|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 8:22 am
Wodzu r4id3n noz ku** XD Rebellion Face Mask kosztowala 12-13k i w koncu po 2 miechach udalo mi sie uzbierac to wskoczyla na cene 18-35k XD ... by to ch.... xD co za fail : <
dramallama ◄◄ i wszystko jasne : Xmialem tak 100 lat temu jak ninja head band kostowalo 13k ;D zawsze mozna sprobowac zdobyc halo i zgarnac za niego krocie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 11:13 pm
No trzeba tylko miec 99GC...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 2:16 am
Wodzu No trzeba tylko miec 99GC... 500 kosztuje 5$ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 3:03 am
Oi Dana Dana Wodzu No trzeba tylko miec 99GC... 500 kosztuje 5$ wink nie stac mnie na takie wydatki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 4:35 am
Wodzu Oi Dana Dana Wodzu No trzeba tylko miec 99GC... 500 kosztuje 5$ wink nie stac mnie na takie wydatki ;D na nic cie nie stac... bulwers xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 7:01 am
Oi Dana Dana Wodzu Oi Dana Dana Wodzu No trzeba tylko miec 99GC... 500 kosztuje 5$ wink nie stac mnie na takie wydatki ;D na nic cie nie stac... bulwers xD biedny student jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 8:09 am
Wodzu biedny student jestem wink e tam biedny... ja sie ucze i pracuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 8:13 am
a tak swoja droga polecam film wojna-polsko ruska fajna polska komedia, udala im sie. groteskowo przedstawione postacie, ''efekty specialne'', dobre teksty. ogolnie bardzo mnie ten film rozbawil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 11:21 am
a czemu spis ludności został zamknięty? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 2:05 pm
Jaswinder a czemu spis ludności został zamknięty? blaugh a nie byl juz wczesniej... pewnie zeby slac pm'y zamiast robic temat na n-stron..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 3:04 am
Jaswinder a czemu spis ludności został zamknięty? blaugh AAaaa JAS! heart zerwane więzi, siostra powrocila heart ___ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 7:00 am
opcy Jaswinder a czemu spis ludności został zamknięty? blaugh a nie byl juz wczesniej... pewnie zeby slac pm'y zamiast robic temat na n-stron.. no ale ja dostalam PM i chcialam dodać osóbke do mojego województwa i nie moge edytować swojego posta tam sweatdrop Dariia blaugh ja tu się wbrew pozorom pojawiam co jakiś czas..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 7:09 am
Jaswinder opcy Jaswinder a czemu spis ludności został zamknięty? blaugh a nie byl juz wczesniej... pewnie zeby slac pm'y zamiast robic temat na n-stron.. no ale ja dostalam PM i chcialam dodać osóbke do mojego województwa i nie moge edytować swojego posta tam sweatdrop Dariia blaugh ja tu się wbrew pozorom pojawiam co jakiś czas..... mrgreen skrytym gaiowiczom mowimy stanowcze nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 10:44 am
Oi Dana Dana skrytym gaiowiczom mowimy stanowcze nie wink ale jak się pojawiam, to i skrobnę coś..... wink zresztą, tu się chyba i tak niewiele dzieje w porównaniu do ruchu, jaki był kiedyś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|