|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:51 pm
Qatryk Dobra, ale i tak nie będzie mnie stać... sweatdrop masz trading pass?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kingus Cirilla zyjesz? sweatdrop Ah juz zyje! mozemy poplywac! Patrzcie co znalazłam na jedenj ze stron o konwencie na któym byłam ja, i moje dwie kumpele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:54 pm
Cirilla kingus Cirilla zyjesz? sweatdrop Ah juz zyje! mozemy poplywac! Patrzcie co znalazłam na jedenj ze stron o konwencie na któym byłam ja, i moje dwie kumpeleco tam ciekawego zobaczylyscie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No ale mnie na nic nie stać! Ja narazie mam 131 gold sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jest jeden minus nie masz pieniędzy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:55 pm
kingus Cirilla kingus Cirilla zyjesz? sweatdrop Ah juz zyje! mozemy poplywac! Patrzcie co znalazłam na jedenj ze stron o konwencie na któym byłam ja, i moje dwie kumpeleco tam ciekawego zobaczylyscie? blaugh móje rysunki kumpela pokazywała... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:55 pm
gdzie sie reszta podziala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:56 pm
dest gdzie sie reszta podziala? ło dżizas! *podskakuje przerazona widzac co dest ma na głowei* nei strasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.Z. jest jeden minus nie masz pieniędzy! No właśnie... nie mam pieniędzy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja Eh, byłam chwilke temu tutaj, ale znikłam, bo koleżanka robiła mi quest rooma. Zobaczcie jaki fafny. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:58 pm
Cirilla kingus Cirilla kingus Cirilla zyjesz? sweatdrop Ah juz zyje! mozemy poplywac! Patrzcie co znalazłam na jedenj ze stron o konwencie na któym byłam ja, i moje dwie kumpeleco tam ciekawego zobaczylyscie? blaugh móje rysunki kumpela pokazywała... ^^ az mi sie na konwent zachcialo blaugh a narazie bylam tylko na jednym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:59 pm
kingus Cirilla kingus Cirilla kingus Cirilla zyjesz? sweatdrop Ah juz zyje! mozemy poplywac! Patrzcie co znalazłam na jedenj ze stron o konwencie na któym byłam ja, i moje dwie kumpeleco tam ciekawego zobaczylyscie? blaugh móje rysunki kumpela pokazywała... ^^ az mi sie na konwent zachcialo blaugh a narazie bylam tylko na jednym... Ja tam byłem już na paru ale w stolicy nie wychodzą one za ciekawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 1:01 pm
Qatryk E.Z. jest jeden minus nie masz pieniędzy! No właśnie... nie mam pieniędzy stare wysłałem ci kasę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|