|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 2:32 pm
I tu sie polansuje a co XD... moj nowy nabytek XD wruuum wruuum xDDD

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 2:44 pm
LezzyBee100 blagam o pomoc :/ ja donate 42000 gold na ta gildie a mialam tylko donated 4200 jak mam odzyskac gold blagam powiedzcie mi ze sie da odzyskac te gold ja zbieralam bardzo dlugo te gold zeby sobie kubic mojego wymarzonego avi :/
xx Niestety przepadło. Nie mam możliwości wyjmowania pieniędzy z konta gildii. W ogóle nie ma takiej funkcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 3:05 pm
Omega Sun LezzyBee100 blagam o pomoc :/ ja donate 42000 gold na ta gildie a mialam tylko donated 4200 jak mam odzyskac gold blagam powiedzcie mi ze sie da odzyskac te gold ja zbieralam bardzo dlugo te gold zeby sobie kubic mojego wymarzonego avi :/
xx Niestety przepadło. Nie mam możliwości wyjmowania pieniędzy z konta gildii. W ogóle nie ma takiej funkcji.
xDDD ze tak ujme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 3:13 pm
No ładnie, użytkownicy nie czytają co i ile i gdzie przelewają a potem ślą mi listy z pogróżkami xd
Ja naprawdę nie mam możliwości wyjąć z konta gildiowego czegokolwiek, ta kasa nie trafia do mojej kieszeni. Apeluję o niedotowanie gildii! smile Jest już bardzo bogata gdyż zebraliśmy sporą sumę z wpisowego. Za te pieniądze nie można kupić na razie żadnych funkcji, więc nie musicie dodatkowo wspomagać gildii finansowo- zapasy kasy starczą na długo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 4:44 am
Pogróżki? czy mam się nim zająć? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 7:31 am
Lavagetas_heqetai Pogróżki? czy mam się nim zająć? ;D to chyba byla ona om nom nom :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 8:42 am
Wodzu Ksyksy dokuadnie. a ślicznotka ksyksy to jedna z moich ulubionych postaci w literaturze. uwazam sie za osobe oczytana aczkolwiek takowego imienia nie kojaze smile . nawet wiki nie wykazuje ze ktos taki byl ^^ Marta Tomaszewska, Królowa Niewidzialnych Jeźdźców. Ulubiona ksiazka z dziecinstwa. a tymczasem borem lasem uciekam w góry wypruwać sobie flaki i nogi na szlakach. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 10:15 am
Lavagetas_heqetai Pogróżki? czy mam się nim zająć? ;D Nie trzeba- użytkownik okazał skruchę i przeprosił smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 18, 2009 3:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 9:55 am
WoW D: Gra ktos na avalonie? :B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 2:31 pm
Oi Dana Dana WoW D: Gra ktos na avalonie? :B Moi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 1:49 am
Wodzu Oi Dana Dana WoW D: Gra ktos na avalonie? :B Moi smile jak sie zowiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 4:23 am
Oi Dana Dana Wodzu Oi Dana Dana WoW D: Gra ktos na avalonie? :B Moi smile jak sie zowiesz? Dartheladar [nie pytaj ;D]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 4:36 am
Wodzu Oi Dana Dana Wodzu Oi Dana Dana WoW D: Gra ktos na avalonie? :B Moi smile jak sie zowiesz? Dartheladar [nie pytaj ;D] A ty alliance jestes? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|