|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 8:47 am
Ale czad, mam Cie w dev watchu od chyba 2 lat biggrin . calkie mo tym zapomnialem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:31 pm
Szo jest robacki ? Kobitka skarży się sąsiadowi: - Mąż chrapie w nocy! Nie mam już siły! - Jest sposób – mówi sąsiad. - Jak tylko zachrapie, nogi mu szeroko rozsuń, a wtedy przestanie. Następnego ranka kobiecina biegnie do sąsiada: - Dziękuję, wszystko zrobiłam, jak powiedziałeś i stary przestał chrapać! Jesteś lekarzem, sąsiad? - No nie... Z zawodu żem zdun. Kominy i piece stawiam. - A jak zdun wyleczył chrapanie? - Jakżeś nogi rozsunęła, to mu jajka opadły i dupę przytkały. Cugu zabrakło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 10:26 pm
Ostro, dzis na terenowkach jade do oczyszczalni sciekow biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 3:43 am
mi terenowki w maju zabieraja cale juwenalia :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 8:54 am
M chyba na szczescie uda sie jakos to pogodzic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 12:14 pm
Troche psychodeliczne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 12:50 pm
Wodzu Troche psychodeliczne razz
Mmm dlatego to lubie XD 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 1:11 pm
r4id3n Wodzu Troche psychodeliczne razz
Mmm dlatego to lubie XD 3nodding Ale Fluke nie przebije Gracjana Roztockiego i jego piosenek Gracjan - nie dla dzieci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 5:39 pm
Wodzu r4id3n Wodzu Troche psychodeliczne razz
Mmm dlatego to lubie XD 3nodding Ale Fluke nie przebije Gracjana Roztockiego i jego piosenek Gracjan - nie dla dzieci wink
... xD Ze tak ujme od komenatrzy gracjana sie powstrzymam, ale smiesznie sie je czyta XD, zreszta gracjan jaki jest kazdy widzi XD ... aha obejrzalem z dzwiekiem !!! cale : D ... jestem gosc ... xDDDDDD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 22, 2009 9:49 pm
Podziwiam. ja z polowy skoczylem do koncowki bo nie moglem juz zdzierżyc.. smile
Ale mi sie na uczelnie nie chce isc >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 8:42 am
Wodzu Podziwiam. ja z polowy skoczylem do koncowki bo nie moglem juz zdzierżyc.. smile Ale mi sie na uczelnie nie chce isc >.< Ciezko bylo, ale sie udalo xD Uraz psychiczny pozostanie jednak do konca zycia : S...
a jak Ci sie nie chce isc to po prostu nie idz o! : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 8:54 am
A ja jutro po zajeciach jade na 3 dni pod Wawe na szkolenie z pierwszej pomocy, strzelanke, pijaństwo i w ogóle rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|