|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:22 am
Rin_Youkai niccolo12machiavelli no i Rin-san pofochała mi uke. a ja teraz będę musial odfochiwać. Ja nic nie zrobiłam ninja Ile to cuś kosztuje? " Gogh Reed" Lol... oglądam sobie swoje filmiki z jazdy i mam serce w gardle,że się wywrócę rofl i ciągle OooH! zaraz upadnę! Oglądając swój własny filmik xd poookaż filmiki twisted @ Bazyliszek - *mizia nosem po szyi* no tak, ale uke pofochane trzeba odfochiwać, tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:24 am
niccolo12machiavelli Rin_Youkai niccolo12machiavelli no i Rin-san pofochała mi uke. a ja teraz będę musial odfochiwać. Ja nic nie zrobiłam ninja Ile to cuś kosztuje? " Gogh Reed" Lol... oglądam sobie swoje filmiki z jazdy i mam serce w gardle,że się wywrócę rofl i ciągle OooH! zaraz upadnę! Oglądając swój własny filmik xd poookaż filmiki twisted @ Bazyliszek - *mizia nosem po szyi* no tak, ale uke pofochane trzeba odfochiwać, tak? Nie, bo jestem wstydliwa redface Ktoś mi powie ile kosztuje to " coś ? " co chcecie? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:27 am
Rin_Youkai niccolo12machiavelli Rin_Youkai niccolo12machiavelli no i Rin-san pofochała mi uke. a ja teraz będę musial odfochiwać. Ja nic nie zrobiłam ninja Ile to cuś kosztuje? " Gogh Reed" Lol... oglądam sobie swoje filmiki z jazdy i mam serce w gardle,że się wywrócę rofl i ciągle OooH! zaraz upadnę! Oglądając swój własny filmik xd poookaż filmiki twisted @ Bazyliszek - *mizia nosem po szyi* no tak, ale uke pofochane trzeba odfochiwać, tak? Nie, bo jestem wstydliwa redface Ktoś mi powie ile kosztuje to " coś ? " co chcecie? surprised to jest to, co Bazyl ma w sygnaturze zaquestowane. mln z czymś. eeej, ale nie ma się czego wstyydzić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:28 am
Mam w sygnaturze biggrin na dzień dzisiejszy 1,4 mln. a najlepsze jest to że mnie w sumie chodzi tylko o te włosy które tam są biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:38 am
Cockatrice Daisuke Mam w sygnaturze biggrin na dzień dzisiejszy 1,4 mln. a najlepsze jest to że mnie w sumie chodzi tylko o te włosy które tam są biggrin JA PIERDACZE... xd Nie mogę Ci pomóc... jestem Rin... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:39 am
Ja spadam do nauki gołąbeczki! Pa ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:40 am
Rin_Youkai Ja spadam do nauki gołąbeczki! Pa ;* do zobaczenia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:43 am
Paaaaaaaaaaaaaa *macha entuzjastycznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 3:46 am
Cockatrice Daisuke Mam w sygnaturze biggrin na dzień dzisiejszy 1,4 mln. a najlepsze jest to że mnie w sumie chodzi tylko o te włosy które tam są biggrin wah *.* te włosy są zajebiaszcze ja też je chce xd szkoda, że nie ma ich w katalogu fryzur tylko trzeba kupić ten cały przedmiot by je mieć crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 4:49 am
Justysiulek Cockatrice Daisuke Mam w sygnaturze biggrin na dzień dzisiejszy 1,4 mln. a najlepsze jest to że mnie w sumie chodzi tylko o te włosy które tam są biggrin wah *.* te włosy są zajebiaszcze ja też je chce xd szkoda, że nie ma ich w katalogu fryzur tylko trzeba kupić ten cały przedmiot by je mieć crying chodzi wam o te złote? Ja mam takie same tylko, że czerwone, zaraz je ubiorę XD a.... te szare... CUDNE *_* Też muszę je mieć XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 5:01 am
Chodzi nam o białe, piękne, powiewające. Bo ja tylko białe i czarne ciuchy i dodatki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 6:20 am
Cockatrice Daisuke Chodzi nam o białe, piękne, powiewające. Bo ja tylko białe i czarne ciuchy i dodatki biggrin ooo tak są cudne <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 6:30 am
Booty Grab to zdecydowanie cudowny wynalazek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 6:36 am
Gdyby jeszcze tych przeszkadzajek w grze nie było.. tych, co trzeba omijać..czerwonych >.< niebieskie mogłyby zostać xd no i ta gra troche nudna jak się tak z godzinkę pogra..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 6:36 am
Cockatrice Daisuke Booty Grab to zdecydowanie cudowny wynalazek xD a co to? brzmi jak coś do nabijania goldów Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|