|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:55 am
niccolo12machiavelli kISaMur uuu tez tak chce, ale nie ma z kim crying ale, że co? perwersje? xD @ Bazyl - oczywiście! wiesz, że lubię wink tez 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:55 am
@Nicco - wiem, kochanie, zauważyłem ;P dobraliśmy się pod tym względem wyjątkowo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:57 am
kISaMur niccolo12machiavelli kISaMur uuu tez tak chce, ale nie ma z kim crying ale, że co? perwersje? xD @ Bazyl - oczywiście! wiesz, że lubię wink tez 3nodding nieee oddam mojego uka! *przytula* @ Bazyl - taaaak... naprawdę, możemy założyć osobny topic i kazać płacić ludziom za oglądanie, w tej wersji czytanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 6:58 am
kISaMur gdybyś nie była dziewczynką... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:05 am
niccolo12machiavelli nieee oddam mojego uka! *przytula* @ Bazyl - taaaak... naprawdę, możemy założyć osobny topic i kazać płacić ludziom za oglądanie, w tej wersji czytanie biggrin Pewnie znalazłoby się mnóstwo fanek Yaoi 3nodding W prawdzie ja sama do nich nie należę, ale dookoła oblegają mnie same takie przypadki xd KIsamur: Ciesz się, możesz robić co chcesz i z kim chcesz wink Ale z drugiej strony nikt o Ciebie bardziej nie zadba niż twoje własne kochanie <3 Moje waśnie dzwoniło z Anglii i pytało się mnie o rozmiar mojego buta... wtf ;x z jego gustem, to boję się myśleć co mi przywiezie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:08 am
@Rin - ciesz się mimo wszystko, bo faceci kupujący laskom buty to rzadkość biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:13 am
Cockatrice Daisuke kISaMur gdybyś nie była dziewczynką... :> *seme patrzy* * RIN-san - nooo ja wiem, że byśmy zarobili, to jest świetny sposób na to, żeby nareszcie wyjść z dołka finansowego ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:21 am
Cockatrice Daisuke @Rin - ciesz się mimo wszystko, bo faceci kupujący laskom buty to rzadkość biggrin Pewnie to był jego siostry pomysł, bo pojechał tam po nia smile On kupujący mi ubrania nooo way ;x Jego gust mnie przeraża i on o tym wie xd Nico: No to... let's do it cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:23 am
Cockatrice Daisuke kISaMur gdybyś nie była dziewczynką... :> hehe w takich chwilach tylko zalowac swojej plci xd @rin przyznaje ci racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:25 am
Rin_Youkai Nico: No to... let's do it cool poczekam aż uk wróci i ustalimy stawki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:28 am
kISaMur Cockatrice Daisuke kISaMur gdybyś nie była dziewczynką... :> hehe w takich chwilach tylko zalowac swojej plci xd @rin przyznaje ci racje Ja czasem żałuję, ze nie jestem facetem, bo bym mogła wyrywać wszystkie laski, a będąc dziewczyna tak nie wypada wyrywać wszystkich facetów xp Jednak naturalnie wiadomo, że dziewczyny mają lepiej i za Chiny bym się nie zamieniła płcią cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:29 am
A patrzysz tak jak Kyo? Bo jak nie to ja nie wiem czy się przejmę biggrin Stawki - WYSOKIE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:35 am
Cockatrice Daisuke A patrzysz tak jak Kyo? Bo jak nie to ja nie wiem czy się przejmę biggrin Stawki - WYSOKIE!  może być? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 7:36 am