|
|
|
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 7:30 am
niccolo12machiavelli ale Mój Drogi, nie chodzi o to, żeby pomogła, chodzi o to, żeby dama zobaczyła, że spieszysz jej na pomoc, że jesteś gotów coś dla niej zrobić wink Hmm sprytne sprytne ^^ , ale szklanka wody i tak tu nic nie pomoże xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 4:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 11:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 12:49 am
cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 1:56 am
Kopciuszek cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 8:27 am
niccolo12machiavelli Kopciuszek cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów. Kurde niedługo to wszystko będzie płatne :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 11:30 am
Lukoo niccolo12machiavelli Kopciuszek cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów. Kurde niedługo to wszystko będzie płatne :/ co porobisz. jakos musza zarabiac. jest tu tyle ludnosci ze szkoda by nie bylo skorzystac z takiej okazji przeciez. taki jest zycie. pogon za pieniadzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 12:17 pm
Danuszka Lukoo niccolo12machiavelli Kopciuszek cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów. Kurde niedługo to wszystko będzie płatne :/ co porobisz. jakos musza zarabiac. jest tu tyle ludnosci ze szkoda by nie bylo skorzystac z takiej okazji przeciez. taki jest zycie. pogon za pieniadzem Taa ale bez przesady już z reklam maja niezła kasę ... .Jak mi na skrzynkę wysyłają reklamy filmów w kinach , z reklam tyle kasy leci że mogli by dać spokój ... ,kurde piątek a ja w domu szkoda gadać ... =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 2:41 am
Lukoo Danuszka Lukoo niccolo12machiavelli Kopciuszek cześć wszystkim... Powiedzcie mi gdzie ten urok halloween na gai question Kiedyś event trwał góra 2 dni i była zabawa a teraz ciągnie sie to jak spagetti sweatdrop najprostsza odpowiedź? skomercjalizowało się. ale nie lubię tego słowa. lepiej będzie po prostu powiedzieć, że twórcy wychodzą na przeciw zapotrzebowaniu klientów. Kurde niedługo to wszystko będzie płatne :/ co porobisz. jakos musza zarabiac. jest tu tyle ludnosci ze szkoda by nie bylo skorzystac z takiej okazji przeciez. taki jest zycie. pogon za pieniadzem Taa ale bez przesady już z reklam maja niezła kasę ... .Jak mi na skrzynkę wysyłają reklamy filmów w kinach , z reklam tyle kasy leci że mogli by dać spokój ... ,kurde piątek a ja w domu szkoda gadać ... =/ Gaja schodzi na psy ninja (nie obrażając pupili^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 6:09 am
ależ, ależ! drogie panie... po co tak ostro? Danuszko, reagujesz nieco opryskliwie, pozwolę sobie powiedzieć. przynajmniej tak to brzmi. Kopciuszku, ten fatalizm jest niepotrzebny. oni muszą zarabiać, ale to ludzie tworzą G., tak? to, że są reklamy, albo płatne zwykłą kasą itemy to jedna strona. bo poza tym są jeszcze ludzie, fora itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 8:37 am
No trochę wyluzujcie bo niedługo się wszyscy pozagryzamy tutaj ... xD .Taa na szczęście Niccolo czuwa ,nad zachowaniem porządku =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 8:40 am
No i piszcie coś ludzie bo trochę nudnawo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 8:52 am
Lukoo No trochę wyluzujcie bo niedługo się wszyscy pozagryzamy tutaj ... xD .Taa na szczęście Niccolo czuwa ,nad zachowaniem porządku =) tylko nie róbmy ze mnie strażnika wink ja tylko lubię spokój ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|