|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 10:10 pm
Omega Sun Danuszka no po prostu ludzie czasem mnie zadzwiaja. ktos ustawil elektryczny domofon od klatki schodowej zeby po 21 (cisza nocna) nie dzialal .____. do domu nie mam jak sie dostac gonk Zawsze można nosić ze sobą klucz, albo zadzwonić z komórki do kogoś kto akurat jest w domu aby otworzył drzwi razz Cisza nocna zaczyna się o 22, a o tej porze to już rzadko się składa komuś wizyty. klucz jest GDZIES w jednej kopi. jeszcze go nie znalazlam. a w domu nie zawsze ktos jest lub juz wszyscy spia xp zostaje mi byc ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 12:25 am
Danuszka Omega Sun Danuszka no po prostu ludzie czasem mnie zadzwiaja. ktos ustawil elektryczny domofon od klatki schodowej zeby po 21 (cisza nocna) nie dzialal .____. do domu nie mam jak sie dostac gonk Zawsze można nosić ze sobą klucz, albo zadzwonić z komórki do kogoś kto akurat jest w domu aby otworzył drzwi razz Cisza nocna zaczyna się o 22, a o tej porze to już rzadko się składa komuś wizyty. klucz jest GDZIES w jednej kopi. jeszcze go nie znalazlam. a w domu nie zawsze ktos jest lub juz wszyscy spia xp zostaje mi byc ninja ninja albo wejsc po kablu od internetu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 1:54 am
Wodzu Danuszka Omega Sun Danuszka no po prostu ludzie czasem mnie zadzwiaja. ktos ustawil elektryczny domofon od klatki schodowej zeby po 21 (cisza nocna) nie dzialal .____. do domu nie mam jak sie dostac gonk Zawsze można nosić ze sobą klucz, albo zadzwonić z komórki do kogoś kto akurat jest w domu aby otworzył drzwi razz Cisza nocna zaczyna się o 22, a o tej porze to już rzadko się składa komuś wizyty. klucz jest GDZIES w jednej kopi. jeszcze go nie znalazlam. a w domu nie zawsze ktos jest lub juz wszyscy spia xp zostaje mi byc ninja ninja albo wejsc po kablu od internetu wink wole ninja style ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:22 pm
I sie dostalam do szkoly dramallama Technik masazysta. Mraf. Pracowac w szpitalach bede mogla heart Biala brygado nadchodze! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:32 pm
Wodzu albo wejsc po kablu od internetu wink ale żeby wspinać się po kablach internetowych to chyba trzeba być kaskaderem w holyłódzie a Aid jest masażystką, to nie spełnia kryteriów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:37 pm
Omega Sun Wodzu albo wejsc po kablu od internetu wink ale żeby wspinać się po kablach internetowych to chyba trzeba być kaskaderem w holyłódzie a Aid jest masażystką, to nie spełnia kryteriów xd zaocznie bede robic za ninje emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 1:25 pm
Danuszka Omega Sun Wodzu albo wejsc po kablu od internetu wink ale żeby wspinać się po kablach internetowych to chyba trzeba być kaskaderem w holyłódzie a Aid jest masażystką, to nie spełnia kryteriów xd zaocznie bede robic za ninje emo dorywczo laze po balkonach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 1:39 pm
Omega Sun Wodzu albo wejsc po kablu od internetu wink ale żeby wspinać się po kablach internetowych to chyba trzeba być kaskaderem w holyłódzie a Aid jest masażystką, to nie spełnia kryteriów xd nieprawda... wystarczy byc hardkorem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 11:37 pm
opcy Omega Sun Wodzu albo wejsc po kablu od internetu wink ale żeby wspinać się po kablach internetowych to chyba trzeba być kaskaderem w holyłódzie a Aid jest masażystką, to nie spełnia kryteriów xd nieprawda... wystarczy byc hardkorem... albo miec 4 certyfikaty;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 2:59 am
Loteria ruszy gdy będzie wykupiona conajmniej połowa numerków.
Czemu nie gracie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 12:05 am
LotteryGuy Loteria ruszy gdy będzie wykupiona conajmniej połowa numerków. Czemu nie gracie? gram :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 9:36 am
Danuszka LotteryGuy Loteria ruszy gdy będzie wykupiona conajmniej połowa numerków. Czemu nie gracie? gram :B To się chwali whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 12:58 pm
Czy ktoś z Was ma na sprzedaż białego kotka? Zapłacę za niego naprawdę dobrze - myślę, że tak z 1,5-1,7mln goldów. Ludziki z marketu są pazerne i nie chcą zejść z 2mln a ja nie chcę przekroczyć 1,7mln. Jutro będzie pewnie wart połowę tego, ale tak bardzo chcę go mieć, że jestem gotowa przepłacić heart Mogę się wymienić za fajne, rzadkie itemki ze starych listów lub itemki eventowe. Mam ich sporo więc myślę, że właściciel kota napewno coś sobie wybierze. Mogę wziąć nawet dwa takie kotki jeżeli dwie osoby byłyby zainteresowane wymianą, bo Eurinie też się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|