Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29565 29566 29567 29568 29569 29570 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 2:44 pm

r4id3n

No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D
No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD

uo, a co ASG ma do uczciwosci? ^^
W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 2:59 pm

Delein the Wildest
r4id3n

No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D

W sobote, zaraz po szkoleniu z pierwszej pomocy bede brala udzial w strzelance na sprezynowe shotguny...zombie vs. ludzie mrgreen

Co ma do uczciwosci hmm ... xD Jezeli biegasz jak terminator i obrywasz nic nie mowiac to w zasadzie nic... XD A szkolenie z pierwszej pomocy super sprawa : ), haha walka na pompki : DDD ... obstawiam zombie : P

r4id3n

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 3:30 pm

r4id3n
Delein the Wildest
r4id3n

Co ma do uczciwosci hmm ... xD Jezeli biegasz jak terminator i obrywasz nic nie mowiac to w zasadzie nic... XD A szkolenie z pierwszej pomocy super sprawa : ), haha walka na pompki : DDD ... obstawiam zombie : P

Nie no zazwyczaj jak dostane to krzycze "aua kurwa", wiec wiadomo, ze zebralam biggrin
Wiesz, zombiaki nie będą mogły biegac...aaale sie zobaczy, ciekawe do kogo dostane przydział razz
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 4:13 pm

Delein the Wildest
r4id3n
Delein the Wildest
r4id3n

Nie no zazwyczaj jak dostane to krzycze "aua kurwa", wiec wiadomo, ze zebralam biggrin
Wiesz, zombiaki nie będą mogły biegac...aaale sie zobaczy, ciekawe do kogo dostane przydział razz

No o to mi chodzilo w uczciwosci xD
No zombiaki powinny tak ciagnac nogami po ziemi : D Aaa i zeby lepiej przygotowac tych co beda zombiakami niech ogladaja santa barbare przez 24h bez snu xD - odmozdzy i nie beda wiedziec co sie dzieje XD .... prawdziwe zombie xDDDD
A przydzial do kogo hmm ... pewnie do tych do ktorych sie ladnie usmiechniesz i puscisz oczko xDDD

r4id3n

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
  • Object of Affection 150
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 4:22 pm

....Dość. Plajtuję. Koniec rysowania na dziś D;

...ale jak na razie chyba nie jest tak źle...choć jak skończę ściany będzie od cholery detali do uzupełniania D;
User Image
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 5:04 pm

LittleDream

...ale jak na razie chyba nie jest tak źle...choć jak skończę ściany będzie od cholery detali do uzupełniania D;
User Image

Uhuhu ktos tu tworzy piekne dzielo =) Sporo pracy przed jeszcze, ale widac efekty =)

r4id3n

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Mon Apr 20, 2009 11:03 pm

LittleDream

User Image

Podoba mi sie smile . dorsuj jeszcze smoka jakiego np szybujacewgo gdzies albo cos, zeby nie zostawiac nibe tak pustego, bo bedzie wygladac dosc martwo, mimo dobrej techniki wink
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 4:31 am

xD to z założenia dość martwe miejsce jest, bo wedle praw historii w której to się mieści na całym terenie gwiazdozbioru może być tylko jedna żyjąca istota - ten kto jest tam więziony. I tak już ponaginałam zasady żeby zasadzić jej tam drzewa xD~

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 4:57 am

A kto tam jest wieziony ? smile .
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 5:09 am

LittleDream, ładny obrazek 3nodding

Jaswinder

Sparkly Hunter

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 6:24 am

to dość długa historia xDDDDD W dużym skrócie, zamek leży w gwiazdozbiorze pawia, i osoba więziona tam jest jego strażniczką, która z racji stanowiska w zamian za to że ma spędzić ileśtam tysięcy/milionów lat na stanowisku zyskała bonusy takie jak polepszone zdrowie i koniec ze starzeniem się. Według legendy jest to najpiękniejsza dziewczyna spośród wszystkich światów.... Tylko że o czym legenda nie wspomina, ten który ją tam zamknął nie był takim miłym gościem, i odesłał ją na gwiazdozbiór dopiero jak się paskudnie zestarzała xp
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 6:30 am

a powiedz mi jeszcze, z jakiej to legendy ? smile

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 7:23 am

wymyślonej oczywiście xDDDD
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 7:27 am

LittleDream
wymyślonej oczywiście xDDDD

zakladam ze przez Ciebie wink . masz jakies inne rysunki?

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
PostPosted: Tue Apr 21, 2009 8:28 am

www.yumehayla.deviantart.com
większość tam wrzucam xD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29565 29566 29567 29568 29569 29570 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games