Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29561 29562 29563 29564 29565 29566 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 3:43 am

Delein the Wildest

Nu, pohasałoby się kurde :< Ale opalać się idzie, na kocyku...z tym, że jak zawieje z Uralu, to gorzej...

True true. A jeśli o opalanie chodzi to jakis czas temu kupiłem sobie pewien wynalazek, nad którym w Rossmanie kontepmlowała pewna landryna. Kiedy w końcu sie zdecydowała to postanowiłem zobaczyć co to za skarb. Była to chusteczka samoopalająca Dax'a i ... i... i... kupiłem...

Wysmarowałem najpierw recę na próbe ale nic...napisali że dla wiekszego efektu nalezy wysmarowac sie znów po 3 godzinach no i tak zrobiłem, ale znów nic. Więc tak od niechcenia posmarowałem twarz (zaznaczam, że nie całą...)

No i jakiez było moje zdziwienie, kiedy następnego dnia poszedłem do kibelka... patrze na ręcę, a one brązowe! jak heban! sobie myśle 'o japierdziu, przesada, jak u murzyna...' Ale po chwili dotarła do mnie kolejna myśl '...ja posmarowałem przecież twarz...' Z sercem w gardle podszedłem do lustra... a tam jakiś alien! myślałem że padne, miałem brązową twarz, całkowicie brązową, niemniej jak napisałem wczesniej, nie posmarowałem całej twarzy. Paseczek za brodą na szyi był całkowicie blady. To samo było z tyłem policzków. Wyglądałem jak łaciata krowa... Na szczęście uratował mnie zarost, który jakoś to zakamuflował. Wyglądałem jak jakiś Antonio Rodrigez del Alechandro!
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 4:02 am

Lavagetas_heqetai
Delein the Wildest

Nu, pohasałoby się kurde :< Ale opalać się idzie, na kocyku...z tym, że jak zawieje z Uralu, to gorzej...

True true. A jeśli o opalanie chodzi to jakis czas temu kupiłem sobie pewien wynalazek, nad którym w Rossmanie kontepmlowała pewna landryna. Kiedy w końcu sie zdecydowała to postanowiłem zobaczyć co to za skarb. Była to chusteczka samoopalająca Dax'a i ... i... i... kupiłem...

Wysmarowałem najpierw recę na próbe ale nic...napisali że dla wiekszego efektu nalezy wysmarowac sie znów po 3 godzinach no i tak zrobiłem, ale znów nic. Więc tak od niechcenia posmarowałem twarz (zaznaczam, że nie całą...)

No i jakiez było moje zdziwienie, kiedy następnego dnia poszedłem do kibelka... patrze na ręcę, a one brązowe! jak heban! sobie myśle 'o japierdziu, przesada, jak u murzyna...' Ale po chwili dotarła do mnie kolejna myśl '...ja posmarowałem przecież twarz...' Z sercem w gardle podszedłem do lustra... a tam jakiś alien! myślałem że padne, miałem brązową twarz, całkowicie brązową, niemniej jak napisałem wczesniej, nie posmarowałem całej twarzy. Paseczek za brodą na szyi był całkowicie blady. To samo było z tyłem policzków. Wyglądałem jak łaciata krowa... Na szczęście uratował mnie zarost, który jakoś to zakamuflował. Wyglądałem jak jakiś Antonio Rodrigez del Alechandro!

XD hahahaha, było zdjęcia robić i na nasza klase biggrin Znam ten wynalazek, moja mama czasem go stosuje, ale z umiarem razz ja tam im nie wierze, wole na słońcu się wygrzać, albo ostatecznie jakiś balsam lekko brazujacy se wetrzec. 3nodding

Delein the Wildest

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Ta Druga Po Lewej xD

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 4:43 am

yhhh . to mi przypomniało że jak byłam na nartach i jeździłam w goglach i kominiarce i kasku to mi się ryjek w takie dwa trójąty-wąsy opalił (wyglądałam jak stalin >.<) T.T i niestety nie mam zarostu którym mogłam to zakamuflować >.>
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 5:01 am

