|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:29 am
jeszcze 2,5k i będe miał were tail xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:30 am
Setsuna Dragonclaw Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ wie ktoś może czy bank już działa poprawnie? Rynncia ^^ cześć biggrin czołem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:37 am
Rynn the Vampire Setsuna Dragonclaw Rynn the Vampire Cześć wszystkim ^^ wie ktoś może czy bank już działa poprawnie? Rynncia ^^ cześć biggrin czołem ^^ kluski z rosołem blaugh sayo: może dostaniesz gifta z were tail... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:39 am
MANGAzyn umarł.... musze isc papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:42 am
Toolek MANGAzyn umarł.... musze isc papa Ehh... crying Do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:43 am
Toolek MANGAzyn umarł.... musze isc papa więc O TO ci chodzi... o koniec naszego wspaniałego pisemka crying pięknego... cudownego... tyle tam było o M&A... o j-music... o filmach... ja cie mangazyn!!! crying uczcijmy mangazyn minutą ciszy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:45 am
Qatryk Toolek MANGAzyn umarł.... musze isc papa Ehh... crying Do zobaczenia! patki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:46 am
Setsuna, jak mnie żegnałaś...ja jeszcze nie ide...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:48 am
Setsuna Dragonclaw Toolek MANGAzyn umarł.... musze isc papa więc O TO ci chodzi... o koniec naszego wspaniałego pisemka crying pięknego... cudownego... tyle tam było o M&A... o j-music... o filmach... ja cie mangazyn!!! crying uczcijmy mangazyn minutą ciszy crying jak? eek mangazyn umarł???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:53 am
Qatryk Setsuna, jak mnie żegnałaś...ja jeszcze nie ide... eee... sorry ^^' myślałam że się żegnasz z nami ^^' sayo: tak crying mangazyn umarł crying więcej informacji na którymś z większych portalów... z resztą kilka stron wcześniej katka podawała adres sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 9:57 am
Setsuna Dragonclaw Qatryk Setsuna, jak mnie żegnałaś...ja jeszcze nie ide... eee... sorry ^^' myślałam że się żegnasz z nami ^^' sayo: tak crying mangazyn umarł crying więcej informacji na którymś z większych portalów... z resztą kilka stron wcześniej katka podawała adres sweatdrop mangazyn umerał? nie!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 10:03 am
a tak a propo heja wszytskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 10:03 am
crying crying crying crying crying crying crying Ja też czytałem Magazyn crying crying crying crying crying , a tak z innego tematu... Nareście sobie nowe spodnie kupiłem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|