|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:45 pm
a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:52 pm
Jaswinder a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami? Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:54 pm
Omega Sun Jaswinder a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami? Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa. to działa tak jak ten halloweenowy mniej więcej - wsadzasz ciuchy do maszyny i dostajesz jakieś lalki za to (tam są misje i trza je wypełnić) i wannę 4laugh wkurza mnie to, bo w dotacjach nie widzę wszystkich moich itemków, tylko akurat te, których nie chcę oddawać talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:56 pm
Jaswinder Omega Sun Jaswinder a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami? Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa. to działa tak jak ten halloweenowy mniej więcej - wsadzasz ciuchy do maszyny i dostajesz jakieś lalki za to (tam są misje i trza je wypełnić) i wannę 4laugh wkurza mnie to, bo w dotacjach nie widzę wszystkich moich itemków, tylko akurat te, których nie chcę oddawać talk2hand Hmm, to może spróbuję. To świetna okazja żeby odgruzować szafę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 5:59 pm
Omega Sun Jaswinder Omega Sun Jaswinder a bierzesz udział w tym drugim evencie z dotacjami? Nie, a o co w nim chodzi? Zrobiłam jakąś dotację dla tej maszyny ale jakoś nic z tego nie wynikało i nie zagłębiałam się w to, jak to działa. to działa tak jak ten halloweenowy mniej więcej - wsadzasz ciuchy do maszyny i dostajesz jakieś lalki za to (tam są misje i trza je wypełnić) i wannę 4laugh wkurza mnie to, bo w dotacjach nie widzę wszystkich moich itemków, tylko akurat te, których nie chcę oddawać talk2hand Hmm, to może spróbuję. To świetna okazja żeby odgruzować szafę. no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 6:05 pm
Jaswinder no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam) Dobry sposób żeby pozbyć się różnych dupereli, ale mi maszyna na razie nic nie dała smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 6:12 pm
Omega Sun Jaswinder no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam) Dobry sposób żeby pozbyć się różnych dupereli, ale mi maszyna na razie nic nie dała smile za mało się starasz blaugh a gdzie christmas cheer? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 6:14 pm
Jaswinder Omega Sun Jaswinder no ja właśnie już pooddawałam to, czego nie zakładam - dostałam lalkę overseer'a/sentinel i taką lalkę-maszynę, wannę, całkiem niezły płaszcz i goldy, które też wpakowałam w maszynę (żeby dostać wannę albo płaszcz, nie pamiętam) Dobry sposób żeby pozbyć się różnych dupereli, ale mi maszyna na razie nic nie dała smile za mało się starasz blaugh a gdzie christmas cheer? mrgreen staram się wink dostałam jakąś czerwoną lalkę w kształcie kubła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 6:26 pm
a ja się zmywam spać (i tak na zajęcia nie chodzę w tym tygodniu, bo chora jestem, ale ciocia będzie jutro/dziś w południe ukatrupiać karpie w moim domu sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 6:30 pm
Jaswinder a ja się zmywam spać (i tak na zajęcia nie chodzę w tym tygodniu, bo chora jestem, ale ciocia będzie jutro/dziś w południe ukatrupiać karpie w moim domu sweatdrop ) powinnaś je uratować! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:00 am
jak zaśpiewać w sklepie ? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:29 am
Radioactiv jak zaśpiewać w sklepie ? :/ wystarczy wejść do niego, co 1 minute zaliczy Ci nową kolędę
na 1 itemek musisz zaśpiewać 15 razy
a jest ich pewnie 8
czyli w sumie ok 2 godz masz wszystko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 8:23 am
O, to i ja spróbuję w biedronce pokolędować... Cholender, osiem 'przedmiotów' w dwie godziny... I jestem uchachany (czyt. wyżywiony) przez tydzień. Fakt, szmatławych, ale czego się nie robi dla dobra portfela... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 8:58 am
e tam szmatławych. takie to były rok i 2 lata temu. te są świetne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|