|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 11:56 am
Danuszka nauka pierwszej pomocy skonczyla sie oplakiwaniem biednego majkela. nie udalo nam sie go wentylowac ;< i mu nogi i raczki urwalo... bidak pewnie czujesz się teraz potwornie, czy chcesz o tym porozmawiać? wink Lukoo, nie, nie i jeszcze raz nie. patrz co piszę. śnieg jest zły. ZŁY. mokry, zimny, włazi pod ubranie. dobry śnieg (cóż za oksymoron, swoją drogą) to ten, który prószy malowniczo za oknem. hai. a co do kogoś w łóżku... to zależy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:10 pm
Ehh nie wesoło ja muszę się jeszcze histy nauczyć :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:16 pm
niccolo12machiavelli Danuszka nauka pierwszej pomocy skonczyla sie oplakiwaniem biednego majkela. nie udalo nam sie go wentylowac ;< i mu nogi i raczki urwalo... bidak pewnie czujesz się teraz potwornie, czy chcesz o tym porozmawiać? wink Lukoo, nie, nie i jeszcze raz nie. patrz co piszę. śnieg jest zły. ZŁY. mokry, zimny, włazi pod ubranie. dobry śnieg (cóż za oksymoron, swoją drogą) to ten, który prószy malowniczo za oknem. hai. a co do kogoś w łóżku... to zależy wink Taa zależy żeby nie miał HIV ?xD , śnieg jest dobry zły jest dla kogoś komu wrzucą za koszulkę xD na przerwie np ,bez śniegu nie było by narty wojny na śnieżki straszne ... .A śnieg padający malowniczo za oknem jest nudny ,jak pada taki śnieg to trzeba wyjść i coś wykombinować ^^ narty albo wojnę na śnieżki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:41 pm
ach ta dzisiejsza młodzież *wzdycha* nic tylko by wojny prowadziła. jak będziesz w moim wieku, to zobaczysz, co jest fajne *poprawia pled na kolanach* a ja i moje kolana absolutnie nie możemy mieć do czynienia z nartami. tak to już jest. starość nie radość, nie, nie... no i tak, HIV to złą rzecz, ale co ja Ci tu będę opowiadał wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:53 pm
Lukoo Omega Sun To zależy co Cię interesuje ninja Hmm co mnie interesuje dobre pytanie , a jeśli powiem ze wszystko ?=P .Co ty taka skryta trzeba będzie cię trochę otworzyć =P =) confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 12:57 pm
niccolo12machiavelli ach ta dzisiejsza młodzież *wzdycha* nic tylko by wojny prowadziła. jak będziesz w moim wieku, to zobaczysz, co jest fajne *poprawia pled na kolanach* a ja i moje kolana absolutnie nie możemy mieć do czynienia z nartami. tak to już jest. starość nie radość, nie, nie... no i tak, HIV to złą rzecz, ale co ja Ci tu będę opowiadał wink Nie no wojny to może nie ,są niedobre nie ,ekonomiczne ,nie korzystne .Hmm ale wojna na śnieżki czemu nie ? xD fajne jest jak ktoś oberwie śnieżka =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 1:05 pm
Omega Sun Lukoo Omega Sun To zależy co Cię interesuje ninja Hmm co mnie interesuje dobre pytanie , a jeśli powiem ze wszystko ?=P .Co ty taka skryta trzeba będzie cię trochę otworzyć =P =) confused A co ty taka zniesmaczoną minę zrobiłaś Sun ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 2:45 pm
Lukoo, ja mam jedną prośbę, tzn, ja wiem jak ja traktuję przecinki i że stawiam je gdzie mi się podoba, ale słuchaj, pisz nieco staranniej, co? ba ja się czasem minutę zastanawiam o co Ci chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 3:01 pm
Lukoo A co ty taka zniesmaczoną minę zrobiłaś Sun ? nie,mów,do,mnie,"sun"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 3:23 pm
panno Omega Sun... proszę się nie denerwować... *spieszy z szklanką wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 3:39 pm
niccolo12machiavelli panno Omega Sun... proszę się nie denerwować... *spieszy z szklanką wody* ja się nie denerwuję smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 11:09 pm
niccolo12machiavelli Lukoo, ja mam jedną prośbę, tzn, ja wiem jak ja traktuję przecinki i że stawiam je gdzie mi się podoba, ale słuchaj, pisz nieco staranniej, co? ba ja się czasem minutę zastanawiam o co Ci chodzi... oka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 11:12 pm
niccolo12machiavelli panno Omega Sun... proszę się nie denerwować... *spieszy z szklanką wody* Szklanka wody na zdenerwowanie ,by za dużo nie pomogła chyba ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 11:13 pm
Omega Sun Lukoo A co ty taka zniesmaczoną minę zrobiłaś Sun ? nie,mów,do,mnie,"sun"... Hmm to jak mam do Pani mówić ?=P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 1:13 am
ale Mój Drogi, nie chodzi o to, żeby pomogła, chodzi o to, żeby dama zobaczyła, że spieszysz jej na pomoc, że jesteś gotów coś dla niej zrobić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|