Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29640 29641 29642 29643 29644 29645 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

niccolo12machiavelli

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 12:44 pm

Lukoo
Hmm dostane dowód a zarazem możliwość chodzenia na rożne impry do klubów ^^,no i autko i będzie można zacząć szaleć co nie ?

o ile tylko znajdziesz na to czas, bo potem się zaczyna trzecia LO, a potem studia i się nie chce... jakoś tak...
czy panów też obowiązuje przedstawianie się? wink

moje hobby, dość proste, dużo czytania (choć ostatnio jakoś nie mam nic ciekawego), dużo filmów (specyfika studiów), dużo japońskiego rocka, trochę mody, dużo RPG. czyli raczej standard. ^^
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:07 pm

brywieczor młodzieży... ninja

opcy

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:10 pm

opcuch. co u Ciebie? wink
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:19 pm

Danuszka
nic ciekawego.. zona... dzieci... wink

opcy

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:33 pm

opcy
Danuszka
nic ciekawego.. zona... dzieci... wink
a... nic nowego....

i zycie toczy sie dalej w swoim tempie
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:48 pm

Hmm no wypadało by żeby Panowie i Panie się przedstawiły ^^ , hmm postaram się znaleźć odpadnie mi kilka przedmiotów na kompie już w sumie nie gram , no tylko w sumie dużo nauki jest :/.Moje hobby słuchanie muzy czytanie [czytam teraz Wiedźmina] no i footbag[zośka] oczywiście .A ty Opcy co taki znudzony tą zoną i dziećmi coś za mało entuzjazmu =P

Lukoo

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:49 pm

Lukoo
Hmm no wypadało by żeby Panowie i Panie się przedstawiły ^^ , hmm postaram się znaleźć odpadnie mi kilka przedmiotów na kompie już w sumie nie gram , no tylko w sumie dużo nauki jest :/.Moje hobby słuchanie muzy czytanie [czytam teraz Wiedźmina] no i footbag[zośka] oczywiście .A ty Opcy co taki znudzony tą zoną i dziećmi coś za mało entuzjazmu =P

właściwie my się tu już wszyscy znamy i na ogół przedstawiają się tu po prostu nowi wink
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:50 pm

Danuszka
Wiek 18 lat to nic nadzwyczajnego. Dostajesz dowod osobisty i w sumie tyle.

Co ja robie. ucze sie na masazyste. w przyszlosci rehabilitant.
aktualnie siedze i ucze sie dniami i nocami zeby byly jakies efekty tego wszystkiego. (no moze nie doslownie ale sporo czasu mi to zajmuje)

Nie za fajnie tak zarywać nocki na nauke :/

Lukoo

Lukoo

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:53 pm

Omega Sun
Lukoo

właściwie my się tu już wszyscy znamy i na ogół przedstawiają się tu po prostu nowi wink

Masz racje Sun ale nie do końca =P ,ja się przedstawiłem to mnie poznaliście ,ale ty się nie przedstawiłaś to cie nie poznałem =P
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:56 pm

Lukoo

Masz racje Sun ale nie do końca =P ,ja się przedstawiłem to mnie poznaliście ,ale ty się nie przedstawiłaś to cie nie poznałem =P

Dlatego w dziale "poznajmy się lepiej" założyliśmy topiki z prezentacjami wink ale w moim nic nie ma, to się przedstawię: no więc jestem Omi blaugh

Omega Sun
Captain

opcy

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:57 pm

Lukoo
Hmm no wypadało by żeby Panowie i Panie się przedstawiły ^^
opcy, buc, opczy jestem tu miejscowym okrutnikiem i nudziarzem.. ostatnio bywam rzadko wiec wzrosła frekwencja i entuzjazm na gildii.. mrgreen
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:57 pm

Omega Sun
Lukoo

Dlatego w dziale "poznajmy się lepiej" założyliśmy topiki z prezentacjami wink ale w moim nic nie ma, to się przedstawię: no więc jestem Omi blaugh

Hmm a jeśli możesz to coś więcej bym prosił Omi =P

Lukoo

opcy

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:58 pm

Omega Sun
Lukoo

zwana potocznie Sun... surprised
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:59 pm

opcy
Lukoo
opcy, buc, opczy jestem tu miejscowym okrutnikiem i nudziarzem.. ostatnio bywam rzadko wiec wzrosła frekwencja i entuzjazm na gildii.. mrgreen

E tam wcale nie nudziarzem więcej Verwy xD

Lukoo

opcy

PostPosted: Tue Nov 03, 2009 2:08 pm

Lukoo
opcy
Lukoo

E tam wcale nie nudziarzem więcej Verwy xD
User Image
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29640 29641 29642 29643 29644 29645 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games