|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 2:44 pm
r4id3n No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD uo, a co ASG ma do uczciwosci? ^^ W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 2:59 pm
Delein the Wildest r4id3n No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD uo, a co ASG ma do uczciwosci? ^^ W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen
Co ma do uczciwosci hmm ... xD Jezeli biegasz jak terminator i obrywasz nic nie mowiac to w zasadzie nic... XD A szkolenie z pierwszej pomocy super sprawa : ), haha walka na pompki : DDD ... obstawiam zombie : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 3:30 pm
r4id3n Delein the Wildest r4id3n No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD uo, a co ASG ma do uczciwosci? ^^ W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen
Co ma do uczciwosci hmm ... xD Jezeli biegasz jak terminator i obrywasz nic nie mowiac to w zasadzie nic... XD A szkolenie z pierwszej pomocy super sprawa : ), haha walka na pompki : DDD ... obstawiam zombie : PNie no zazwyczaj jak dostane to krzycze "aua kurwa", wiec wiadomo, ze zebralam biggrin Wiesz, zombiaki nie będą mogły biegac...aaale sie zobaczy, ciekawe do kogo dostane przydział razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 4:13 pm
Delein the Wildest r4id3n Delein the Wildest r4id3n No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD uo, a co ASG ma do uczciwosci? ^^ W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen
Co ma do uczciwosci hmm ... xD Jezeli biegasz jak terminator i obrywasz nic nie mowiac to w zasadzie nic... XD A szkolenie z pierwszej pomocy super sprawa : ), haha walka na pompki : DDD ... obstawiam zombie : PNie no zazwyczaj jak dostane to krzycze "aua kurwa", wiec wiadomo, ze zebralam biggrin Wiesz, zombiaki nie będą mogły biegac...aaale sie zobaczy, ciekawe do kogo dostane przydział razz
No o to mi chodzilo w uczciwosci xD No zombiaki powinny tak ciagnac nogami po ziemi : D Aaa i zeby lepiej przygotowac tych co beda zombiakami niech ogladaja santa barbare przez 24h bez snu xD - odmozdzy i nie beda wiedziec co sie dzieje XD .... prawdziwe zombie xDDDD A przydzial do kogo hmm ... pewnie do tych do ktorych sie ladnie usmiechniesz i puscisz oczko xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 4:22 pm
....Dość. Plajtuję. Koniec rysowania na dziś D; ...ale jak na razie chyba nie jest tak źle...choć jak skończę ściany będzie od cholery detali do uzupełniania D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 5:04 pm
LittleDream ....Dość. Plajtuję. Koniec rysowania na dziś D; ...ale jak na razie chyba nie jest tak źle...choć jak skończę ściany będzie od cholery detali do uzupełniania D; 
Uhuhu ktos tu tworzy piekne dzielo =) Sporo pracy przed jeszcze, ale widac efekty =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:03 pm
LittleDream ....Dość. Plajtuję. Koniec rysowania na dziś D; ...ale jak na razie chyba nie jest tak źle...choć jak skończę ściany będzie od cholery detali do uzupełniania D;  Podoba mi sie smile . dorsuj jeszcze smoka jakiego np szybujacewgo gdzies albo cos, zeby nie zostawiac nibe tak pustego, bo bedzie wygladac dosc martwo, mimo dobrej techniki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 4:31 am
xD to z założenia dość martwe miejsce jest, bo wedle praw historii w której to się mieści na całym terenie gwiazdozbioru może być tylko jedna żyjąca istota - ten kto jest tam więziony. I tak już ponaginałam zasady żeby zasadzić jej tam drzewa xD~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 4:57 am
A kto tam jest wieziony ? smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 5:09 am
LittleDream, ładny obrazek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 6:24 am
to dość długa historia xDDDDD W dużym skrócie, zamek leży w gwiazdozbiorze pawia, i osoba więziona tam jest jego strażniczką, która z racji stanowiska w zamian za to że ma spędzić ileśtam tysięcy/milionów lat na stanowisku zyskała bonusy takie jak polepszone zdrowie i koniec ze starzeniem się. Według legendy jest to najpiękniejsza dziewczyna spośród wszystkich światów.... Tylko że o czym legenda nie wspomina, ten który ją tam zamknął nie był takim miłym gościem, i odesłał ją na gwiazdozbiór dopiero jak się paskudnie zestarzała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 6:30 am
a powiedz mi jeszcze, z jakiej to legendy ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 7:23 am
wymyślonej oczywiście xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 7:27 am
LittleDream wymyślonej oczywiście xDDDD zakladam ze przez Ciebie wink . masz jakies inne rysunki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|