|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:47 am
Rin_Youkai Znowu się tak cieszysz... XD To zle wróży XDDDD Oberwałem cegłówką po głowie. A że chłopowi nie wypada okazywać bólu - więc cieszę się w najlepsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:48 am
Anzelmo r4id3n Jedynie toxic byl zjadliwy :G W sumie nowego albumu nie znam xD To może i lepiej mrgreen A po pros Britnej - obejżyjta sobie Onion News (zwane też 'Wiadomości bez cenzury' ). Tam znajdziecie cosik bardzo... DOSADNEGO na jej temat, myhyhy... >xD (a w ogóle to polecam owy film... ale tylko dla lubiących wręcz absurdalny humor, ot! mrgreen ) No i witej, Mooniak. A co tam? Wprost świetnie. Pogoda (była ) piękna, błoto pół metra głębokości, zaś na wykładach się nieźle wyspałem. =D No cóż, wiem coś o tym - dzisiejszy spacer z psem zapewnił mi dość bliskie spotkanie z błotem i chlapą na naszej świętochłowickiej Skałce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:48 am
Mooniak Rin_Youkai Mooniak: ohoh ja wiem, że tak na prawdę zwabiła Ciebie tutaj muzyka Britnej! a tak serio to jakoś leci 3nodding Wiem, że ciebie gdzieś już tutaj widziałam... ale kompletnie nie pamiętam twoich danych XD Miło jest być rozpoznaną, dzięki blaugh Odzywam się czasem w topiku z pytaniami 3nodding
No cóż... "Britnej" na pewno ma coś w sobie... Ale w tej chwili słucham akurat czegoś innego blaugh Taki z ciebie mały fejm cool ... do tego topiku akurat nie zaglądam xd Raiden : znowu zamieniasz się w mojego ojca?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:49 am
r4id3n To z bezmajtkowa wpadka? xD
Aa... Niet. xD (choć nie powiem - pasowałoby to do filmu xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:50 am
Anzelmo Rin_Youkai Znowu się tak cieszysz... XD To zle wróży XDDDD Oberwałem cegłówką po głowie. A że chłopowi nie wypada okazywać bólu - więc cieszę się w najlepsze mrgreen Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:51 am
Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai Znowu się tak cieszysz... XD To zle wróży XDDDD Oberwałem cegłówką po głowie. A że chłopowi nie wypada okazywać bólu - więc cieszę się w najlepsze mrgreen Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD Jesteś okrutna! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:53 am
Mooniak Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai Znowu się tak cieszysz... XD To zle wróży XDDDD Oberwałem cegłówką po głowie. A że chłopowi nie wypada okazywać bólu - więc cieszę się w najlepsze mrgreen Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD Jesteś okrutna! XDModostwo zmienia ludzi XDDDDDD Damn... juz daaawno nie było tutaj takiego ruchu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:54 am
Rin_Youkai Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD No wiesz, ta cegłówka nie leciała z tak wysoka... mrgreen Ale... CZEEKAAAJ.. Niee taak mooocn... *jebut!* *pada nieprzytomny na ziemię* x_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:55 am
Anzelmo Rin_Youkai Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD No wiesz, ta cegłówka nie leciała z tak wysoka... mrgreen Ale... CZEEKAAAJ.. Niee taak mooocn... *jebut!* *pada nieprzytomny na ziemię* x_x Czy jest na sali jakis lekarz...? XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:56 am
Jee tam. To-to pikuś. Nie widziałaś co robi poddenerwowana.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:57 am
Anzelmo Jee tam. To-to pikuś. Nie widziałaś co robi poddenerwowana.. mrgreen a co ja robie poddenerwowana? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Czy jest na sali jakis lekarz...? XDDDDD *podnosi głowę* Lekarza nie widzę, ale ktoś tam stoi... Tam, noo... W tym tunelu... *mdleje ponownie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Rin_Youkai Jakiś Ty dzielny! * dorzuca 2 by sprawdzić czy jest Prawdziwym mężczyzną * XD No wiesz, ta cegłówka nie leciała z tak wysoka... mrgreen Ale... CZEEKAAAJ.. Niee taak mooocn... *jebut!* *pada nieprzytomny na ziemię* x_x *Dzwoni po ekipe od organow* xD Wrescie nadarzyla sie okazja ;s sasasasa
Rin: Nie strasz xDDDDDDDDD Choc hmm xDDDDDD Taka metamorfoza?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:58 am
Rin_Youkai a co ja robie poddenerwowana? 4laugh Gryziesz. ninja Nie? :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:58 am
Anzelmo Rin_Youkai Czy jest na sali jakis lekarz...? XDDDDD *podnosi głowę* Lekarza nie widzę, ale ktoś tam stoi... Tam, noo... W tym tunelu... *mdleje ponownie* No to ja juz nie wiem co robic... * zdejmuje bluzke i woła o pomoc * XDDDDDDDDDDDDDDDD Raiden: ohoh takie + 20 lat jednego wieczora XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|