|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 1:49 am
Wodzu Umnie ostatnio tylk oz pistoletami biegali, tudziez jak osiedlowa kotka smietnikowa sie okocila to jakies dziewczynki mecza te kotki to je gonie przez okno ;P Leb ukrecic gowniarom! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 3:42 am
ów sąsiad kuł kafelki w łazience dzień przed Wigilią no to prosze cie panie stare
i na każde święta przypomina mu sie ze ma wiertarke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 1:33 am
Eurina Vam Wodzu Umnie ostatnio tylk oz pistoletami biegali, tudziez jak osiedlowa kotka smietnikowa sie okocila to jakies dziewczynki mecza te kotki to je gonie przez okno ;P Leb ukrecic gowniarom! scream mam tam zrobić porządek? >:0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 6:34 am
pierwszy dzien zajec. zapowiada sie obiecujaco. choc jutro czeka nas marszo-bieg ok 10km .____.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 7:03 am
Danuszka pierwszy dzien zajec. zapowiada sie obiecujaco. choc jutro czeka nas marszo-bieg ok 10km .____. ja jestem po pierwszym dniu praktyk. 6 godzin siedzenia przy biórku, czytania Operató do wyceny nieruchomosci... przynajmniej mam normalnych jakichs ludzi w pokoju wink kiedy jest to losowanie 1m golda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 7:18 am
Wodzu Danuszka pierwszy dzien zajec. zapowiada sie obiecujaco. choc jutro czeka nas marszo-bieg ok 10km .____. ja jestem po pierwszym dniu praktyk. 6 godzin siedzenia przy biórku, czytania Operató do wyceny nieruchomosci... przynajmniej mam normalnych jakichs ludzi w pokoju wink kiedy jest to losowanie 1m golda? omg... siedzenie przy biurku. to nie dla mnie. zmaczylabym sie whee myslalam ze wczoraj mialobyc, ale nie bylo, wiec nie wiem P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 8:17 am
Danuszka Wodzu Danuszka pierwszy dzien zajec. zapowiada sie obiecujaco. choc jutro czeka nas marszo-bieg ok 10km .____. ja jestem po pierwszym dniu praktyk. 6 godzin siedzenia przy biórku, czytania Operató do wyceny nieruchomosci... przynajmniej mam normalnych jakichs ludzi w pokoju wink kiedy jest to losowanie 1m golda? omg... siedzenie przy biurku. to nie dla mnie. zmaczylabym sie whee myslalam ze wczoraj mialobyc, ale nie bylo, wiec nie wiem P: dalo sie zniesc, nawet DSa nie wyciagnalem. ale sadze ze do konca tyg zrobie to przynajmniej raz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 10:57 am
Wodzu Danuszka Wodzu Danuszka pierwszy dzien zajec. zapowiada sie obiecujaco. choc jutro czeka nas marszo-bieg ok 10km .____. ja jestem po pierwszym dniu praktyk. 6 godzin siedzenia przy biórku, czytania Operató do wyceny nieruchomosci... przynajmniej mam normalnych jakichs ludzi w pokoju wink kiedy jest to losowanie 1m golda? omg... siedzenie przy biurku. to nie dla mnie. zmaczylabym sie whee myslalam ze wczoraj mialobyc, ale nie bylo, wiec nie wiem P: dalo sie zniesc, nawet DSa nie wyciagnalem. ale sadze ze do konca tyg zrobie to przynajmniej raz ^^ moja siostra jako ksiegowa duza czesc czasu przesiaduje na gadu rozmawiajac ze mna badz na devie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 1:31 pm
Natomiast ja, zamiast cieszyc sie tak pieknie rozpoczetymi wakacjami (skonczylam pisac dziadostwa dla siebie i kolezanki), czytam kolejny podrecznik do magisterki... naukoholizm czy cos, nie wiem. Moze czas na wizyte u specjalisty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:05 am
a ja na drugi dzien zajec sie pochorowalam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 1:27 pm
a i owszem - godzinne oberwanie chmury polaczone z malym tsunami chyba u mnie bylo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 1:37 pm
Mi się podobało :> Jak zaczęło lać, wiać i trzaskac piorunami, to wyszłam na balkon i absorbowałam ozon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|