Lavagetas_heqetai
Delein the Wildest

Bo efekt jest widoczny dopiero po kilku godzinach. Oni na opakowaniu zawsze ściemniają, że po trzech, ale tak naprawdę to najczęściej dopiero następnego dnia. Może to być zdradliwe jak ktoś się zachlapie w czasie takiego opalania wodą- można się obudzić w smugi wink
Następnym razem jak Ci się nie uda opalanie chemiczne to przetrzyj te plamy (najlepiej przed tym zrobić peeling) sokiem z cytryny- powinieneś powrócić do swojego naturalnego koloru wink

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 6:11 am

bry blaugh
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 6:55 am

o, kilka stron dosło, od razu lepiej xD
ZOMG, OMEGA biggrin *hug*

LittleDream

Chatty Cat

10,550 Points
  • Partygoer 500
  • The Perfect Setup 150
  • Object of Affection 150

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 10:29 am

Del - na NK nigdy bym czegoś takiego nie dał, jeśli już to na JoeMonster.org ;DDD

Omi - no własnie czytałem że sok z cytryny to usuwa ale dowiedziałem się tego jak już moja twarz powróciła do normalnego stanu wink Hmm peeling? to chyba nie ze mną Marciu ;p

Ja też wolę oczywiście naturalne słoneczko, niemniej efekt tych chusteczek jest przyjemny (o ile oczywiście potrafi się z tego korzystać) ;p

p.s. NK schodzi na psy z tą oceną zdjęć... ;/
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 10:36 am

zimno mi w stopki ; ;

EvilYuki
Crew

Your Neglected Sex Toy

31,800 Points
  • Elocutionist 200
  • Threadmaster 200
  • Firestarter 200
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 11:18 am

Skarpetki załóż. ;3
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:02 pm

Your Neglected Sex Toy
Skarpetki załóż. ;3
nie! nie lubie ograniczac stop! wolnosc dla stop! XD

EvilYuki
Crew

sweet_chii

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:22 pm

EvilYuki
Your Neglected Sex Toy
Skarpetki załóż. ;3

ja tam zawsze nosze wink , bez nie wytrzymam wink
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:39 pm

EvilYuki
Your Neglected Sex Toy
Skarpetki załóż. ;3
a majtki nosisz? wink

opcy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:48 pm

Lavagetas_heqetai

Omi - no własnie czytałem że sok z cytryny to usuwa ale dowiedziałem się tego jak już moja twarz powróciła do normalnego stanu wink Hmm peeling? to chyba nie ze mną Marciu ;p

Ja też wolę oczywiście naturalne słoneczko, niemniej efekt tych chusteczek jest przyjemny (o ile oczywiście potrafi się z tego korzystać) ;p

p.s. NK schodzi na psy z tą oceną zdjęć... ;/

Peeling to po prostu złuszczenie skóry np. szorstką gąbką albo solą wymieszaną z żelem pod prysznic smile

Co do NK to mi te oceny nie przeszkadzają- można je sobie przecież wyłączyć i nie brać w tym udziału smile Pewnie zrobili je dla dzieci, które zdominowały NK. Skoro już wszyscy się poodnajdywali, to administratorzy widocznie postanowili wymyślić nowe atrakcje dla tych, którzy się odnajdywać nie muszą bo jeszcze nie zakończyli edukacji wink
Bardziej mnie zirytowało, że wykupiłam sobie transfer (chciałam się polansować bezczelnie w galerii ze zdjęciami swoich wyrobów aby więcej sprzedać) a oni mi dopiero po zakupie "powiedzieli" że transfer zwiększa sumę (wielkości) dodanych zdjęć a nie wielkość jednego zdjęcia. Oszukańce smile
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:51 pm

sweet_chii

ja tam zawsze nosze wink , bez nie wytrzymam wink

Ohoho! Kto to do nas powrócił - (chyba) najstarsza stażem polska gaianka wink

Omega Sun
Captain

opcy

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 1:52 pm

ja ne lubie NK bo nikt mi zdjec nie komentuje.. wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29561 29562 29563 29564 29565 29566 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games