|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:18 am
porzadki, porzadki! tu wasz losowy przyjaciel! dzis swieto! w pracy 20 osob i nikt nie dzwoni, wiec sie nudzimy. jest tak kto?
a moze jakis losowy ban, tak na podgrzanie atmosfery?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:36 am
racqel porzadki, porzadki! tu wasz losowy przyjaciel! dzis swieto! w pracy 20 osob i nikt nie dzwoni, wiec sie nudzimy. jest tak kto? a moze jakis losowy ban, tak na podgrzanie atmosfery? w zasadzie to jestem ja...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:45 am
a co to w ogole za balagan z tymi rekrutkami tam z tylu, kilka stron wczesniej? Zaczelismy robic nabor z gimnazjow, czy co? I w ogole jedna z nich to protegowana Naczelnika... Co to ma wszystko znaczyc? Czyzby nadszedl moment by zastosowac "weapons of random destruction" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 4:55 am
racqel a co to w ogole za balagan z tymi rekrutkami tam z tylu, kilka stron wczesniej? Zaczelismy robic nabor z gimnazjow, czy co? I w ogole jedna z nich to protegowana Naczelnika... Co to ma wszystko znaczyc? Czyzby nadszedl moment by zastosowac "weapons of random destruction" ? ja nie wiem........... ja ostatnio nic nie wiem....... za dlugo siedze bezczynnie w domu..... jestem w stanie sie nawet pracy chwycic........... moze ich losowo ten ten no....... :B -> Antipop Consortium [Tragic Epilogue #06] Rinseflow [3:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:02 am
powiesc napisz.
o zaklinaczu wezy i trojnogim pingwinie,i o tym jak szmuglowali gin przez granice z Boliwia i jak nigdy nie poznali co to milosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:05 am
racqel powiesc napisz. o zaklinaczu wezy i trojnogim pingwinie,i o tym jak szmuglowali gin przez granice z Boliwia i jak nigdy nie poznali co to milosc. tez mi sie nie chce........ mam przedwczesna_jesienna_depreche......... :B -> Dizzee Rascal [Boy In Da Corner #01] Sittin' Here [4:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:20 am
racqel a co to w ogole za balagan z tymi rekrutkami tam z tylu, kilka stron wczesniej? Zaczelismy robic nabor z gimnazjow, czy co? I w ogole jedna z nich to protegowana Naczelnika... Co to ma wszystko znaczyc? Czyzby nadszedl moment by zastosowac "weapons of random destruction" ? tez sie zastanawiam co to wszystko ma znaczyc... i chyba zrobie tutaj pozadki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:21 am
opcy racqel powiesc napisz. o zaklinaczu wezy i trojnogim pingwinie,i o tym jak szmuglowali gin przez granice z Boliwia i jak nigdy nie poznali co to milosc. tez mi sie nie chce........ mam przedwczesna_jesienna_depreche......... :B -> Dizzee Rascal [Boy In Da Corner #01] Sittin' Here [4:05] to idz na dziwki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:23 am
wreszcie jakis dobry pomysl........ 3nodding dziwki sa seksi.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:36 am
a pracujesz w koncu opc? czy dalej tylko kruszych orzechy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:39 am
przerwa obiadowa, w pyte jeza.
p.s. nowy Batman rzadzi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:51 am
racqel a pracujesz w koncu opc? czy dalej tylko kruszych orzechy? staz zaczynam w pazdzierniku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|