|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 9:33 am
Wodzu Ja wiem o jeszcze przynajmniej jednym gildiowm kamperze co sie nic nie odzywa, ale nie powiem kto wink przynajmniej TYLKO jednym? wink xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:13 pm
Oi Dana Dana jestes teraz po maturze, prawda? jakie plany na przyszlosc? ja planuje dziecko ninja takiego małego gaianina 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:41 pm
Jaswinder Oi Dana Dana jestes teraz po maturze, prawda? jakie plany na przyszlosc? ja planuje dziecko ninja takiego małego gaianina 4laugh ale tak serio serio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:50 pm
Oi Dana Dana Jaswinder Oi Dana Dana jestes teraz po maturze, prawda? jakie plany na przyszlosc? ja planuje dziecko ninja takiego małego gaianina 4laugh ale tak serio serio? serio blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 1:02 pm
serio blaugh o rany x3 taki tyci maly czlowieczek x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 1:22 pm
o rany x3 taki tyci maly czlowieczek x3ba, ja już wiem, ze to będzie chłopczyk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 6:34 pm
Jaswinder o rany x3 taki tyci maly czlowieczek x3 ba, ja już wiem, ze to będzie chłopczyk blaugh przyznam Ci ze ambitny plan smile . naprawde smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 5:42 am
Wodzu przyznam Ci ze ambitny plan smile . naprawde smile dlaczego ambitny? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 9:39 am
sesja zaliczona z srednia 4.8 i moge juz mowic ze jestem masazysta z prawdziwego zdarzenia. teraz czekac tylko na dyplom, kupic lozko do masazu i do pracy 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 12:20 pm
Jaswinder Wodzu przyznam Ci ze ambitny plan smile . naprawde smile dlaczego ambitny? blaugh Bo to calkiem zmienia zycie, tak mi sie wydaje smile . a chlopczyk czy dziewczynka ? smile Gratuluje ,Aidi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 1:28 pm
Wodzu Jaswinder Wodzu przyznam Ci ze ambitny plan smile . naprawde smile dlaczego ambitny? blaugh Bo to calkiem zmienia zycie, tak mi sie wydaje smile . a chlopczyk czy dziewczynka ? smile Gratuluje ,Aidi smile czytaj uwaznie. chlopczyk napisala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 2:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 4:49 am
Oi Dana Dana Wodzu Bo to calkiem zmienia zycie, tak mi sie wydaje smile . a chlopczyk czy dziewczynka ? smile Gratuluje ,Aidi smile czytaj uwaznie. chlopczyk napisala wink tzn nie jestem w ciąży (JESZCZE), ale pracujemy nad tym 4laugh ja wam mówię, że chłopak będzie - z wahadełka tak wchodzi ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 5:52 am
Jaswinder Oi Dana Dana Wodzu Bo to calkiem zmienia zycie, tak mi sie wydaje smile . a chlopczyk czy dziewczynka ? smile Gratuluje ,Aidi smile czytaj uwaznie. chlopczyk napisala wink tzn nie jestem w ciąży (JESZCZE), ale pracujemy nad tym 4laugh ja wam mówię, że chłopak będzie - z wahadełka tak wchodzi ninja powiadom kiedy bedzie cos wiadomo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 7:49 am
Oi Dana Dana Jaswinder Oi Dana Dana Wodzu Bo to calkiem zmienia zycie, tak mi sie wydaje smile . a chlopczyk czy dziewczynka ? smile Gratuluje ,Aidi smile czytaj uwaznie. chlopczyk napisala wink tzn nie jestem w ciąży (JESZCZE), ale pracujemy nad tym 4laugh ja wam mówię, że chłopak będzie - z wahadełka tak wchodzi ninja powiadom kiedy bedzie cos wiadomo biggrin Fakt smile A imie juz myslalas ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|