|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 4:56 pm
r4id3n
: X a ja bez kropelki juz poltora miesiaca xD ... pewnie jeszcze sporo bez ... albo cwiczenia albo alkohol XDDDDDDDDDDDJakie cwiczneia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 11:12 pm
A ja tylko glownie browary pije bo jakos wodka mi nie lezy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 4:34 am
xD Yumeh ma całkiem przyzwoite zarobki w Breedable & Changing pets....ostatnio mi aukcja zeszła za 1,2miliona, teraz mam drugą z hb 700k...:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 7:52 am
Delein the Wildest r4id3n
: X a ja bez kropelki juz poltora miesiaca xD ... pewnie jeszcze sporo bez ... albo cwiczenia albo alkohol XDDDDDDDDDDDJakie cwiczneia?
Glownie silownia, rower i czasami basen =) Widze, ze dzielnie walczysz w ASG - ja wybralem paintball : ), ale za to ASG ma ten realistyczny - zolnierski urok : )
HOHOHO XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 8:51 am
r4id3n Glownie silownia, rower i czasami basen =) Widze, ze dzielnie walczysz w ASG - ja wybralem paintball : ), ale za to ASG ma ten realistyczny - zolnierski urok : ) HOHOHO XDHehe ja regularnie staram się ćwiczyć w domu, bo na fitness/silownie cos kasy nie moge uzbierac razz Nu, ASG mi się bardziej ponętne wydało. Teraz mój AK-74 jest moim najlepszym przyjacielem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 9:02 am
sweet_chii dlaczego nie ma ikony z domo? crying
jak to nie ma ? xP tylko nie pisz domo ale domokun i sie wstawia jakaś z tekteka >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:15 am
OMG, powrót sweet_chi na Gaię! O_O [Widziałem to konto legendę z milion razy, ale nigdy aktywne (za moich czasów razz )]. Co to się dzieje? Nagle wszyscy wracają! <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:32 am
Moze to wiosna ?:> jak tak dalej pojdzie to wrocimy do stanu z przed 4-5 lat ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:38 am
Nie do stanu 04-05, bo nowa ekipa jest. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:43 am
*siada w fotelu z drinkiem w łapach* Eee tam, niektore rzeczy się nie zmieniają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 11:44 am
Odkąd pamiętam, Del, Ty nic tylko alkohol w łapach i jamie gębowej. >.> Żyjesz na czymś innym w ogóle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 12:25 pm
No kurde dzisiaj ze wspollokatorka musialysmy chleb na spolke kupic, bo wczoraj wypilysmy 0,5 wyborowej i 1l cin cina i nie mamy zasobów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 12:36 pm
Your Neglected Sex Toy Odkąd pamiętam, Del, Ty nic tylko alkohol w łapach i jamie gębowej. >.> Żyjesz na czymś innym w ogóle? *kaszl kaszl* to Najdziksza z Dzikich Kobiet... ia ia... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 12:45 pm
opcy Your Neglected Sex Toy Odkąd pamiętam, Del, Ty nic tylko alkohol w łapach i jamie gębowej. >.> Żyjesz na czymś innym w ogóle? *kaszl kaszl* to Najdziksza z Dzikich Kobiet... ia ia... wink ftaghn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 1:01 pm
Delein the Wildest r4id3n Glownie silownia, rower i czasami basen =) Widze, ze dzielnie walczysz w ASG - ja wybralem paintball : ), ale za to ASG ma ten realistyczny - zolnierski urok : ) HOHOHO XDHehe ja regularnie staram się ćwiczyć w domu, bo na fitness/silownie cos kasy nie moge uzbierac razz Nu, ASG mi się bardziej ponętne wydało. Teraz mój AK-74 jest moim najlepszym przyjacielem biggrin
Haha przyjaciel jak dla wielu Rosjan i Chinczykow =) ... przypomnial mi sie fragment family guya => xDDDDD No ja wlasnie mam odwrotnie, w domu mi sie nie chce cwiczyc, dlatego chodze na silownie ... w sumie 2 xD bo na drugiej wiecej przyrzadow do robienia brzuszkow i worek jest to mozna sie wyzyc w zly dzien =D No i dzieki ASG przynajmniej wiadomo, ze jestes uczciwa osoba xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|