|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 6:19 am
Omega Sun bezkonfliktowi użytkownicy. o jak mi dobrze o jak mi dobrzeeee dzisiaj ojaka ja jaka ja szczesliwwwwaaaaa aaaaa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:31 am
Leylla Omega Sun bezkonfliktowi użytkownicy. o jak mi dobrze o jak mi dobrzeeee dzisiaj ojaka ja jaka ja szczesliwwwwaaaaa aaaaa mrgreen no już powiedz czemu jesteś taka szczęśliwa...XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:42 am
Rin_Youkai Leylla Omega Sun bezkonfliktowi użytkownicy. o jak mi dobrze o jak mi dobrzeeee dzisiaj ojaka ja jaka ja szczesliwwwwaaaaa aaaaa mrgreen no już powiedz czemu jesteś taka szczęśliwa...XDDD Juz pewnie nie jest xD ... za dlugo ta chwila by trwala
Chociaz wyrazenie tego dobrze brzmialo hmm erotycznie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:56 am
r4id3n Juz pewnie nie jest xD ... za dlugo ta chwila by trwala
Chociaz wyrazenie tego dobrze brzmialo hmm erotycznie xD a tobie tylko jedno w głowie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:21 pm
Z okazji nowo zaistniałej sytuacji postanowiłam, jako Mistrzyni Zakonu Paintowego, dodać coś od siebie. Tadaaam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:37 pm
Rin_Youkai r4id3n Juz pewnie nie jest xD ... za dlugo ta chwila by trwala
Chociaz wyrazenie tego dobrze brzmialo hmm erotycznie xD a tobie tylko jedno w głowie... rolleyes Nie tylko : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:43 pm
Czarna Lisiczka Z okazji nowo zaistniałej sytuacji postanowiłam, jako Mistrzyni Zakonu Paintowego, dodać coś od siebie. Tadaaam! Hah no Lisiczka jak zwykle piekne dzielo =] Mistrzyni Pedzla powrocila !: d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:44 pm
r4id3n Rin_Youkai r4id3n Juz pewnie nie jest xD ... za dlugo ta chwila by trwala
Chociaz wyrazenie tego dobrze brzmialo hmm erotycznie xD a tobie tylko jedno w głowie... rolleyes Nie tylko : P co nam chciałeś przez to powiedzieć? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:48 pm
r4id3n Hah no Lisiczka jak zwykle piekne dzielo =] Mistrzyni Pedzla powrocila !: d Ohohohohohoho! 4laugh zapomniałam dodać Wielka (Mistrzyni) xd sama Rin takim przydomkiem mnie ochrzciła whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:50 pm
Czarna Lisiczka r4id3n Rin_Youkai r4id3n Juz pewnie nie jest xD ... za dlugo ta chwila by trwala
Chociaz wyrazenie tego dobrze brzmialo hmm erotycznie xD a tobie tylko jedno w głowie... rolleyes Nie tylko : P co nam chciałeś przez to powiedzieć? mrgreen Wielka Mistrzynio Pedzla Paintowego ; p (prawie jak w zakonie Krzyzackim xD) chcialem powiedziec, ze pozory myla : p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:55 pm
r4id3n co nam chciałeś przez to powiedzieć? mrgreen Wielka Mistrzynio Pedzla Paintowego ; p (prawie jak w zakonie Krzyzackim xD) chcialem powiedziec, ze pozory myla : poł... to bez fajerwerków stare oh, well, poczekam na inną okazję mrgreen
Życzę dobrej nocy. CU ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 2:14 pm
Czarna Lisiczka r4id3n co nam chciałeś przez to powiedzieć? mrgreen Wielka Mistrzynio Pedzla Paintowego ; p (prawie jak w zakonie Krzyzackim xD) chcialem powiedziec, ze pozory myla : p oł... to bez fajerwerków stare oh, well, poczekam na inną okazję mrgreen
Życzę dobrej nocy. CU ^^ ; U wazelina zalecialo z mojej strony xD no nic xDD
Baju Baju : O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|