|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 4:54 am
Omega Sun Rin_Youkai uh .o. a ja się spieprzyłam ze schodow i uj .o. Pani moderatorko... blaugh wink UPS xd Raiden: Nie w szpilkach a w laczkach.. i to na domowych schodachXD Tak wyglądało zabawnie bo o mało nie wypadłam przez okno na półpiętrze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 8:43 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai uh .o. a ja się spieprzyłam ze schodow i uj .o. Pani moderatorko... blaugh wink UPS xd Raiden: Nie w szpilkach a w laczkach.. i to na domowych schodachXD Tak wyglądało zabawnie bo o mało nie wypadłam przez okno na półpiętrze XD Jak to mowia Polak potrafi xD ... ale spoko dostalabys nagrode Darwina =D... chociaz to marne pocieszenie ; X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 9:44 am
r4id3n Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai uh .o. a ja się spieprzyłam ze schodow i uj .o. Pani moderatorko... blaugh wink UPS xd Raiden: Nie w szpilkach a w laczkach.. i to na domowych schodachXD Tak wyglądało zabawnie bo o mało nie wypadłam przez okno na półpiętrze XD Jak to mowia Polak potrafi xD ... ale spoko dostalabys nagrode Darwina =D... chociaz to marne pocieszenie ; XCzyż to nie urocze? XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 10:13 am
Rin_Youkai r4id3n Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai uh .o. a ja się spieprzyłam ze schodow i uj .o. Pani moderatorko... blaugh wink UPS xd Raiden: Nie w szpilkach a w laczkach.. i to na domowych schodachXD Tak wyglądało zabawnie bo o mało nie wypadłam przez okno na półpiętrze XD Jak to mowia Polak potrafi xD ... ale spoko dostalabys nagrode Darwina =D... chociaz to marne pocieszenie ; XCzyż to nie urocze? XDDDDDDD Bardzo xDDDDD Nie ma nic piekniejszego niz lecaca dziewczyna =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 10:15 am
r4id3n Bardzo xDDDDD Nie ma nic piekniejszego niz lecaca dziewczyna =D Uwaga lecę cool Będzie słodko XDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 10:30 am
Rin_Youkai r4id3n Bardzo xDDDDD Nie ma nic piekniejszego niz lecaca dziewczyna =D Uwaga lecę cool Będzie słodko XDDDDDDDDDDDDD Bierze cole, popcorn i siada na ustawionym wczesniej krzeselku podziwiajac upadek mmm xD
Licze na dobry show nie zawiedz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 2:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 12:14 pm
*przerażenie 3x, co się kończy rozlaniem herbatki i ucieczką w popłochu (do szafy, oczywiście)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 12:23 pm
Anzelmo *przerażenie 3x, co się kończy rozlaniem herbatki i ucieczką w popłochu (do szafy, oczywiście)* ; o herbatka! it's over o.o wylała siEM XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|