|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:01 pm
r4id3n
Kazdy w skafanderku, a sadze ze to byl najmniejszy problem ... XD zreszta dziewczyny zaczely sie nudzic pozniej XDDDDDDDDDDDDDDKażdy wie czym nasączają te skafandry! >< MENDY JEDNE XD * Teoria Spiskowa Rin...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:05 pm
Rin_Youkai r4id3n
Kazdy w skafanderku, a sadze ze to byl najmniejszy problem ... XD zreszta dziewczyny zaczely sie nudzic pozniej XDDDDDDDDDDDDDDKażdy wie czym nasączają te skafandry! >< MENDY JEDNE XD * Teoria Spiskowa Rin...*
XDDDDDDDDDDDDDDDDD zawsze dziwil mnie widok pani w kiosku ze szpilka i prezerwatywa ... co ona mogla robic hmmm ... dziwne XDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:13 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n
XDDDDDDDDDDDDDDDDD zawsze dziwil mnie widok pani w kiosku ze szpilka i prezerwatywa ... co ona mogla robic hmmm ... dziwne XDDDDDDDDDDDDDDDa co to prezerwatywa? XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:16 pm
ty kim jestes bo cie nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:20 pm
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai r4id3n
XDDDDDDDDDDDDDDDDD zawsze dziwil mnie widok pani w kiosku ze szpilka i prezerwatywa ... co ona mogla robic hmmm ... dziwne XDDDDDDDDDDDDDDDa co to prezerwatywa? XDDDD
a zapomnialem ze nieuswiadomiona jestes XD prezerwatywa to taka niby guma do zucia... XD cos jak hubba bubba xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:28 pm
Owiec ty kim jestes bo cie nie znam Rid... moze troche uprzejmiej.. jak tam z seksem stoisz..? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:32 pm
Owiec ty kim jestes bo cie nie znam
jakims randomem od ponad roku tu piszacym : o np
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:32 pm
opcy Owiec ty kim jestes bo cie nie znam Rid... moze troche uprzejmiej.. jak tam z seksem stoisz..? mrgreen rofl a to czasem stoje czasem leże, zależy od okoliczności. mrgreen a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:33 pm
r4id3n Owiec ty kim jestes bo cie nie znam
jakims randomem od ponad roku tu piszacym : o npile masz lat, jakie masz majtki i czy masz pryszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:35 pm
Owiec a to czasem stoje czasem leże, zależy od okoliczności. mrgreen a ty? u mnie podobnie ale na odwrot... wlasnie wrocilem z Bytonga.. brr przerazajace miejscami jest to miasto... Owiec ile masz lat, jakie masz majtki i czy masz pryszcze? to u nas taki standardowy kwestionariusz.. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:37 pm
Owiec r4id3n Owiec ty kim jestes bo cie nie znam
jakims randomem od ponad roku tu piszacym : o npile masz lat, jakie masz majtki i czy masz pryszcze? 22, granatowe hendersona i nie mam XD
opcy np. malo intymny ; g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:38 pm
r4id3n 22, granatowe hendersona i nie mam XD ... a za kilka dni bedziesz miał 23 =,=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|