenüpontban elmentve, azóta picit módosítottam rajtuk és még mindegyik meglepetés. wink Majd a Halloween parti elejétől fogom őket hordani, vagy néha kombinálni, vagy újat felvenni, amit akkor találok ki. Sőt, talán majd a profilom design-jának a fele is picit Halloween-es lesz addig és zene csere is lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 7:54 am
Nekem ez lesz az első, kíváncsi vagyok milyen lesz smile Ja és valamit azért tudok a halloweenről mégha nem is láttam Gaiás halloweent még: az eladók a boltokban jelmezben lesznek vagy átváltoznak, látztam néhány olyan képet, hogy pl 2003-ban milyenek voltak, pl volt aki Darth Vader volt, vagy műtősnő vagy csirkejelmezes stb biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 9:45 am
Azóta úgy döntöttem, hogy nagy eséllyel a B.O.O. csoportba fogok jelentkezni majd. Tudtommal Obilia is oda fog jelentkezni. De némelyik tartalék figurámmal jelentkezek a S.I.N. csoportba is, mert azért az is érdekel. Ilyenkor is előnyös a tartalék figura, illetve regisztráció. wink Egyébként mindkét csoport logo-ja és design-ja tetszik. smile
Obilia! Hát ja, nekünk ez lesz az 1. Halloween parti a Gaia-n. Na ez boltos dolog új nekem. Én nem is tudtam, nem hallottam még eddig, hogy jelmezben voltak a boltosok, meg hogy átváltoztak. Érdekes lehet(ett). smile Majd meglátjuk idén lesz-e ilyen is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 17, 2009 10:16 am
Én még nem tudom hova menjek... egyáltalán mi a lényege az egésznek? Valaki fordítsa már le legyen olyan tetves XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 5:02 am