|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 12:30 pm
Beeczynsonowi się nieco podrosło na Lisicowej diecie, widzę. zmężniał, zpoważniał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 1:58 pm
Rin_Youkai troche mu sie zaokraglilo Oo Ladna masz figure >.>.... Aidi: * strzela do niej z ukrycia * ah, dziekuje whee Kukus -> za duzo wypil i sie troche zataczal.. ale nie wazne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 3:56 pm
Omega Sun Dariia http://img70.imageshack.us/img70/548/dsc07881au8.jpg nowy kolor Swietny kolor. Jaka to farba i jaki odcien? I nie sluchaj Aidanny, pasuje Ci. dziekuje. farba Loreal Feria Color 3D odcien : popielaty blond smile Aidanna orzechowy braz bylby dobry chcialam jakiejs wiekszej zmiany. brąz miałam przez całe życie. pozatym mi się podoba i moim znajomym też więc puki co zostaje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 4:21 pm
Dariia Aidanna orzechowy braz bylby dobry chcialam jakiejs wiekszej zmiany. brąz miałam przez całe życie. pozatym mi się podoba i moim znajomym też więc puki co zostaje whee się jej słuchaj, to skończysz z wyliniałym lisem na głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 4:29 am
 oto ja- mistrz garncarstwa starożytnego na festiwalu nauki w Zielonej Górze mrgreen ja to ten bez twarzy mrgreen podziwiajcie kunszt palców i te skupienie nad pracą. To co akurat tam wytwarzam to miniatura starozytnej dymarki. (dla zboczonych wyjasniam ze to piec do wypalania gliny) ;P powiedzcie mi- jaki ja mam kolor włosów....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 8:21 am
Lavagetas_heqetai  oto ja- mistrz garncarstwa starożytnego na festiwalu nauki w Zielonej Górze mrgreen ja to ten bez twarzy mrgreen podziwiajcie kunszt palców i te skupienie nad pracą. To co akurat tam wytwarzam to miniatura starozytnej dymarki. (dla zboczonych wyjasniam ze to piec do wypalania gliny) ;P powiedzcie mi- jaki ja mam kolor włosów.... no rzeczywiscie- duzo Cie widac xd blond, taki troszke ciemny, ale blond smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 11:55 am
Lavagetas_heqetai  oto ja- mistrz garncarstwa starożytnego na festiwalu nauki w Zielonej Górze mrgreen ja to ten bez twarzy mrgreen podziwiajcie kunszt palców i te skupienie nad pracą. To co akurat tam wytwarzam to miniatura starozytnej dymarki. (dla zboczonych wyjasniam ze to piec do wypalania gliny) ;P powiedzcie mi- jaki ja mam kolor włosów.... gliniany zabrudzony blond
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 12:16 pm
ha ! ja tez umiem zrobic zdjecia w lazience mrgreen a tam sa takie lustra wszedzie ! i jak machne reka to jest duzo mnie ! o.o uantwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 12:33 pm
Lethiel ha ! ja tez umiem zrobic zdjecia w lazience mrgreen a tam sa takie lustra wszedzie ! i jak machne reka to jest duzo mnie ! o.o uantwonajs bubs, bejb... szoł mi mor 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 12:37 pm
Kukus Lethiel ha ! ja tez umiem zrobic zdjecia w lazience mrgreen a tam sa takie lustra wszedzie ! i jak machne reka to jest duzo mnie ! o.o uantwonajs bubs, bejb... szoł mi mor 4laugh jak dla Ciebie to wcale sie nie zmieniam co ? xD i wcale nie sa jakies specjalne najbardziej powszechny rozmiar jaki moze byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 1:19 pm
Lethiel Kukus Lethiel ha ! ja tez umiem zrobic zdjecia w lazience mrgreen a tam sa takie lustra wszedzie ! i jak machne reka to jest duzo mnie ! o.o uantwonajs bubs, bejb... szoł mi mor 4laugh jak dla Ciebie to wcale sie nie zmieniam co ? xD i wcale nie sa jakies specjalne najbardziej powszechny rozmiar jaki moze byc wink no, wiesz, zauważam, że dorastasz, ale dla mnie nadal pozostaniesz przerażająco różowym demonel przytulu. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 1:24 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel ha ! ja tez umiem zrobic zdjecia w lazience mrgreen a tam sa takie lustra wszedzie ! i jak machne reka to jest duzo mnie ! o.o uantwonajs bubs, bejb... szoł mi mor 4laugh jak dla Ciebie to wcale sie nie zmieniam co ? xD i wcale nie sa jakies specjalne najbardziej powszechny rozmiar jaki moze byc wink no, wiesz, zauważam, że dorastasz, ale dla mnie nadal pozostaniesz przerażająco różowym demonel przytulu. domokun znaczy ze dalej mnie kochasz ? mrgreen xD a propu rozu to ostatnio kupilam sobie nowy rozwy ciuch hyhy.. i tobie pewnie tez sie trafi mwhahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 7:13 am
Nie takie samo. Zazwyczaj masz proste usta, a tu masz krzywe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|