Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29670 29671 29672 29673 29674 29675 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 4:42 pm

Rin_Youkai
Justysiulek
opcy
moge z czystym sumieniem stwierdzic ze opcy tez jest slodki...

whee

nie moge z nim zerwać bo go od 2 tygodni nie widziałam xp heh
na razie dostał tylko sms, że mam już dość.

miałaś szczęście, że na swojego Karolka trafiłaś xd skoro on najcudowniejszy wink
Ja się ze swoim 3 tyg przed zerwaniem nie widziałam XD Ale byłam podła i nie dawałam nic poznac, że zbliża się koniec mrgreen

Oj mam <3 wczoraj o 17 mieliśmy wyjść gdzieś na spacer... i tak jakoś wyszło, że pojechaliśmy nad morze, przejechaliśmy ok 100 kilometrów tylko po to, by wejść jako jedyni na molo, zmarznąć i stwierdzić jak nam razem dobrze ! heart Z nim nie może być cudownie wink
a ja się zaręczyłam sweatdrop
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 6:04 am

Jaswinder
Uhuhuh , kim jest szczęśliwy wybranek? ;3

Ja mam przesąd , że zaręczyny muszą być krótkie, bo im dłuższe tym mniejsze prawdopodobieństwo na udane małżeństwo XD a że na razie wychodzić za mąż nie chcę... także uciekam od zaręczyn XD

Aidi: nie mów tak o sobie, to jego wina, bo ktoś kto zdradza nie jest nikogo wart ;/

Omiś: babeczki podłapały temacik i tak sobie leci mrgreen

Justysiulek: To przez dom! XD Mówiłam nie rób tego w domu! XD Odwlekanie jest najgorsze... takie zakłamanie się wtedy rodzi xp

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 12:19 pm

Jaswinder
Rin_Youkai
Justysiulek
opcy
moge z czystym sumieniem stwierdzic ze opcy tez jest slodki...

whee

nie moge z nim zerwać bo go od 2 tygodni nie widziałam xp heh
na razie dostał tylko sms, że mam już dość.

miałaś szczęście, że na swojego Karolka trafiłaś xd skoro on najcudowniejszy wink
Ja się ze swoim 3 tyg przed zerwaniem nie widziałam XD Ale byłam podła i nie dawałam nic poznac, że zbliża się koniec mrgreen

Oj mam <3 wczoraj o 17 mieliśmy wyjść gdzieś na spacer... i tak jakoś wyszło, że pojechaliśmy nad morze, przejechaliśmy ok 100 kilometrów tylko po to, by wejść jako jedyni na molo, zmarznąć i stwierdzić jak nam razem dobrze ! heart Z nim nie może być cudownie wink
tez bylam mrgreen
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 12:33 pm

Jaswinder

nie za młoda jesteś na to?

Omega Sun
Captain

Justysiulek

Fluffy Bunny

10,125 Points
  • Lapin Patrol Kastra: Victory! 250
  • Demonic Associate 100
  • Cat Fancier 100
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 1:33 pm

Jaswinder gratulacje xd

Zaręczyny to zazwyczaj z rok trwają..no bo trzeba załatwić formalności do ślubu i takie tam.. na sale wolną trzeba czekać rok.. no chyba, że bez wesela się robi ślub to szybciej wtedy jest.

Rin masz racje..chyba przez to, że w domu..ale nie mogłam słów z siebie wydobyć. już raz z nim zerwałam kiedyś i drugi raz jest jakoś trudniej to zrobić.

