Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 294 295 296 297 298 299 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 10:57 am

napsugar
Medvelaszlo
Stressz helyzetben? Stressz helyzetben el is veszítheti valaki az önuralmát és csak baj lesz belőle. el kell fogadnod hogy igenis van jótékony hatása az alkoholnak.

ÉLJEN A GIN!!!
hagyjuk ezt a témát jó? te egy alkoholistának állítod be magad, én inkább tartózkodom ....

Nem vagyok alkoholista. Csak ha van miért és van lehetőség inni (pl: ünnep nap, baráti össze jövetel, házi buli, hasmenés...) Csak ezeken az alkalmakkor iszok és akkor is csak annyit amit nem bánok meg. És ha hiszitek ha nem nem sűrűn szoktam el járni inni.
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 10:58 am

Kis vélemény hozzáadás: hülyeség nem hülyeség az ízük miatt nemigen szeretem az alkoholos italokat. Eddig a narancs vodka és az édesbor ízlett a legjobban (előbbi narancsíze, utóbbi édesebb íze miatt melyek mellett nekem tűrhető lett az égető alkohol íz xp ). Legrosszabb amit kóstoltam egy bizonyos pezsgő volt, nemtom milyen fajta volt de olyan uááh reakciót váltott ki bennem, persze csak gondolatban, mivel ott nem illett volna ezt hangosan kifejezni, ahol kóstoltam sweatdrop xd

Másik: ma hollywoodon elkezdi valaki, hogy reportoljam, mert utálja a saját accountját xd Érdekes... Mondtam neki, hagyja akkor és csináljon újat, de ilyen badarságért nem akartam reportolni, inkább kiléptem, hogy békénhagyjon xp Talán nem is az ő accountja volt... Mással is voltak ilyen morbid "lol"-kategóriájú esetek? smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 11:07 am

Obilia
Kis vélemény hozzáadás: hülyeség nem hülyeség az ízük miatt nemigen szeretem az alkoholos italokat. Eddig a narancs vodka és az édesbor ízlett a legjobban (előbbi narancsíze, utóbbi édesebb íze miatt melyek mellett nekem tűrhető lett az égető alkohol íz xp ). Legrosszabb amit kóstoltam egy bizonyos pezsgő volt, nemtom milyen fajta volt de olyan uááh reakciót váltott ki bennem, persze csak gondolatban, mivel ott nem illett volna ezt hangosan kifejezni, ahol kóstoltam sweatdrop xd

Másik: ma hollywoodon elkezdi valaki, hogy reportoljam, mert utálja a saját accountját xd Érdekes... Mondtam neki, hagyja akkor és csináljon újat, de ilyen badarságért nem akartam reportolni, inkább kiléptem, hogy békénhagyjon xp Talán nem is az ő accountja volt... Mással is voltak ilyen morbid "lol"-kategóriájú esetek? smile

alkohol téma: ha a pezsitől kiakadtál akkor még nem ittál portorico rumot xd 60 % tömény alkohol.... én ( teszem hozzá bulikon iszok csak egy keveset...) aki kicsit jobban bírja az alkoholt, szal egy pohárka ilyen után ált jön a "várj 10-15 percet mert ha kinyitom a szám visszaköszön minden..." állapot.... de az tuti h üt az rendesen XD
am ha az ízekkel van problémád ajánlom a koktélokat... ha az ember jól választ akkor abszolút nem érzi h alkoholt inna mégis 2-3 már remdesen a fejébe száll biggrin
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 11:38 am

napsugar
Obilia

alkohol téma: ha a pezsitől kiakadtál akkor még nem ittál portorico rumot xd 60 % tömény alkohol.... én ( teszem hozzá bulikon iszok csak egy keveset...) aki kicsit jobban bírja az alkoholt, szal egy pohárka ilyen után ált jön a "várj 10-15 percet mert ha kinyitom a szám visszaköszön minden..." állapot.... de az tuti h üt az rendesen XD
am ha az ízekkel van problémád ajánlom a koktélokat... ha az ember jól választ akkor abszolút nem érzi h alkoholt inna mégis 2-3 már remdesen a fejébe száll biggrin

