|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 04, 2010 8:48 am
Rin_Youkai Ooo właśnie! A zajmujesz się może klipsami? Nie mam przekutych uszy ( i nie będę mieć ze względów niepodlegających moim wpływom ) a bardzo bym chciała jakieś fajne długie mieć i zarazem takie dyskretne. Coś tam na allegro widziałam, ale nic mnie nie powaliło ; < Jak najbardziej. Możesz sobie nawet sama zaprojektować: wybierasz sobie materiały (kamienie, kryształy, perełki, jakieś srebrne zawieszki, łańcuszki itd.), długość, kolor. Potem na tej podstawie robimy kosztorys i jeżeli cena Ci pasuje to można przystąpić do realizacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 04, 2010 1:16 pm
Omega Sun Rin_Youkai Ooo właśnie! A zajmujesz się może klipsami? Nie mam przekutych uszy ( i nie będę mieć ze względów niepodlegających moim wpływom ) a bardzo bym chciała jakieś fajne długie mieć i zarazem takie dyskretne. Coś tam na allegro widziałam, ale nic mnie nie powaliło ; < Jak najbardziej. Możesz sobie nawet sama zaprojektować: wybierasz sobie materiały (kamienie, kryształy, perełki, jakieś srebrne zawieszki, łańcuszki itd.), długość, kolor. Potem na tej podstawie robimy kosztorys i jeżeli cena Ci pasuje to można przystąpić do realizacji. Ooo to fajnie, będę musiała coś pomyśleć smile Ręczne zawsze jest lepsze, bo nie będę miała wątpliwości, że ktoś będzie miał to samo ; ) edit:// No... już sobie kupiłam... uradowana rozmawiałam z chłopakiem, a ten mi wyjechał, że Klipsy są babcine =.=''''' I odechciało mi się czegokolwiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 04, 2010 3:02 pm
Rin_Youkai Ooo to fajnie, będę musiała coś pomyśleć smile Ręczne zawsze jest lepsze, bo nie będę miała wątpliwości, że ktoś będzie miał to samo ; ) edit:// No... już sobie kupiłam... uradowana rozmawiałam z chłopakiem, a ten mi wyjechał, że Klipsy są babcine =.=''''' I odechciało mi się czegokolwiek... Bo pewnie mu się kojarzą z takimi masywnymi owalami rodem z lat 80-tych. Faceci nie znają się na takich rzeczach: nie odróżniają nawet spódnic od sukienek a co dopiero klipsa od kolczyka. Dzisiaj są różne, ładne wzory zapięć do klipsów i praktycznie wizualnie niewiele różnią się od kolczyka - prawie każdy model można przerobić na klips.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 7:52 am
Rin_Youkai Btw: Oglądałam w końcu ukochanego Sherlocka Holmesa *__* JAKI ON CUUUUDNY XD Reklamowali go już od połowy 09 roku =.= Nosz taki przystojny ten aktor <3 I powinien ciągle chodzić w takich dłuższych włoskach ^^ Tutaj wychodzi , że kobiety wcale nie lecą na wygląd, ale na inteligencje! mrgreen heart meeega! SZERLOK JEST EKSTRAA!!!! super <3 anyway przejrzalam troche dyskusje i faktycznie, Aidanna taka zajarana ta masazystyka, podejrzewam, ze pierwszy rok i pierwsza sesja, tez bylam tak zajarana na moich pierwszych studiach, ze wykonuje niezbedna prace i w ogole wlasciwie to jestem wazniejsza od papieza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 9:53 am
Mi akurat na studiach pierwszy rok poszedł najlepiej bo dużo ocen mi z ćwiczeń na wykłady przepisali i nie musiałam wszystkich egzaminów zdawać xd śnił mi się dziś mój sąsiad z góry o.o (nie powiem jaki to był sen redface ) i spotkałam go jakąś godzinę temu na klatce scream nie mogłam się powstrzymać od śmiechu xp normalnie proroczy sen xd prawie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 3:45 am
Omega Sun Bo pewnie mu się kojarzą z takimi masywnymi owalami rodem z lat 80-tych. Faceci nie znają się na takich rzeczach: nie odróżniają nawet spódnic od sukienek a co dopiero klipsa od kolczyka. Dzisiaj są różne, ładne wzory zapięć do klipsów i praktycznie wizualnie niewiele różnią się od kolczyka - prawie każdy model można przerobić na klips. Właśnie tak -_- wszystko jedzie mu starością... ma bzika na punkcie "babcinego wyglądu" w sumie wszystko dla niego jest babcine.... dlatego zależałoby mi najbardziej, by ten uchwyt był jak najmniej widoczny. ._. Boziu Yukiś! Ty żyjesz! O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 3:48 am
Justysiulek Mi akurat na studiach pierwszy rok poszedł najlepiej bo dużo ocen mi z ćwiczeń na wykłady przepisali i nie musiałam wszystkich egzaminów zdawać xd śnił mi się dziś mój sąsiad z góry o.o (nie powiem jaki to był sen redface ) i spotkałam go jakąś godzinę temu na klatce scream nie mogłam się powstrzymać od śmiechu xp normalnie proroczy sen xd prawie.. Komuś tutaj brakuje partnera! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 4:13 am