A babskie tematy są bo faceci jakoś zamarli o.o może sie boją? xp
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 4:26 pm

Omega Sun
Jaswinder

Omi, ja mam 22 lata wink ślub wstępnie planujemy na 31.12.2011 więc będę mieć prawie 24
Grzesiek ma w tym roku 25, więc będzie miał niecałe 27 (jest z kwietnia), skończył studia, przeprowadził się do Poznania (jest z Łodzi) i pracuje
chciał sobie mnie zaklepać, a że była fajna okazja... mrgreen

Dana, sugerujesz coś?
blaugh

Jaswinder

Sparkly Hunter

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 5:18 pm

kto chce walentynkę? razz
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 1:44 am

Jaswinder
Omega Sun
Jaswinder

Omi, ja mam 22 lata wink ślub wstępnie planujemy na 31.12.2011 więc będę mieć prawie 24
Grzesiek ma w tym roku 25, więc będzie miał niecałe 27 (jest z kwietnia), skończył studia, przeprowadził się do Poznania (jest z Łodzi) i pracuje
chciał sobie mnie zaklepać, a że była fajna okazja... mrgreen

Dana, sugerujesz coś?
blaugh
Co studiował? ;3

Życzę wam w takim razie szczęścia 3nodding Bo mimo wszystko 2 lata to długi okres.

U mnie wiem, że to będzie na gwałt... Pewnie wyjadę gdzieś na tydzień i wrócę już jako mężatka...

Awwwwwwww

Justysiulek: ja zrobiłam to raz, od razu jak zdałam sobie sprawę, że w przyszłości będzie ciężko żyć z tym człowiekiem tak jak ja sobie wymarzyłam. Serce mówiło tak, ale głowa nie XD Jako, że serce jest głupie, to się go nie posłuchałam i wyszłam na tym najlepiej na świecie... Jakby mi Niebiosa wynagrodziły, czy coś XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 3:04 am

Rin, historię sweatdrop
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 4:00 am

Jaswinder
Rin, historię sweatdrop
a co To za minka O.O Historycy są fajni ^^ Moja 1 big miłość studiowała historie heart

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 5:09 am

Rin_Youkai
Jaswinder
Rin, historię sweatdrop
a co To za minka O.O Historycy są fajni ^^ Moja 1 big miłość studiowała historie heart
ale nie ma po tym pracy sweatdrop Grzesiek pracuje na stacji benzynowej rolleyes
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 6:38 am

Jaswinder
Rin_Youkai
Jaswinder
Rin, historię sweatdrop
ale nie ma po tym pracy sweatdrop Grzesiek pracuje na stacji benzynowej rolleyes
Jest! w jakimś tam muzeum czy coś >.>

Mój skończył Ekonomie i jedyny problemem jest to, że nie nadąża realizować wszystkich pomysłów przynoszących zyski XD

a Ty czym się zajmujesz? 3nodding

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

opcy

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 9:37 am

a ja bede mial jajko... mrgreen
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 9:48 am

opcy
a ja bede mial jajko... mrgreen

haha xd gratulacje w takim razie o.o a co to za jajko? xd

no niby 2 lata to długo ale po ślubie to przecież będą ze sobą na całe życie a to jeszcze dłużej więc co to są te marne 2 lata xd

a po historii to on nie może w szkole uczyć na przykład? nie wiem czy to lepsze niż stacja benzynowa, ale zawsze praca. no albo w muzeum jak Rin napisała.

Justysiulek

Fluffy Bunny

10,125 Points
  • Lapin Patrol Kastra: Victory! 250
  • Demonic Associate 100
  • Cat Fancier 100

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 10:54 am

Rin_Youkai
Jaswinder
Rin_Youkai
Jaswinder
Rin, historię sweatdrop
Jest! w jakimś tam muzeum czy coś >.>

Mój skończył Ekonomie i jedyny problemem jest to, że nie nadąża realizować wszystkich pomysłów przynoszących zyski XD

a Ty czym się zajmujesz? 3nodding
no ale on ma specjalizacje nauczycielską, poza tym w muzeach są etaty zajęte rolleyes ale chyba go zmusze, zeby jednak zlozyl CV a nóż widelec, masz racje w sumie

ja koncze studia teraz (co prawda licencjat ale nie ma mojego kierunku na mgr wiec musze inny wybrac) - edukacja elementarna + dydaktyka języka angielskiego, dwukierunkowe studia takie whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29670 29671 29672 29673 29674 29675 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games