|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 12:39 pm
Moim zdaniem to szopka, wszyscy o nim zapomnieli i cieszyli sie z nowych wiadomosci o odpadającym nosie a jak umarł to wielka tragedia. Rozumiem, przykro, mi również, ale to ze robia taki szum jest chore. burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 1:33 pm
ale jak zauważyli psycholodzy, obecnie ludzie są tacy płytcy, że potrzebują odczuwać tylko jedno uczucie. nie jesteśmy w stanie odczuwać dwóch uczuć jednocześnie. dlatego najpierw, go nienawidziliśmy/nie lubiliśmy/potepialiśmy/(wstawta co chceta) a teraz kochamy/opłakujemy/żałujemy/(wstawta co chceta vol 2)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 3:43 pm
myślałam ze mozna jednoczesnie kochac i nienawidzic rolleyes
chyba ze to tak jak z tą podzielnością uwagi, ze skupiamy sie na jednej rzeczy, ale bardzo szybko to skupienie przenosimy i wydaje nam sie ze zajmujemy się dwoma rzeczami na raz.
a moze nie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 12:45 am
Marcinka myślałam ze mozna jednoczesnie kochac i nienawidzic rolleyes chyba ze to tak jak z tą podzielnością uwagi, ze skupiamy sie na jednej rzeczy, ale bardzo szybko to skupienie przenosimy i wydaje nam sie ze zajmujemy się dwoma rzeczami na raz. a moze nie? ninja Ja bym sie przychylal po czesci do tej wlasnie teorii o przenoszeniu uwagi. Chociaz... Nie, jednak da sie np kochac i nienawidziec jednoczesnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 12, 2009 3:47 pm
3x sie zbieralem zeby skomentowac wypowiedzi co poniektorych, ale jednak sie powstrzymalem XD i chyba to byl dobry wybor XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 13, 2009 3:04 am
4 dni mnie nie ma i juz jakos cicho nagle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 3:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 14, 2009 1:35 pm
Paczemu Ty nick zmienila ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 4:18 am
bo jej się znudził? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 4:25 am
dokuadnie. a ślicznotka ksyksy to jedna z moich ulubionych postaci w literaturze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 7:02 am
mrrr harypoterowe upominki <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 7:14 am
Ksyksy dokuadnie. a ślicznotka ksyksy to jedna z moich ulubionych postaci w literaturze. uwazam sie za osobe oczytana aczkolwiek takowego imienia nie kojaze smile . nawet wiki nie wykazuje ze ktos taki byl ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 1:33 pm
Dariia mrrr harypoterowe upominki <3 takie.... na czasie nie? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 1:36 pm
blagam o pomoc :/ ja donate 42000 gold na ta gildie a mialam tylko donated 4200 jak mam odzyskac gold blagam powiedzcie mi ze sie da odzyskac te gold ja zbieralam bardzo dlugo te gold zeby sobie kubic mojego wymarzonego avi :/
xx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 2:19 pm
LezzyBee100 blagam o pomoc :/ ja donate 42000 gold na ta gildie a mialam tylko donated 4200 jak mam odzyskac gold blagam powiedzcie mi ze sie da odzyskac te gold ja zbieralam bardzo dlugo te gold zeby sobie kubic mojego wymarzonego avi :/
xx napisz do admina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|