Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29674 29675 29676 29677 29678 29679 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sat Feb 20, 2010 9:04 am

Autark
co dostaliście na 7 rocznicę powstania Gai? wszyscy mają te same itemki czy są różne? wie ktoś?
a to dzielili czyms?
PostPosted: Sat Feb 20, 2010 9:57 am

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Sat Feb 20, 2010 11:07 am

Rin_Youkai
Ciepło idzie.. psy linieją stare * siedzi we fruwającej dookoła sierści* stare odkurzałam dziś już 2 razy... psa też...
mi moj kot linieje... a jest bialy i strasznie widac na ciuchach jej klaczory D:
choc i tak mam lepiej noz moj ojciec ktory ma dwa main coony (czy jak sie to tam pisze) i jednego dzikusa... nagle mial kudlata kanape .__.

strasznie czesto grali ta piosenke kolo krakowskiego rynku
PostPosted: Sat Feb 20, 2010 3:36 pm

Danuszka
Rin_Youkai
Ciepło idzie.. psy linieją stare * siedzi we fruwającej dookoła sierści* stare odkurzałam dziś już 2 razy... psa też...
mi moj kot linieje... a jest bialy i strasznie widac na ciuchach jej klaczory D:
choc i tak mam lepiej noz moj ojciec ktory ma dwa main coony (czy jak sie to tam pisze) i jednego dzikusa... nagle mial kudlata kanape .__.

Uff ja na szczęście mam Yorka (pech , nie ja wybierałem ) i nie linieje , na szczęście jakiś plus biggrin

PlastiCTramP

Autark

PostPosted: Sun Feb 21, 2010 2:26 am

opcy
Autark
co dostaliście na 7 rocznicę powstania Gai? wszyscy mają te same itemki czy są różne? wie ktoś?
a to dzielili czyms?
Kapciami. Link do itemka w Announcements

Gaia 7th Anniversary Phee-Chan Slippers
lub
Gaia 7th Anniversary Radio Jack Slippers
PostPosted: Mon Feb 22, 2010 9:09 am

Mi sie kapciochy podobają xd

Justysiulek

Fluffy Bunny

10,125 Points
  • Lapin Patrol Kastra: Victory! 250
  • Demonic Associate 100
  • Cat Fancier 100

KoganeTaiyou

PostPosted: Tue Feb 23, 2010 2:00 am

Mamusiu, czy tu zawsze taka cisza? rolleyes
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 2:38 am

Cockatrice Daisuke
Mamusiu, czy tu zawsze taka cisza? rolleyes
zazwyczaj jest większa 3nodding

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

KoganeTaiyou

PostPosted: Tue Feb 23, 2010 3:21 am

Ale czeeemu? confused
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 3:52 am

Cockatrice Daisuke
Ale czeeemu? confused
Bo wszyscy starzy już wyrośli, a zapisujące się tutaj dzieci jedyne co lubią to bumpować, z rozmową w warunkach gdzie występuje regulamin jest już widocznie trudniej...

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 5:24 am

I tak to z wami kuźwa jest: A czemu jest tak Cicho, a czemu nikt nie pisze, a czemu to, a czemu tamto? A temu kurwde , że wy sami tworzycie to środowisko i się spytajcie was samych czemu.

Standardowa procedura :Wejść --> napisać " czemu" --> wyjść.

Jak ktoś chce się pokłócić to proszę, jestem chętna.
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 7:49 am

Eeeeeeeeto? eek
Zapisałem się tutaj niedawno, staram się wypowiadać w różnych tematach, ale sam ze sobą raczej sobie nie pogadam, bo to mogę do lustra. Poza tym nie bardzo rozumiem twoje wpisy. Najpierw mi odpisujesz normalnie, a niecałe dwie godziny później zaczynasz się rzucać i mówić coś o jakichś kłótniach oO trochę zdębiałem, przyznam szczerze. Nie siedzę cały dzień na Gai, mam inne obowiązki więc nie odpisuję natychmiast. Ale odpisuję. Natomiast po prostu jestem zdziwiony - tyle ludzi, tyle topiców, a cisza jak makiem zasiał. Wybacz, że zapytałem. Już więcej nie wykażę zainteresowania losami tego forum skoro to jest od razu powód do kłótni i rzucania się na kogoś, kto zadał proste pytanie.

KoganeTaiyou

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 8:28 am

Cockatrice Daisuke
Eeeeeeeeto? eek
Zapisałem się tutaj niedawno, staram się wypowiadać w różnych tematach, ale sam ze sobą raczej sobie nie pogadam, bo to mogę do lustra. Poza tym nie bardzo rozumiem twoje wpisy. Najpierw mi odpisujesz normalnie, a niecałe dwie godziny później zaczynasz się rzucać i mówić coś o jakichś kłótniach oO trochę zdębiałem, przyznam szczerze. Nie siedzę cały dzień na Gai, mam inne obowiązki więc nie odpisuję natychmiast. Ale odpisuję. Natomiast po prostu jestem zdziwiony - tyle ludzi, tyle topiców, a cisza jak makiem zasiał. Wybacz, że zapytałem. Już więcej nie wykażę zainteresowania losami tego forum skoro to jest od razu powód do kłótni i rzucania się na kogoś, kto zadał proste pytanie.

Ale z Ciebie głupiutki chłopczyk... blaugh * klepie po główce*

Kłótnia była oddzielnym wątkiem, nie była kierowana do Ciebie, chociaż miło by było jakbyś się ze mną pokłócił o coś. Ty się wycofałeś... ehh... ciepłe kluchy ... a gdzie tu męskie ego! Agr! Dajcie mi tutaj kogoś do ostrej debaty nad wyższością Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi ! scream

Mam chwiejność emocjoła , mogę... jestem kobietą, wolno mi od tak ją mieć mrgreen

Proszę mi tutaj natychmiast wrócić i zarzucić jakimś kontrowersyjnym tematem ! scream Nie obrażamy się tylko dyskutujemy !

heart
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 8:57 am

Byłbym wdzięczny, gdybyś darowała sobie ten protekcjonalizm wobec mnie, bo za klepanie po główce mogę co najwyżej rączkę odgryźć. twisted
A co do kłótni w sieci - był kiedyś taki piękny demotywator o tym, że kłótnie w sieci są jak Olimpiada Specjalna - niby wygrywasz, ale nadal jesteś upośledzony/idiotą. Zwłaszcza, że jest tyle bardziej twórczych i odprężających zajęć niż obrażanie się nawzajem pod przykrywką anonimowości w Sieci. Więc wybacz, z kłótni na forum wyrosłem już jakiś (długi) czas temu. xp
Byłem po prostu ciekaw dlaczego nikt nic nie robi, żeby towarzystwo rozkręcić i skłonić do postowania. Teraz mniej więcej już chyba wiem dlaczego - bo a). albo mu nikt nie odpisuje, bo ludziom się nie chce albo b). robi się draka jak w przedszkolu z serii "jesteś gupi! nie, ty jesteś gupi". Ja chyba za coś takiego podziękuję i pójdę sobie poczytać "Draculę Nieumarłego" whee

KoganeTaiyou

niccolo12machiavelli

PostPosted: Tue Feb 23, 2010 9:39 am

matko kochana... człowiek wraca po dwóch dniach i nie dość, że mu poklepują uke, to jeszcze jakieś kłótnie... room, ppl, room! jak mawiał pewien młody kabaret...
no cóż, widać nikt nie pisze, sami sobie piszmy biggrin będziecie się przejmować.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29674 29675 29676 29677 29678 29679 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games