|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:23 pm
Omega Sun Cockatrice Daisuke Powiem szczerze, początki na zOMGu nudne są strasznie biggrin ale niektóre zadania są śmieszne: ostatnio musiałam gadać z jakimiś ludzikami, które chcą być porwane przez ufo, więc stoją na szczycie góry i je nawołują dzieki biggrin rin gratuluje(:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:47 pm
Cały dzień na rybkach zrekompensowałem sobie wydatkami (szlag trafił oszczędzanie) i postanowiłem się wam pochwalić moim absolutnie gejowskim awatarem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:52 pm
Cockatrice Daisuke Cały dzień na rybkach zrekompensowałem sobie wydatkami (szlag trafił oszczędzanie) i postanowiłem się wam pochwalić moim absolutnie gejowskim awatarem biggrin Awwwww , uroczy :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:58 pm
Omega Sun Cockatrice Daisuke Powiem szczerze, początki na zOMGu nudne są strasznie biggrin ale niektóre zadania są śmieszne: ostatnio musiałam gadać z jakimiś ludzikami, które chcą być porwane przez ufo, więc stoją na szczycie góry i je nawołują zgadzam się! xD ci ludzie są chooorzy xD mrrru ale mam ładne uke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:01 pm
Cieszymy się, że się podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:04 pm
Cockatrice Daisuke Cieszymy się, że się podoba ^^ uke? zawswze :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:08 pm
<333Daisuke: nie daj sie zwiesc... teraz tak mowi... a pozniej bedzie "Zrob cos z soba... jak Ty wygladasz.... " ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:38 pm
taki ze mnie aniołek, a jemu się zawsze podobam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:46 pm
Cockatrice Daisuke taki ze mnie aniołek, a jemu się zawsze podobam whee Do czasu ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:51 pm
Rin_Youkai Cockatrice Daisuke taki ze mnie aniołek, a jemu się zawsze podobam whee Do czasu ninja ninja co Ty insynuujesz mojemu ukowi, co? ;> zawsze mi się podoba. a skoro jest po północy, to mogę spokojnie napisać, że zawsze mam na niego ochotę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:53 pm
Koi, tak publicznie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 3:53 pm
niccolo12machiavelli Rin_Youkai Cockatrice Daisuke taki ze mnie aniołek, a jemu się zawsze podobam whee Do czasu ninja ninja co Ty insynuujesz mojemu ukowi, co? ;> zawsze mi się podoba. a skoro jest po północy, to mogę spokojnie napisać, że zawsze mam na niego ochotę twisted No jak to co XDD Jestem zua, więc sieje niezgodę i zniszczenie biggrin nie wiedziałeś.... ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 4:02 pm
Cockatrice Daisuke Koi, tak publicznie? biggrin ale rączki nadal mam przy sobie twisted @ Rin-san - wybacz, musiało mu gdzieś umknąć, że jesteś tak...zUa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 4:04 pm
Przypominam ci, że za patrzenie mieliśmy brać opłaty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 4:06 pm
Cockatrice Daisuke Przypominam ci, że za patrzenie mieliśmy brać opłaty biggrin noo, to Rin-san teraz wrzuci do skarbonki ukowej, a my się pobawimy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|