Értem. Koktél... talán majd kóstolok xp . Am a pezsgőben az íze volt borzalmas, nem az alkohol-mennyiség ill. 'alkohol-feeling". Morbid lehet, de nem hiszem, hogy valaha is töményet igyak, és nagyon is hadilábon állok a "visszaköszönéssel" elég az néha havonta ha érted... sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Oct 12, 2009 12:28 pm

Az ízét én se szeretem, de hatását sem. Miért jó, hogy oldja az ember önkontrollját és rosszul van. bleh xp Ha hasonló állapotot akarok előidézni, akkor nem alszok egész este. razz Viszont van mikor jól jön alkohol. Például mikor beteg vagy fázik az ember és desszertekben is finom. 3nodding
PostPosted: Tue Oct 13, 2009 10:15 am

Mondjuk, a mai hirtelen fagyban nem vetném meg a szeszt. emo

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Oct 13, 2009 10:24 am

bibortetu
Mondjuk, a mai hirtelen fagyban nem vetném meg a szeszt. emo
én már a forralt bor szezont várom... imádom a fincsi fahéjas narancskarikás forralt bort 4laugh heart a legjobb dolog a télben
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 9:03 am

Igazat kell adnom Macinak, bizonyos mértékben tényleg egészséges az alkohol smile És jó hír (mármint részletkérdés, kinek jó, kinek nem, de nekem abszolút): hazajárós leszeek biggrin minden nap be kell járnom a kórházba, de legalább itthon lehetek biggrin

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 10:11 am

Syrielle
Igazat kell adnom Macinak, bizonyos mértékben tényleg egészséges az alkohol smile És jó hír (mármint részletkérdés, kinek jó, kinek nem, de nekem abszolút): hazajárós leszeek biggrin minden nap be kell járnom a kórházba, de legalább itthon lehetek biggrin
User Image
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 11:20 am

napsugar
Syrielle
User Image

Milyen bőbeszédű vagy xD De én se tudok többet mondani mert holnap is megyek be.. :S És hiányzik az osztály...

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 12:05 pm

Syrielle
napsugar
Syrielle
User Image

Milyen bőbeszédű vagy xD De én se tudok többet mondani mert holnap is megyek be.. :S És hiányzik az osztály...
de örültem ennek sweatdrop csak gondoltam ezzel kifejezek mindent sweatdrop bocsi sweatdrop
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 12:12 pm

napsugar
Syrielle
napsugar
Syrielle
User Image

de örültem ennek sweatdrop csak gondoltam ezzel kifejezek mindent sweatdrop bocsi sweatdrop

Jajjmáár.... Látom hogy örülsz csak valakinek hirtelen muszáj volt kisírnom magam xD És most te voltál a szerencsétlen áldozat xD

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 12:22 pm

Syrielle
napsugar
Syrielle
napsugar
Syrielle
User Image

Jajjmáár.... Látom hogy örülsz csak valakinek hirtelen muszáj volt kisírnom magam xD És most te voltál a szerencsétlen áldozat xD
eljátszhatom itt a nagy hattyúhalált ha nagyon szeretnéd.... hamár áldozat vagyok xd
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 12:38 pm

napsugar
Syrielle
napsugar
Syrielle
napsugar
Syrielle
User Image

eljátszhatom itt a nagy hattyúhalált ha nagyon szeretnéd.... hamár áldozat vagyok xd

Tudtam hogy igazam van!!! Köszönöm a támogatást Syrielle! És ha az ember tart egy bizonyos mértéket akkor meg semmi gondja sem lesz az alkohollal. Meg aztán most hogy mondjátok jó lesz majd az a forralt bor.... Nyam... razz xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu Oct 15, 2009 1:02 pm

Hehehe...így igaz Maci 3nodding
csak mértékkel és tartózkodva.....
mérték a vödör....tartózkodva az asztal alatt xd
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 294 295 296 297 298 299 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games