|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 2:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:11 pm
I'm sucker... dupa blada... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 6:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 5:19 am
Cie...ehe...
Korpiklaani - [Voice of Wilderness #11] Kädet Siipinä heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 8:10 am
piatek 13, dobra impreza bedzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 10:53 am
no tak... o ja 13 i to w dodatku piatek mrgreen ale fajno... uwielbiam to polaczenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 6:04 am
Hell-o.
btw. muszę się pochwalić. Przez praktycznie cały tydzień nie miałem pecha. mrgreen (prócz tam czajnika z wrzątkiem, który spadł na moją stopę ) Ale postęp jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:50 am
Anzelmo Hell-o. btw. muszę się pochwalić. Przez praktycznie cały tydzień nie miałem pecha. mrgreen (prócz tam czajnika z wrzątkiem, który spadł na moją stopę ) Ale postęp jest mrgreen łoł! blaugh zgadnijmy co wtedy chciales zrobic.... hmmm.. pewnie zalac HERBATE! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:51 pm
kurwen.
mam na studiach przedmiot o nazwie "elementy matematyki". cieszylam sie nawet na niego, bo lubilam matme w liceum. niestety, ona nie lubila mnie, ale co tam - jak to elementy, to pewnie latwe rzeczy beda i zawojuje kraj.
mamy w ciagu semestru zrobic po dwa referaty dotyczace roznych dzialow. wybralam se funkcje na poczatek, bo je lubilam. mysle, godzinka i jazda.
niestety, zle ocenilam pania prowadzoca. konspekt referatu ma byc niczym innym, jak przepisaniem ksiazki, recznie z kolorami. dzial w ksiazce zawiera tylko TEORIE danego dzialu...
juz lub tylko 7 strona... hope, ze zaraz skoncze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:56 pm
EvilYuki kurwen. mam na studiach przedmiot o nazwie "elementy matematyki". cieszylam sie nawet na niego, bo lubilam matme w liceum. niestety, ona nie lubila mnie, ale co tam - jak to elementy, to pewnie latwe rzeczy beda i zawojuje kraj. mamy w ciagu semestru zrobic po dwa referaty dotyczace roznych dzialow. wybralam se funkcje na poczatek, bo je lubilam. mysle, godzinka i jazda. niestety, zle ocenilam pania prowadzoca. konspekt referatu ma byc niczym innym, jak przepisaniem ksiazki, recznie z kolorami. dzial w ksiazce zawiera tylko TEORIE danego dzialu... juz lub tylko 7 strona... hope, ze zaraz skoncze... studia.. co one robia z ludzmi.. a mnie od pazdziernika czeka drugie podejscie.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|