Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29656 29657 29658 29659 29660 29661 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:45 pm

a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami?
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:52 pm

Jaswinder

Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa.

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:54 pm

Omega Sun
Jaswinder

Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa.
to działa tak jak ten halloweenowy mniej więcej - wsadzasz ciuchy do maszyny i dostajesz jakieś lalki za to (tam są misje i trza je wypełnić) i wannę 4laugh
wkurza mnie to, bo w dotacjach nie widzę wszystkich moich itemków, tylko akurat te, których nie chcę oddawać talk2hand
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:56 pm

Jaswinder
Omega Sun
Jaswinder

to działa tak jak ten halloweenowy mniej więcej - wsadzasz ciuchy do maszyny i dostajesz jakieś lalki za to (tam są misje i trza je wypełnić) i wannę 4laugh
wkurza mnie to, bo w dotacjach nie widzę wszystkich moich itemków, tylko akurat te, których nie chcę oddawać talk2hand

Hmm, to może spróbuję. To świetna okazja żeby odgruzować szafę.

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 17, 2009 5:59 pm

Omega Sun
Jaswinder
Omega Sun
Jaswinder

Hmm, to może spróbuję. To świetna okazja żeby odgruzować szafę.
no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam)
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:05 pm

Jaswinder
no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam)

Dobry sposób żeby pozbyć się różnych dupereli, ale mi maszyna na razie nic nie dała smile

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:12 pm

Omega Sun
Jaswinder

Dobry sposób żeby pozbyć się różnych dupereli, ale mi maszyna na razie nic nie dała smile
za mało się starasz blaugh a gdzie christmas cheer? mrgreen
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:14 pm

Jaswinder
Omega Sun
Jaswinder

za mało się starasz blaugh a gdzie christmas cheer? mrgreen

staram się wink dostałam jakąś czerwoną lalkę w kształcie kubła xd

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:26 pm

a ja się zmywam spać
(i tak na zajęcia nie chodzę w tym tygodniu, bo chora jestem, ale ciocia będzie jutro/dziś w południe ukatrupiać karpie w moim domu sweatdrop )
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 6:30 pm

Jaswinder
a ja się zmywam spać
(i tak na zajęcia nie chodzę w tym tygodniu, bo chora jestem, ale ciocia będzie jutro/dziś w południe ukatrupiać karpie w moim domu sweatdrop )

powinnaś je uratować! gonk

Omega Sun
Captain

Radioactiv

PostPosted: Fri Dec 18, 2009 2:00 am

jak zaśpiewać w sklepie ? :/
PostPosted: Fri Dec 18, 2009 2:29 am

Radioactiv
jak zaśpiewać w sklepie ? :/

wystarczy wejść do niego, co 1 minute zaliczy Ci nową kolędę

na 1 itemek musisz zaśpiewać 15 razy

a jest ich pewnie 8

czyli w sumie ok 2 godz masz wszystko biggrin

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Radioactiv

PostPosted: Fri Dec 18, 2009 2:44 am

Oooo, dzięki biggrin
PostPosted: Fri Dec 18, 2009 8:23 am

O, to i ja spróbuję w biedronce pokolędować...
Cholender, osiem 'przedmiotów' w dwie godziny... I jestem uchachany (czyt. wyżywiony) przez tydzień.
Fakt, szmatławych, ale czego się nie robi dla dobra portfela... mrgreen

Anzelmo

Durem Borg

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Fri Dec 18, 2009 8:58 am

e tam szmatławych. takie to były rok i 2 lata temu. te są świetne.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29656 29657 29658 29659 29660 29661 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games