|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:43 am
Night_Queen Delisa sama nie wiem w co sie ubrac wink to ladnie wyglada to tez i tamto 3nodding wink chyba jednak zostane przy kocim sroju z skrzydelkami blaugh jak myslicie wink whee wyglądasz tak inaczej i wszyscy Cie zauwzą, bo ładnie jest wiec zostań przy tym!!! biggrin dzieki xd widze ze stworzylas lotto wink i widze ze masz podobna tresc co moje wink mam nadzieje z ci sie uda wszyskie numery sprzedac blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:46 am
Wróciłem *zakupy kładzie na podłodze i siada na swoim miejscu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:47 am
Qatryk Wróciłem *zakupy kładzie na podłodze i siada na swoim miejscu* witka Qatryk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:48 am
Delisa Night_Queen Delisa sama nie wiem w co sie ubrac wink to ladnie wyglada to tez i tamto 3nodding wink chyba jednak zostane przy kocim sroju z skrzydelkami blaugh jak myslicie wink whee wyglądasz tak inaczej i wszyscy Cie zauwzą, bo ładnie jest wiec zostań przy tym!!! biggrin dzieki xd widze ze stworzylas lotto wink i widze ze masz podobna tresc co moje wink mam nadzieje z ci sie uda wszyskie numery sprzedac blaugh xd whee mam nadzieje, że nie jesteś zła, że pożyczyłam sobie Twoj pomysł, chyba zrobie cos innego, bo nie ma chętnych... hmm... *obmyśla plan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:50 am
Night_Queen Delisa Night_Queen Delisa sama nie wiem w co sie ubrac wink to ladnie wyglada to tez i tamto 3nodding wink chyba jednak zostane przy kocim sroju z skrzydelkami blaugh jak myslicie wink whee wyglądasz tak inaczej i wszyscy Cie zauwzą, bo ładnie jest wiec zostań przy tym!!! biggrin dzieki xd widze ze stworzylas lotto wink i widze ze masz podobna tresc co moje wink mam nadzieje z ci sie uda wszyskie numery sprzedac blaugh xd whee mam nadzieje, że nie jesteś zła, że pożyczyłam sobie Twoj pomysł, chyba zrobie cos innego, bo nie ma chętnych... hmm... *obmyśla plan*oczywiscie ze nie jestem blaugh xd poczekaj troche dluzej 3nodding whee dopiero co je OTWORZYLAS 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:51 am
witamy!!!!! dzięki Delisa, że nie jesteś zła, mam nadzieję,że coś z tego wyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:52 am
takie pytanie własciwie na czym polega ta loteria?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:54 am
Witaj Ntsumi, witaj Crilla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:55 am
o czym gadacie...moshe mnie w temat wkrecicie ?? xd oo deli widzze ze masz duuuuzo kasy^^ fafne ubranka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:56 am
Ntsumi_Aya o czym gadacie...moshe mnie w temat wkrecicie ?? xd oo deli widzze ze masz duuuuzo kasy^^ fafne ubranka ^^ w sumie to o lotto, ale chyba nie dokońca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 1:58 am
Night_Queen Ntsumi_Aya o czym gadacie...moshe mnie w temat wkrecicie ?? xd oo deli widzze ze masz duuuuzo kasy^^ fafne ubranka ^^ w sumie to o lotto, ale chyba nie dokońca wink moshliwe ^^ no....ja sie zapisalam do 3....twojego deli i gaiowego....no i jak narazie nic nie wygralam stare jak zwykle stare mam nadzieje ze trade jush doszlo^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|