|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 3:05 am
Dariia Danuszka szala la la la... ostatni dzien wakacji ._____. idziemy na jakies winko? a co. w gdansku jestes? xD mozna by bylo isc. choc i tak na wieczor szykuje sie juz wyjscie do knajpy burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 3:17 am
Nareszcie koniec wakacji i te wszystkie wydzierające się pod oknami bachory wrócą do szkoły xd Czekałam tego dnia z utęsknieniem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 5:01 am
ja sie nie ciesze. sąsiedzi nade mna maja chyba panele w całym domu, są wagi ciężkiej i pani sąsiadka chyba chodzi w chodakach i w nocy meble przesuwa bo robia taki hałas że sie nie da. mają 3 dzieci, również wagi ciężkiej w tym dorastającą córkę która codziennie w szpilkach wbija się w podłoge tuż nad moją głową(od 6 a czasami 5 rano). mogę cały ich dzien prześledzić, rąbią, tłuką, wrzeszczą i szurają. krew zalewa. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 5:57 am
W puli już 5500g!
Zapraszam do gry smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 8:26 am
Ksyksy ja sie nie ciesze. sąsiedzi nade mna maja chyba panele w całym domu, są wagi ciężkiej i pani sąsiadka chyba chodzi w chodakach i w nocy meble przesuwa bo robia taki hałas że sie nie da. mają 3 dzieci, również wagi ciężkiej w tym dorastającą córkę która codziennie w szpilkach wbija się w podłoge tuż nad moją głową(od 6 a czasami 5 rano). mogę cały ich dzien prześledzić, rąbią, tłuką, wrzeszczą i szurają. krew zalewa. xp To idź i im powiedz, że Ci przeszkadza- może przestaną wink Jak masz gest i bardzo zależy Ci na ciszy, to podaruj im dywan biggrin Mnie wkurzają dzieci u sąsiadów. Tutaj do tej pory było bardzo spokojnie, ale do jednej sąsiadki przyjeżdżają teraz wnuczęta na wakacje, a do drugiej siostrzeńcy. To jakaś masakra, te dzieci od samego rana się wydzierają, tupią, gwiżdżą, chodzą na rolkach po klatce schodowej albo się ścigają a do tego ktoś był na tyle wspaniałomyślny, że podarował im flety i cymbałki (bawią się nimi na klatce schodowej)... A jeszcze jakby tego było mało Danone wybudował na moim osiedlu bajerancki plac zabaw i zlatuje się tu szarańcza z całego miasta i wszystkich okolicznych szkół i przedszkoli xd Teraz dzieciarnia pójdzie do szkoły, to przynajmniej rano się wyśpię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:11 am
A u mnie na osiedlu w sumie spokuj jest. od placu zabaw jestem oddzielona jednym blokiem wiec wszystko wyglusza a jak juz sa dzieciaki to szczegolnie nie przeszkadzaja. dzieciarnia przesiaduje na lawkach i robi nic. o...
nie bylo wyjscia do knajpy, ale za to bylo wyjscie do chinskiej restauracji :3 bylo sushi, sajgonki, zupa z kaczki, krewetki, kurczak z panierce sezamowej i wolowina do tego trzy rozne sosy i dwa dzbanki jasminowej herbaty 4laugh jedzenie paleczkami jest fajne. zwlaszcza ryz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:16 am
Omi: juz wiele razy interweniowalismy. raz o 6 rano w niedziele ojciec nie wytrzymal i poszedl do nich, wyskoczyl ojciec z dzieckiem na rekach a za nim cala tlusta rodzina. "ALE JA TU MAŁE DZIECKO MAM!!"
miesiąc byli ciszej. dziecko jest teraz w stanie przypodłogowym i rąbie klockami o podloge. szklanymi kulkami również.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:30 am
Uroki zycia w miescie biggrin u mnie sie nie zmienilo i nadal mieszkam w lesie wiec jedyne co mi halasuje to pies i dziki wink za to u kogo bym nie byla w bloku na osiedlu, to zawsze maja jakiegos sasiada ktory ma wiertarke smile nawet tesknie za tym troche wink koniec wakacji- a dla mnie poczatek wkrotce, heh. jak dozyjemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:24 pm
Ksyksy Omi: juz wiele razy interweniowalismy. raz o 6 rano w niedziele ojciec nie wytrzymal i poszedl do nich, wyskoczyl ojciec z dzieckiem na rekach a za nim cala tlusta rodzina. "ALE JA TU MAŁE DZIECKO MAM!!" miesiąc byli ciszej. dziecko jest teraz w stanie przypodłogowym i rąbie klockami o podloge. szklanymi kulkami również. No ale co to ma do rzeczy, że on ma dziecko. To jakieś niebywałe osiągnięcie które stawia go w roli świętej krowy? Jak negocjacje nie działają to przylepiaj im na drzwiach wielkie kartki z tekstem wypisanym rzucającym się w oczy markerem (tak, żeby każdy spacerujący po klatce mógł bez trudu odczytać napis a oni najedli się wstydu) "przestańcie tupać buraki lub wyciszcie podłogę!". Albo hałasuj jeszcze bardziej niż oni... Kup sobie perkusję, albo wiertarkę- może przy okazji odkryjesz w sobie nowy talent...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:34 pm
wystarczy jakakolwiek plyta cannibal corps i odpowiednie naglosnienie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:42 pm
KaeltheNinth wystarczy jakakolwiek plyta cannibal corps i odpowiednie naglosnienie... Jeżeli to muzyka w stylu bardzo ciężkich brzmień, to jest to bardzo dobry pomysł. W ostateczności mogę wypożyczyć Ksyksy Eurinę, ona ma taką kolekcję ciężkiej i nieprzyjemnej muzyki, że tupacze po tygodniu się wyprowadzą (no chyba, że są fanami...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 1:27 pm
Cannibal Corpse, jak sama nazwa wskazuje, graja ballady country
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 2:00 pm
KaeltheNinth Cannibal Corpse, jak sama nazwa wskazuje, graja ballady country z nazwami nigdy nic nie wiadomo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 2:15 pm
puszczalismy rammsteina do kaloryfera. niestety korytarze są zamykane, można jedynie na domofonie coś napisać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 2:19 pm
Umnie ostatnio tylk oz pistoletami biegali, tudziez jak osiedlowa kotka smietnikowa sie okocila to jakies dziewczynki mecza te kotki to je gonie przez okno ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|