Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29643 29644 29645 29646 29647 29648 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lukoo

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 7:30 am

niccolo12machiavelli
ale Mój Drogi, nie chodzi o to, żeby pomogła, chodzi o to, żeby dama zobaczyła, że spieszysz jej na pomoc, że jesteś gotów coś dla niej zrobić wink

Hmm sprytne sprytne ^^ , ale szklanka wody i tak tu nic nie pomoże xD
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 4:04 pm

witam

xxEvil-Alicexx

Lukoo

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 11:37 pm

xxEvil-Alicexx
witam

y0 =) co tam ?
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:49 am

cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop

Kopciuszek

niccolo12machiavelli

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 1:56 am

Kopciuszek
cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop

najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów.
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 8:27 am

niccolo12machiavelli
Kopciuszek

najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów.

Kurde niedługo to wszystko będzie płatne :/

Lukoo

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Fri Nov 06, 2009 11:30 am

Lukoo
niccolo12machiavelli
Kopciuszek

co porobisz. jakos musza zarabiac. jest tu tyle ludnosci ze szkoda by nie bylo skorzystac z takiej okazji przeciez. taki jest zycie. pogon za pieniadzem
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 12:17 pm

Danuszka
Lukoo
niccolo12machiavelli
Kopciuszek

co porobisz. jakos musza zarabiac. jest tu tyle ludnosci ze szkoda by nie bylo skorzystac z takiej okazji przeciez. taki jest zycie. pogon za pieniadzem

Taa ale bez przesady już z reklam maja niezła kasę ... .Jak mi na skrzynkę wysyłają reklamy filmów w kinach , z reklam tyle kasy leci że mogli by dać spokój ... ,kurde piątek a ja w domu szkoda gadać ... =/

Lukoo

Kopciuszek

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 2:41 am

Lukoo
Danuszka
Lukoo
niccolo12machiavelli
Kopciuszek

Taa ale bez przesady już z reklam maja niezła kasę ... .Jak mi na skrzynkę wysyłają reklamy filmów w kinach , z reklam tyle kasy leci że mogli by dać spokój ... ,kurde piątek a ja w domu szkoda gadać ... =/

Gaja schodzi na psy ninja (nie obrażając pupili^^)
PostPosted: Sat Nov 07, 2009 4:16 am

nikt nie karze ci tu byc

Danuszka

Newbie Lover

Baliaur

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 5:08 am

Sruuuuuuuuuuuuuuu~~~!!!!
PostPosted: Sat Nov 07, 2009 6:09 am

Danuszka
nikt nie karze ci tu byc

ależ, ależ! drogie panie... po co tak ostro?
Danuszko, reagujesz nieco opryskliwie, pozwolę sobie powiedzieć. przynajmniej tak to brzmi.
Kopciuszku, ten fatalizm jest niepotrzebny.
oni muszą zarabiać, ale to ludzie tworzą G., tak? to, że są reklamy, albo płatne zwykłą kasą itemy to jedna strona. bo poza tym są jeszcze ludzie, fora itd.

niccolo12machiavelli

Lukoo

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 8:37 am

No trochę wyluzujcie bo niedługo się wszyscy pozagryzamy tutaj ... xD .Taa na szczęście Niccolo czuwa ,nad zachowaniem porządku =)
PostPosted: Sat Nov 07, 2009 8:40 am

No i piszcie coś ludzie bo trochę nudnawo ...

Lukoo

niccolo12machiavelli

PostPosted: Sat Nov 07, 2009 8:52 am

Lukoo
No trochę wyluzujcie bo niedługo się wszyscy pozagryzamy tutaj ... xD .Taa na szczęście Niccolo czuwa ,nad zachowaniem porządku =)

tylko nie róbmy ze mnie strażnika wink ja tylko lubię spokój ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29643 29644 29645 29646 29647 29648 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games