|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 1:21 am
gildia ta sama, tylko ekipa się zmieniła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 3:15 am
LittleDream *pojawia się z nikąd w obłokach dymu* Ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta xD; Ja Cię pamiętam. O ile dobrze kojarzę miałaś wcześniej męskiego avka ubraego w Angelic Scarf ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 3:17 am
I nicka Yumehayla, owszem xD~ Niestety zginął marnie po ataku channerów podczas afery z Subetą xD hoho, kopę lat<3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 3:20 am
LittleDream I nicka Yumehayla, owszem xD~ Niestety zginął marnie po ataku channerów podczas afery z Subetą xD hoho, kopę lat<3 Dokładnie - Czyli dobrze pamiętam smile A co się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 4:30 am
LittleDream I nicka Yumehayla, owszem xD~ Niestety zginął marnie po ataku channerów podczas afery z Subetą xD hoho, kopę lat<3 ano ano kope Yume :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 4:37 am
xD to było wtedy co zhackowali Subetę, zdobyli listę usernamów i haseł (bo admin tamtej strony to ćwok i nie zakodował xD) i wypróbowywali je na gai xD A że moje się zgadzało, to konto poszło z dymem...na szczęście jakiś miesiąc wcześniej przeniosłam się z rzeczami na LittleDream, która wcześniej była moim mułkiem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 8:21 am
Co to za cisza? Za moich czasów to rozmowy tutaj prawie bez ustanku były! xDDD~
Swoją drogą, jak tam wasze Gaiowe życie? Czym się teraz głównie zajmujecie? Ja sporo czasu spędzałam w r&c, ale odkąd zeszło na psy przeniosłam się do b&c i jak na razie nie żałuję...do tego zakotwiczyłam się w kilku sklepach i zarobki mam całkiem niezłe :3....te wszystkie wyścigi i inne zomg-i natomiast mnie nie pociągają...przez jakiś czas bawiłam się w akwarium, ale szybko się znudziło xD;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 11:48 am
LittleDream I nicka Yumehayla, owszem xD~ Niestety zginął marnie po ataku channerów podczas afery z Subetą xD hoho, kopę lat<3 Aaaa smile Yume smile . pewnie ze kojaze :] Widze jakis miesiac powrotow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 3:38 pm
WODZUUUUUUUUUU biggrin Ile znajomych twarzy jeszcze się przewija xD Ale czemu gildia taka cicha D: ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:15 am
LittleDream WODZUUUUUUUUUU biggrin Ile znajomych twarzy jeszcze się przewija xD Ale czemu gildia taka cicha D: ? Ja nie wiem - tez bylem zdziwiony w czwartek jak wszedlem. Moze ludzie po madrzeli albo kij wie co... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:05 am
Ludzie zatęsknili i na stare śmieci wrócili. Yume cześć! nigdy bym nie podejrzewał że to ty ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:47 am
Lavagetas_heqetai Ludzie zatęsknili i na stare śmieci wrócili. Yume cześć! nigdy bym nie podejrzewał że to ty ;D staram sie namowic Christoffa Gangrella zeby zajzal ale nie pamieta hasla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:53 am
Pewnie wiekszość pozapominała swoich haseł. Nic dziwnego ale zawsze mogliby założyć nowe konto ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|