Rin_Youkai Właśnie tak -_- wszystko jedzie mu starością... ma bzika na punkcie "babcinego wyglądu" w sumie wszystko dla niego jest babcine.... dlatego zależałoby mi najbardziej, by ten uchwyt był jak najmniej widoczny. ._. Rin, przeczytaj sobie jeszcze raz uważnie co napisałaś... Nie chcesz nosić tego, na co masz ochotę i co Tobie się podoba, bo Twój facet powiedział, że to jest fuj? A jak założysz np. babciny sweter to co, rzuci Cię? blaugh Uchwyty mogą być identyczne jak w kolczyku (tylko zamiast szpilki będą małe kuleczki na końcach) - nie będzie w ogóle widać różnicy. Myślałam raczej o uchwytach w formie 10mm kółeczek, które są ładną i solidną bazą do długich, wiszących klipsów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 1:43 pm
Rin_Youkai Komuś tutaj brakuje partnera! XD heh. w sumie to racja xd jestem w trakcie rozstawania się ze swoim chłopakiem bo mnie denerwuje.. a sąsiada dziś rano znów widziałam xcd to wszystko przez ten sen na pewno! ale na sny nie mamy wpływu. (choć są wyjątki xd) opcy o.o ciekawy nick xd prawie jak obcy xp btw. Obcy jest słodki o.o przynajmniej ja tak uważam teraz takie pokolenie wyrosło, że to, co kiedyś uznawało się za normalne teraz uznaje się za "babcine". Kojarzy mi się z figami, które teraz ponoć są babcine o.o, bo królują stringi. Ale tak naprawdę każdy powinien nosić to w czym się dobrze czuje, a jak się komuś nie podoba to jego problem. nawet małym dzieciom co nawet roczku nie mają kolczyki wkładają w uszy o.o co dla mnie jest chore bo takie dziecko samo powinno wybrać czy chce coś takiego nosić no i w ogóle kwestia bezpieczeństwa..(może sobie pociągnąć za ucho i będzie nieciekawie) zresztą nieważne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 1:56 am
Omega Sun Rin_Youkai Właśnie tak -_- wszystko jedzie mu starością... ma bzika na punkcie "babcinego wyglądu" w sumie wszystko dla niego jest babcine.... dlatego zależałoby mi najbardziej, by ten uchwyt był jak najmniej widoczny. ._. Rin, przeczytaj sobie jeszcze raz uważnie co napisałaś... Nie chcesz nosić tego, na co masz ochotę i co Tobie się podoba, bo Twój facet powiedział, że to jest fuj? A jak założysz np. babciny sweter to co, rzuci Cię? blaugh Uchwyty mogą być identyczne jak w kolczyku (tylko zamiast szpilki będą małe kuleczki na końcach) - nie będzie w ogóle widać różnicy. Myślałam raczej o uchwytach w formie 10mm kółeczek, które są ładną i solidną bazą do długich, wiszących klipsów. No... tak właśnie jest jak napisałaś XDDDDDDD Nie przesadzajmy też, nie jest tak źle , jak widać idę na kompromis XD Jeśli to takie małe kółeczka to warto spróbować 3nodding Idę kombinować z jakimś prototypem XD Od razu mówię, że to będzie raczej dyskretny sznureczek z 4 cm z jakimś ładnym zakończeniem może coś takie perłowe hmmmm... *myśli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 2:13 am
Justysiulek Rin_Youkai Komuś tutaj brakuje partnera! XD heh. w sumie to racja xd jestem w trakcie rozstawania się ze swoim chłopakiem bo mnie denerwuje.. a sąsiada dziś rano znów widziałam xcd to wszystko przez ten sen na pewno! ale na sny nie mamy wpływu. (choć są wyjątki xd) opcy o.o ciekawy nick xd prawie jak obcy xp btw. Obcy jest słodki o.o przynajmniej ja tak uważam teraz takie pokolenie wyrosło, że to, co kiedyś uznawało się za normalne teraz uznaje się za "babcine". Kojarzy mi się z figami, które teraz ponoć są babcine o.o, bo królują stringi. Ale tak naprawdę każdy powinien nosić to w czym się dobrze czuje, a jak się komuś nie podoba to jego problem. nawet małym dzieciom co nawet roczku nie mają kolczyki wkładają w uszy o.o co dla mnie jest chore bo takie dziecko samo powinno wybrać czy chce coś takiego nosić no i w ogóle kwestia bezpieczeństwa..(może sobie pociągnąć za ucho i będzie nieciekawie) zresztą nieważne stare Ja też ze swoim zerwałam jak zaczął mnie denerwować swoim zachowaniem XD Tylko, że u mnie to był jeden szybki ruch, raczej się nie ciągnęło XD teraz takie pokolenie wyrosło <- wyrósł to on już spory czas temu XDDDD to taki typ od urodzenia stare No, ale mimo wszystko jest najcudowniejszy na świecie heart mrgreen Mój Karolek <3 Awwwwww zaraz się rozpłynę Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 4:41 am
Justysiulek opcy o.o ciekawy nick xd prawie jak obcy xp btw. Obcy jest słodki o.o przynajmniej ja tak uważam moge z czystym sumieniem stwierdzic ze opcy tez jest slodki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 1:45 pm
opcy moge z czystym sumieniem stwierdzic ze opcy tez jest slodki... whee nie moge z nim zerwać bo go od 2 tygodni nie widziałam xp heh na razie dostał tylko sms, że mam już dość. miałaś szczęście, że na swojego Karolka trafiłaś xd skoro on najcudowniejszy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|