|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:49 am
Oho... *kaszl-kaszl* Racja. Więc dziękuję raz jeszcze mrgreen ... Zobaczymy tylko, na jak długo... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:51 am
Anzelmo Oho... *kaszl-kaszl* Racja. Więc dziękuję raz jeszcze mrgreen ... Zobaczymy tylko, na jak długo... xD OHOHO nie ma problemu XDD Dostanę za ciebie sporo kasy z NFZ XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:52 am
Kurde, skądś wiedziałem, że nie było to bezinteresowne... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:53 am
Rin_Youkai Anzelmo Oho... *kaszl-kaszl* Racja. Więc dziękuję raz jeszcze mrgreen ... Zobaczymy tylko, na jak długo... xD OHOHO nie ma problemu XDD Dostanę za ciebie sporo kasy z NFZ XDDDDDD Sprzedajmy Anzelmo na organy XD Czarny rynek dobrze ostatnio stoi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:55 am
Anzelmo Kurde, skądś wiedziałem, że nie było to bezinteresowne... xD a co Ty myślisz... ;< za coś muszę zyc! XDDDDD Raiden: Nie, Anzusiowi nigdy tego nie zrobie <3 jest zbyt kochany ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 6:55 am
O żesz w mordę! Precz od moich klejnotów >_<
A Rinuś... Racja. Tylko czemu od razu NFZ w to mieszać? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:00 am
Anzelmo O żesz w mordę! Precz od moich klejnotów >_< A Rinuś... Racja. Tylko czemu od razu NFZ w to mieszać? xD Nikt Ci ich nie zabierze XDDDD Bo takie są procedury XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:02 am
Całe szczęście. Co ja bym bez nich począł... *siorbie nerwowo herbatkę*
=O Yhm. Cóż. Nie znam się na tym. Z NFZ nie miałem jeszcze zatargów... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:28 am
Anzelmo why???? XD Juz ubilem targ na odbior Twoich zeberek, zimnej nozki i piersi do KFC xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:34 am
r4id3n Anzelmo why???? XD Juz ubilem targ na odbior Twoich zeberek, zimnej nozki i piersi do KFC xD Jakiś Ty okrutny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 7:35 am
No to będzie porcja Big-Extreme. A poza tym, gdzie Ty chcesz 'mnie' wywieźć? D= Dla Wietnamczyków, którzy nie rozróżniają mięsa psiego od kurczaka? =[ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 8:11 am
Hohoh ja okrutnie? nah XD Anezelmo ja nie bede Cie nigdzie wywozil xD Przyjada panowie w czarnych garniturkach i zabiora to co im potrzebne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 9:47 am
Witam, witam. Netia poinformowała nas, że kiedy TP zwolni łącze, to wejdzie na nie ich sygnał, yay! a będzie to najwcześniej... 16 marca! TP nie mogło już do nas wysyłać sygnału od końca stycznia (niewydolność rozdzielni czy czego tam) - ale oficjalnie neta nie mamy od połowy lutego. Co za popierdzielona biurokracja. Grrrr! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 22, 2009 12:24 pm
Czarna Lisiczka Witam, witam. Netia poinformowała nas, że kiedy TP zwolni łącze, to wejdzie na nie ich sygnał, yay! a będzie to najwcześniej... 16 marca! TP nie mogło już do nas wysyłać sygnału od końca stycznia (niewydolność rozdzielni czy czego tam) - ale oficjalnie neta nie mamy od połowy lutego. Co za popierdzielona biurokracja. Grrrr! >.< Wooo TPSA laczy ludzi xD *oczywiscie tych, ktorych zawiodla xD, czyli 95% uzytkownikow* XD. My teraz w firmie zmienialismy operatora z TPSA NA ORANGE! SIC ... czyli to samo XD i przez 3 tygodnie nie bylo netu, pozniewaz 6 mb to bylo teoretycznie za daleko od centrali ... ok zmienilismy na 2 mb. Po wielu trudach zaczal dzialac internet, przy czym taadaa mamy 6mb zamiast 2mb, ktorych teoretycznie nie moglo byc xDDDDDD ... Nie wspomne o technikach, ktorzy przyjechali do firmy sprawdzic i naprawic net. Mieli wrocic z powrotem, ale sie nie zjawili XD Co wpisali w raport w centrali zapewne sie zapytasz xD Abonenta nie bylo w lokalu, nie odbieral na telefony XDDDD Nie wiem jak wielkim trzeba byc idiota, zeby wpisac w raport taka informacja bedac w firmie przez ponad 30 min i rozmawiajac ze mna przez telefon i to z pracy xD TPSA i KTEL sa wspaniali xD W zasadzie jak u siebie kiedys podlaczalem to 3 tygodnie to trwalo, a trwaloby jeszcze dluzej, gdybym nie opieprzyl baby tak ostro, ze zadzwonil do mnie ktos z wyzszego szczebla i zalatwil sprawe w 1 dzien xD
PS. Ehhh ... moja walka z TPSA jeszcze trwa ... ffs ; /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|