|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 9:25 am
katemplujacy e tam szmatławych. takie to były rok i 2 lata temu. te są świetne. również uważam ze w tym roku wyjątkowo im się udały świąteczne itemki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 9:37 am
Witam smile
a mi sie nie podobają confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 11:40 am
Err... Chyba nie do końca się zrozumieliśmy. surprised Ja mam zamiar pokolędować w biedronce za żarcie, tudzież zapałki. Według poleceń pani Julki. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 11:51 am
Macie jakiś sposób żeby inventory się odświeżyło w tym okienku wrzucania śmieci do maszyny? Wyciągnęłam różne śmiecie z tej skrytki na itemy i one nie chcą się tam pokazać, a bardzo chętnie bym się ich pozbyła..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 11:53 am
Hmmm, spróbuj wyczyścić przeglądarkę z cachu i ciasteczek... następnie wejdź w piecyk jeszcze raz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 11:59 am
Radioactiv Hmmm, spróbuj wyczyścić przeglądarkę z cachu i ciasteczek... następnie wejdź w piecyk jeszcze raz ^^ niestety, nie podziałało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 12:20 pm
spróbuj się wylogować i zalogować jeszcze raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 12:43 pm
aktualizują sie co kilka godzin. podobno mieli to naprawić wprowadzając jakiś przycisk typu refresh inventory czy cuś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 1:36 pm
ho ho ho... odebralam dzisiaj moje nowe okularki od okulisty/ widze cos w koncu choc swiat troche wykrzywiony jest. ale troche minie zanim sie przyzwyczaje x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 1:37 pm
A jakaż to dioptria ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 1:38 pm
Anzelmo Err... Chyba nie do końca się zrozumieliśmy. surprised Ja mam zamiar pokolędować w biedronce za żarcie, tudzież zapałki. Według poleceń pani Julki. mrgreen a do biedronki ktoś w ogolę chodzi? zobacz w którym sklepie najlepsze promocje, tam będzie najwięcej ludzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 1:40 pm
Danuszka ho ho ho... odebralam dzisiaj moje nowe okularki od okulisty/ widze cos w koncu choc swiat troche wykrzywiony jest. ale troche minie zanim sie przyzwyczaje x3 z tego co mi wiadomo to chyba tak nie powinno byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|