|
|
|
|
Posted: Sat Oct 31, 2009 3:58 pm
Witam wszystkich ,co tam u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 2:31 am
Lukoo Witam wszystkich ,co tam u was? suuuuuuuushi weekend! xD i halloweenowe szaleństwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 2:59 am
Hmm bez szaleństwa =/ weekend się kończy , nauki zostało sporo ,co to za życie xD kogo byście wybrali/wybraliście we wczorajszym mam talent ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:27 am
Luuuuuuudzie piszcie coś bo nuda :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:38 am
ja tam szaleję. a raczej szalałem. bo teraz grzecznie siedzę w domu. acz na razie o nauce nie ma mowy, bo jutro jeszcze wolne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:42 am
Lukoo Hmm bez szaleństwa =/ weekend się kończy , nauki zostało sporo ,co to za życie xD kogo byście wybrali/wybraliście we wczorajszym mam talent ? Moj absolutny faworyt to gosciu wywijajacy tym kijkiem i grzybki. Niestety wczoraj nie ogladalam wiec nie wiem co tam robili ciekawego. Zdecydowanie jestem na nie odnosnie wszystkich spiewakow, od tego jest szansa na sukces. No chyba ze lacza to z jakims ciekawym performansem pirate ci dwaj spiewajacy ziomale od my heart will go on sa ciekawi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:47 am
niccolo12machiavelli ja tam szaleję. a raczej szalałem. bo teraz grzecznie siedzę w domu. acz na razie o nauce nie ma mowy, bo jutro jeszcze wolne ^^ hehe, tez mam wolne, acz zamierzam je poswiecic ciezkiej pracy naukowej... rolleyes taki moj brat na polibudzie na 1szym roku ma przerabane, od rana do wieczora caly tydzien, ja bym sie wsciekla xp w ogole dopiero z cmentarza wrocilam i ogolnie mam na dzis dosc. ale czytac trzeba aby moc napisac cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 8:51 am
No co ty Niccolo jutro masz jeszcze wolne to ci się fartnelo ,ja muszę nauczyć się fizy matmy :/ .Mi się podobały te gościowy co były takie wygimnastykowane xD ,nom dla mnie śpiewacy to tez jacyś tacy ,śpiewanie nie jest takie widowiskowe .A "Duet grzybki " akurat są spoko ale mogli wybrać lepszą piosenkę moim zdaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 9:00 am
Lukoo No co ty Niccolo jutro masz jeszcze wolne to ci się fartnelo ,ja muszę nauczyć się fizy matmy :/ .Mi się podobały te gościowy co były takie wygimnastykowane xD ,nom dla mnie śpiewacy to tez jacyś tacy ,śpiewanie nie jest takie widowiskowe .A "Duet grzybki " akurat są spoko ale mogli wybrać lepszą piosenkę moim zdaniem ano, Jadzia i jakastam, tez sa niezle, ja ogolnie podziwiam ludzi ktorzy maja za soba lata cwiczen i faktycznie pokazuja cos wybitniejszego. Np. te uliczne tancerki, balans czy costam to mnie nijak nie przekonuja. Poza tym nie moge odzalowac tego goscia co gral bodajze na ogorku, dla mnie byl swietny. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 9:07 am
Hmm na cukini xD ,mi się tak średnio podobał ,ale co racja to racja mam talent wymiata ^^ .Nauczy się ktoś za mnie tej fizy ?xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 9:16 am
Fizyka to zlo - przekonal mnie o tym raptem jeden tydzien chodzenia na te wstretne, scjentystyczne studia. Zapewne juz mnie skreslili wiec wypadaloby po papiery sie przejechac cool Swoja droga od poczatku ponoc nie mialam szans na stypendium bo to moj drugi kierunek - oszusci, nic nie bylo o tym mowione. Jak zwykle, witamy na uniwersytecie szczecinskim... Ale na szczescie mam jeszcze metafizyke i wlasnie zamierzam sie jej oddac takze na razie burning_eyes (milej nauki Lukoo mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 9:22 am
Taa zacisnę zęby to 2 ze spr jakoś przeboleje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 10:30 am
Lukoo No co ty Niccolo jutro masz jeszcze wolne to ci się fartnelo ,ja muszę nauczyć się fizy matmy :/ no tak, ja jako student kulturoznawstwa, czyli jednego z bardziej humanistycznych kierunków na USiu często dostaję wolne wink a chodzą słuchy, że mamy mieć dziekańskie nawet we worek do 12 *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 10:53 am
Ty to masz klawo xD ,ja jako uczeń 2 klasy ogólnego LO nie mam jutro wolnego a szkoda :/.A we wtorek spr z matmy i fizy T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 01, 2009 10:59 am
Lukoo Ty to masz klawo xD ,ja jako uczeń 2 klasy ogólnego LO nie mam jutro wolnego a szkoda :/.A we wtorek spr z matmy i fizy T.T ha, chwalę dzień, w którym wyszedłem z liceum wink teraz jeszcze tylko zaliczę logikę i semiotykę i będę (prawie) wolnym człowiekiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|